Game nieuws van vrijdag 10 november 2017

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 10 november 2017 om 11:22:14

Wuppo vanaf nu te downloaden op PlayStation 4 en Xbox One

Zojuist is indie-parel Wuppo verschenen ter download op PlayStation Network en Xbox Live. De van origine Nederlandse game wist op Steam al zeker een jaar flinke furore te maken, maar ontwikkelaar Knuist & Perzik liet deze zomer weten ook een console-versie in de planning te hebben. Die is met ingang van dit moment te verkrijgen.

Wuppo kost vanuit de Xbox Store en PlayStation Network een goede 19,99 euro. Een kleine vijf euro duurder dan een Steam-aankoop, maar desalniettemin alsnog een van de koddigste games van eigen bodum.

Onderstaande trailer toont de console-versie van Wuppo in actie, mocht je nog even willen genieten van de schattige stijl:


Wij van GamersNET waren goed te spreken over Knuist & Perziks eerste game in onze Wuppo review. Hoewel het overzicht in het spel soms wat loos is, blijven het knusse narratief en de lieve verhaaltjes die je tegenkomt ongetwijfeld genieten. En dat kan nu dus ook op PlayStation of Xbox...

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 10 november 2017 om 00:32:00

Nieuwe trailer: Sea of Thieves - Inn-side Story #23: Small Ship

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 10 november 2017 om 00:33:00

Nieuwe video: Sea of Thieves - Behind The Scenes: Xbox One X

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 10 november 2017 om 01:56:58

Nieuwe trailer: De Sims 4: Honden en Katten - OfficiŽle Onthullingstrailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 10 november 2017 om 01:56:00

Nieuwe trailer: De Sims 4: Honden en Katten - OfficiŽle Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 10 november 2017 om 02:00:05

De Sims 4: Honden en Katten - Een beestenboel met gevoel? | ReviewWe moesten er even op wachten, maar dieren vinden eindelijk een thuis met De Sims 4: Honden en Katten. Wordt dat weer een beestenboel als vanouds, of laat deze uitbreiding je van een koud kennel terugkeren?

Lees de review.

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 10 november 2017 om 11:19:45

EA neemt Respawn Entertainment over; nieuwe Titanfall en Star Wars-game in aantocht

Bron: VG247
Electronic Arts neemt ontwikkelaar Respawn Entertainment over, waarmee het bedrijf achter de Titanfall-franchise nu een in-house developer is van EA. Respawn blijft werken aan de huidige projecten, namelijk een nieuwe Titanfall, een Star Wars-game en een VR gaming experience voor Oculus Rift.

Respawn is working on a new title in the Titanfall franchise, a game set in the Star Wars universe and a VR gaming experience.

Er wordt voor de ontwikkelaar 151 miljoen dollar neergelegd door EA, waarna nog eens 164 miljoen dollar wordt verspreid over de werknemers in een tijdsbestek van vier jaar. EA smijt vervolgens nog eens met 140 miljoen dollar als Respawn voor 2022 diverse doelen en mijlpalen behaalt.

Titanfall franchise embodies the publisherís goal of delivering extraordinary and innovative new experiences, and that with the Respawn team joining EA, we have exciting plans to accomplish even more amazing things in the future.

Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts, zegt dat de Titanfall-franchise het doel van de uitgever omvat om 'extraordinaire en innovatieve nieuwe ervaringen' te leveren. Met de aankoop van het bedrijf kunnen ze in de toekomst nog meer amazing things bereiken.

We started Respawn with the goal to create a studio with some of the best talent in the industry, and to be a top developer of innovative games. We felt that now was the time to join an industry leader that brings the resources and support we need for long term success, while still keeping our culture and creative freedom. EA has been a great partner over the years with Titanfall and Titanfall 2, and weíre excited to combine our strengths. This is a great next step for Respawn, EA, and our players.

Respawn Entertainment is destijds opgericht met het idee het beste talent uit de industrie te werven en een gerenommeerde ontwikkelaar te worden, aldus medeoprichter en CEO van de developer, Vince Zampella. Hij noemt EA een geweldige partner die nu voor succes op de lange term kan gaan zorgen.

Wanneer we nieuws kunnen verwachten van een nieuwe Titanfall, de Star Wars-game of het VR-project is nog niet duidelijk.

» Reacties [5]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 10 november 2017 om 20:26:06

Nieuwe trailer: Overwatch - BlizzCon 2017 Cosplay Highlights

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 10 november 2017 om 20:25:37

Nieuwe trailer: Pokťmon Ultra Sun & Ultra Moon - Keer terug naar Alola

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 10 november 2017 om 20:25:51

Nieuwe trailer: Pokťmon Ultra Sun & Ultra Moon - Giovanni slaat terug!

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 10 november 2017 om 20:25:15

Nieuwe trailer: Nioh Complete Edition - Katana Highlight

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 10 november 2017 om 16:10:44

Session, de spirituele opvolger van de Skate-franchise, krijgt vandaag een demo

Session, de nieuwe skateboardgame die de spirituele opvolger moet worden van de Skate-franchise, gaat binnenkort op Kickstarter van start, maar heeft vandaag al op pc een demo gekregen. Het Kickstarter-project begint op 21 november, al heeft de Canadese ontwikkelaar Crea-ture besloten om alvast een demo los te laten.

In 2015 werd Session al geteaset als een open wereld skategame die gebruikmaakt van de Unreal Engine 4 met real-world physics. De controls zijn vergelijkbaar met die van de Skate-serie van Electronic Arts en Marc-andrť Houde van de ontwikkelaar is daar ook gewoon open over.

Weíre not going to try to hide it, it really helps to make it feel real.

De demo is vooralsnog alleen voor pc beschikbaar, al is Crea-ture van plan de game ook naar de consoles te brengen als ze de Kickstarter stretch goals halen.

As stated before, this doesnít mean at all that we will make this game for PC only. Far from it. We want this game on console as much as we want it on PC. However, weíll need your help to get there so we will most definitely have stretch goals for consoles. We hope you will still enjoy the demo even if it is not out for consoles yet. We feel the game is fun enough and want to make it accessible to everyone so you can see for yourself how the game feels, plays and see its potential.

Hou 21 november in de gaten als je Session wilt backuppen. Download nu alvast hier de demo en check hieronder de trailer!

» Reacties [4]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 10 november 2017 om 17:15:24

Nieuwe trailer: Session - Kickstarter Teaser Trailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 10 november 2017 om 16:28:07

Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds - Topje van de ijsberg | ReviewThe Frozen Wilds is de verhalende DLC op Horizon: Zero Dawn. We verkennen met Aloy een nieuw (besneeuwd) gebied en gaan weer een heerlijk avontuur tegemoet. Lees hoe DaniŽl in de sneeuw heeft gespeeld.

Lees de review.

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie