Game nieuws van zaterdag 7 oktober 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 7 oktober 2017 om 00:01:59

Over matige fighters en ijzersterke racers, met Amador en Tom | GamersNET RADIO #375


De terugkeer van Amador en Tom in een kersverse uitzending van GamersNET Radio! Deze afgeladen aflevering #375 barst van de onzinnige discussies, schaamteloze plugs richting GamersNET zelf, maar uiteraard ook genoeg oprechte discussie over de stand van zaken in onze game-werelden.

Amador bespreekt zijn gegronde twijfels over Marvel vs. Capcom: Infinite, Tom duikt dieper in op de materie rondom Forza Motorsport 7-klachten en beide heren houden maar niet op over hun gezamenlijke XCOM 2-verslavingen...

Ga er maar weer klaar voor zitten, want dat alles (plus complete watervallen aan onzin) krijg je allemaal mee met onderstaande aflevering van GamersNET RADIO!


Luister hier naar Aflevering #375 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op zaterdag 7 oktober 2017 om 14:32:00

Nieuwe trailer: Heroes of the Storm In Development: Junkrat, Hallow's End and More

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 7 oktober 2017 om 12:14:31

Speciale kostuums uit Overwatch' Halloween-evenement mogelijk uitgelekt

Als er een game en diens community een beetje wild is van seizoensgebonden evenementen, dan is het Overwatch wel. Vanaf 10 oktober start voor de 2017-editie van Overwatch Halloween Terror, waarin er uiteraard weer met 'Zomnic'-robots te strijden valt, maar uiteraard ook tal van exclusieve in-game goedheid te scoren is.

Eerder zagen we al een nieuw, angstaanjagend kostuum voor niemand minder dan Reaper, maar nu blijken ook andere Legendary's uitgelekt te zijn. In het specifiek die van Zenyatta, Mei en Symmetra. Onderstaande afbeeldingen zouden zo maar eens vanaf de tiende van deze maand in Overwatch terug te vinden zijn:


Zijn deze uitgelekte klederen genoeg reden om deze maand weer even flink wat Loot Boxes te verzamelen, of laten deze behekste kostuums je koud? Vertel het ons! Maar beter onteer je Cthulhu-Zenyatta niet...

Mocht je meer van Blizzards team based shooter willen scoren, weet dan ook dat GamersNET morgenmiddag (rond 15:00) aanwezig zal zijn op PlayStations Firstlook Festival livestream, alwaar we eenmaal de ultiem dikke Collector's Edition van Overwatch weg mogen geven aan een gelukkige kijker.

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op zaterdag 7 oktober 2017 om 20:19:31

Nieuwe trailer: Mario & Luigi Superstar Saga + Bowser's Minions - Brothers Trailer

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie