Game nieuws van maandag 9 oktober 2017

Auteur: Peter Bouwman op maandag 9 oktober 2017 om 13:54:24

Marvel vs. Capcom: Infinite | Video Review

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 9 oktober 2017 om 09:48:12

Nieuwe trailer: ARMS - Version 3.2 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op maandag 9 oktober 2017 om 02:06:40

Stronghold 2 krijgt re-release op Steam; biedt ook nieuwe multiplayer-servers

Bron: PC Gamer
De Stronghold-serie is een ware cultklassieker, maar helaas werden de multiplayer-servers van Stronghold 2 enkele jaren geleden gesloten. Daar komt nu verandering in, want nu is de Steam Edition van dit spel verschenen. Deze versie biedt onder meer verbeterde graphics, Steam Workshop-ondersteuning én actieve multiplayer-servers. Ook biedt Stronghold 2: Steam Edition zes nieuwe maps, maar in de Steam Workshop zullen daar ongetwijfeld talloze maps aan worden toegevoegd.

Mocht je nooit een Crusader-game hebben gespeeld: deze serie draait om het bouwen van een goeie vesting, het beheersen van je onderdanen en het vernietigen van vijandige kasteelheren. Mocht je The Stronghold Collection al hebben gekocht, krijg je Stronghold 2: Steam Edition gratis.

Mocht je deze verzameling niet in je bezit hebben, kost Stronghold 2: Steam Edition je tot en met 12 oktober (tot 19:00 uur) slechts 12,74 euro. Dit komt neer op een korting van vijftien procent, aangezien je normaal gesproken 14,99 euro neertelt voor deze game.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 9 oktober 2017 om 15:10:00

Nieuwe trailer: Total War: Warhammer 2 - How to win as Skaven

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 9 oktober 2017 om 16:01:08

Yooka-Laylee Collector Boxie bevat 30 centimeter hoog beeldje

Yooka en Laylee, niet geheel toevallig de hoofdpersonen van de game Yooka-Laylee, zullen schitteren in een collector’s edition. Nou ja, soort van. Merch-producent Project Triforce ontwikkelt de zogeheten Yooka-Laylee Collector Boxie, oftewel een doos vol verzamelvoorwerpen omtrent de game. In tegenstelling tot de gemiddelde verzameleditie, zal in deze set het spel zelf echter niet te vinden zijn.

Het grote in het oog springende product is het beeld van Yooka en Laylee, dat inclusief base zo’n 30 centimeter hoogte telt. De figuren zelf zijn samen ongeveer 25 centimeter hoog. Verder bevat de doos ook een metalen Quill-sleutelhanger en laser-cut pins van Yooka, Laylee en Capital B. Tot slot vindt je in de Collector Boxie vijf concept art-kaarten. Al deze merchandise zal voor $59.99 online te verkrijgen zijn en moet in december van dit jaar verschijnen. Enkele van de in de Collector Boxie te vinden producten zullen ook al op de New York Comic Con te koop zijn.


Yooka-Laylee is al een tijdje verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game moet dit jaar ook nog op de Nintendo Switch verschijnen. Wij schreven in onze review dat Yooka-Laylee een aardig platformspel is, maar vonden wel dat de game een beetje gedateerd aanvoelt.

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op maandag 9 oktober 2017 om 12:11:53

Larian Studios heeft nog 'minstens één grote verrassing' voor Divinity: Original Sin 2

Bron: PC Gamer
Met ruim een half miljoen verkochte exemplaren is Divinity: Original Sin 2 bepaald een succes te noemen. Maar ontwikkelaar Larian Studios is nog niet klaar met zijn creatie. Niet alleen de makers van mods werken namelijk aan nieuwe content, maar ook de studio zélf heeft nog de nodige plannen.

Om wat voor plannen het gaat, is nog niet bekend. Volgens directeur Swen Vincke wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuwe patch en gaat men daarna pas aan de slag met nieuwe content. Maar wel heeft Larian al de nodige ideeën, want Vincke zegt dat er 'minstens één grote verrassing' in de pijplijn zit voor Divinity: Original Sin 2.

We have a couple of surprises planned. But we're going to work on the patch just now, then we're going to work in silence for a little bit so that we can get our shit together and then… yeah, I'm pretty sure there will be at least one big surprise in there.

Vooralsnog laat Vincke dus niets concreets los over eventuele uitbreidingen, maar als de basisgame enige indicatie is, mogen we heel wat van de DLC verwachten.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 9 oktober 2017 om 12:59:11

Wie is onze winnaar van de Overwatch Collector's Edition op Firstlook? | Prijsvraagwinnaar

Afgelopen weekend vond uiteraard Firstlook Festival 2017 plaats en wij van GamersNET waren daar in volle glorie bij. Niet alleen met onze Tuktuk en voor een uitgebreide reportage, maar ook direct te volgen in de PlayStation Nederland livestream, alwaar we een paar potjes Overwatch gooiden en een dikke Collector's Edition mochten verloten. Nu dat achter de rug is, resteert natuurlijk de hamvraag. Want ja, wie heeft dat mooie pakket gewonnen?

Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van Toms live geklungel op de PlayStation-booth. Misschien niet met Grandmaster-vaardigheden, maar gelukkig wel met een bom gezelligheid én nog een lekkere Play of the Game met Doomfist op Junkertown. En dat in alle livestream hectiek!

Het gehannes van onze Brabander achterwege gelaten, waren natuurlijk de meeste kijkers uit op een dikke prijs, die wij in samenwerking met Blizzard mochten verloten. De inmiddels alsmaar schaarser rakende Collector's Edition van Overwatch is dan ook een must have voor de echte liefhebbers van Blizzards kleurrijke shooter, en dus voorzien wij graag één geluksvogel van dat begeerlijke pakket.


Prachtige artwork, in-game goedheid, een ferm standbeeld van Soldier 76 én natuurlijk de game op PlayStation 4; de Overwatch Collector's Edition heeft het allemaal. Graag willen wij eenieder bedanken voor hun interesse en de gezellige live-chat tijdens de Facebook-stream, maar degene die wij hartelijk mogen feliciteren met deze verzameleditie is niemand minder dan...Stephan Meijer

ggez, Stephan! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om dit ultieme Overwatch-pakket vlotjes op je deurmat te kunnen krijgen. Veel plezier ermee, en we hopen dat Soldier 76 een mooi plekje vindt om over je te kunnen waken.

Dan rest ons niks anders dan Blizzard, PlayStation en alle gezellige kijkers te bedanken voor een ontzettend toffe ervaring op Firstlook Festival 2017. Verwacht in de komende tijd op GamersNET natuurlijk een uitgebreid verslag van de beurs, alsmede tal van andere toffe content en (uiteraard) meer mooie prijzen om te verloten.

» Reacties [7]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 9 oktober 2017 om 13:26:14

De Star Wars Battlefront 2 beta en SW: Identities Expo | Podracecast #4


Coen en Peter zitten klaar voor een bomvolle aflevering van de Podracecast! Deze week hebben we het natuurlijk over de Battlefront 2 beta, maar ook was Peter in Zweden voor een interview met Craig McLeod, producer van de game!


Daarnaast spraken we eventjes met Jeremy Bullock, de man in het pak van Boba Fett. We spraken hem op Star Wars: Identities, de Star Wars expositie in Cinemec in Utrecht. Ook hebben we veel nieuws over nieuwe boeken en de nieuwe trailer van Star Wars Episode 8: The Last Jedi.Wil je alles volgen van de Podracecast? Volg ons op Soundcloud, Facebook en Twitter. Je kunt ons ook altijd mailen via radio@gamersnet.nl.

De volgende aflevering zullen we onder andere spreken over het eerste seizoen van Star Wars: Rebels.

» Reacties [1]

Auteur: Akeo Kuipers op maandag 9 oktober 2017 om 17:50:00

De redactie glibbert erop los in Forza Motorsport 7... | Challenge Accepted

» Reacties [3]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 9 oktober 2017 om 16:25:09

Geen amiibo nodig om alle kostuums in Super Mario Odyssey vrij te spelen

Kritiek op Nintendo's schattige amiibo-figuurtjes is er zeker: veelal verstoppen ze content achter de poppetjes, in-game lekkernijen die eigenlijk gewoon in de games zelf hadden moeten zitten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Metroid: Samus Returns en diens moeilijk te verkrijgen poppetjes, waarbij amiibo de toegangspoort vormen tot onder andere de hard mode en de sound test. Gelukkig gaat deze kritiek niet op voor Nintendo's nieuwste vlaggenschip, Super Mario Odyssey.

In de platformgame zul je namelijk alle content kunnen vrijspelen zonder amiibo. Alle bestaande amiibo leveren dan wel outfits of in-game hulp, maar niets is exclusief. Zelfs de speciaal voor Super Mario Odyssey ontworpen bruidskostuumpoppetjes van Mario, Peach en Bowser bieden dus geen extra's die anderen door de game te doorspelen niet ook kunnen vinden.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 9 oktober 2017 om 16:57:35

Wie mag naar het South Park: TFBW Community Event? | Prijsvraagwinnaar


Vorige week mochten wij twee kaarten weggeven voor het community event van South Park: The Fractured but Whole bij het Ubisoft-kantoor. Vandaag mogen we de gelukkige winnaar bekend maken!

Mike Lentjes

Gefeliciteerd! Ubisoft zal je benaderen voor je toegangsbewijzen!

Wil je meer weten over South Park: The Fractured But Whole? Bekijk ons Gameplay Commentaar en de Video Preview

» Reacties [4]

Auteur: Daniël de Zwart op maandag 9 oktober 2017 om 21:11:58

Nieuwe trailer: Gran Turismo Sport - TV Commercial

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op maandag 9 oktober 2017 om 18:28:30

Nintendo schroeft productie van Switch op tot twee miljoen per maand

Bron: VG24/7
De Nintendo Switch is in zekere zin slachtoffer van zijn eigen succes: al voor de release was de voorraad te klein bij winkels, maar bleek tóch de snelst verkopende Nintendo-console ooit te zijn. De afgelopen maanden heeft Nintendo meerdere malen beloofd om de productie op te schroeven, zodat het bedrijf aan de vraag kon voldoen. Nu is het opnieuw zo ver: Nintendo vergroot zijn productiecapaciteit voor de Nintendo Switch, deze keer naar twee miljoen apparaten per maand.

Het apparaat is in Japan nog altijd schaars en ook in onze contreien is de Switch lang niet altijd even leverbaar. Daar komt nog bij dat de console in december verschijnt in Taiwan, wat naar verwachting ook een flinke markt wordt. Ten slotte gaan er geruchten dat Nintendo zijn nieuwe hybride-console begin volgend jaar in China uitbrengt.

Er komen dit najaar flink wat exclusieve Switch-games uit, dus hopelijk weet Nintendo het tekort aan het apparaat binnen afzienbare tijd op te lossen.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op maandag 9 oktober 2017 om 17:53:05

SNES Classic Mini | ReviewPeter mocht aan de slag met de SNES Classic Mini en dat is natuurlijk geen straf. Is dit kijkje in het verleden van Nintendo zijn geld waard? Peter vertelt jullie er alles over!

Lees de column.

» Reacties [6]

Auteur: Mike Gevers op maandag 9 oktober 2017 om 19:23:00

Nieuwe trailer: Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands Ghost War PvP Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op maandag 9 oktober 2017 om 18:51:38

PvP-modus Ghost War verschijnt morgen voor Ghost Recon: Wildlands

Bron: Ubisoft
Ghost Recon: Wildlands is voornamelijk bedoeld als multiplayer-game, dus is dit waar de post-launch content voornamelijk op is gericht. Morgen verschijnt er dan ook een nieuwe PvP-modus voor het spel, genaamd Ghost War. In deze modus nemen twee teams van vier spelers het tegen elkaar op in een Deathmatch-format. Tactiek en strategie zijn belangrijk om de overwinning te behalen in deze modus. Ghost War wordt uitgerold middels een gratis update.

Ook maakt Ubisoft bekend dat de game dit weekend gratis speelbaar is, zodat zowel nieuwe spelers als de oude garde de nieuwe spelmodus kunnen uitproberen. Voor de Xbox One en PlayStation 4 gaat de proefperiode in op 12 oktober om 09:00 uur. Pc-gamers moeten iets langer wachten voor ze met de gratis demo van Ghost Recon: Wildlands aan de slag kunnen, want op dit platform is deze vanaf 12 oktober om 19:00 uur beschikbaar. De proefperiode loopt tot 15 oktober, maar exacte tijdstippen zijn nog niet bekendgemaakt.

Voor de Xbox One- en PlayStation 4-versie moet je in het bezit zijn van een abonnement op respectievelijk Xbox Live Gold of PlayStation Plus. Tijdens de probeerperiode is Ghost Recon: Wildlands voor de helft van de normale prijs te koop. Als je besluit om het spel inderdaad te kopen, blijft al je voortgang van tijdens de demo gewoon bewaard.

Check hieronder de trailer voor de nieuwe Ghost War-modus.

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie