Game nieuws van zondag 12 november 2017

Auteur: Wester Wagenaar op zondag 12 november 2017 om 16:16:34

Nieuwe trailer: Heroes of the Storm - In Development: Alexstrasza, new Skins, and More!

» Reacties [0]

Auteur: Rik Schoonhoven op zondag 12 november 2017 om 14:46:19

Giovanni weer aan het roer van Team Rainbow Rocket in Pokémon Ultra Sun & Moon

Bron: VG24/7
Het klassieke Team Rocket, dat we kennen als dé kwaadaardige organisatie uit de klassieke Pokémon-games en de anime, maakt haar rentree in de allernieuwste Pokémon-avonturen. In Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon wendt het kartel zich niet slechts tot de legendarische Pokémon Mewtwo, maar ook tot de wezens Ho-Oh en Lugia.

Omdat dit naar verluid de laatste core Pokémon-spellen worden, lijkt Game Freak alles uit de kast te halen. Het team wordt wederom geleid door Giovanni, maar bijgestaan door de bazen van de andere criminele Pokémon-organisaties uit de afgelopen twintig jaar, waaronder de leiders van Team Aqua, Magma, Galactic, Plasma en Flare. Het motief achter de criminele plannen van Team Rainbow Rocket is nog niet bekend.


Naast de komst van dit ultieme kwaadaardige team, heeft de game een hoop meer toevoegingen te bieden. Zo maken de Ultra Wormholes hun opwachting. Deze zwarte gaten duiken willekeurig op in de Alola-regio en laten spelers gebieden buiten Alola verkennen, om bijvoorbeeld legendarische Pokémon of Ultra Beasts te vangen.

Ook pakt Nintendo groots uit met het scala aan te vangen Pokémon: er zullen in totaal meer dan 400(!) verschillende creaturen te vangen zijn in de nieuwe edities. Veel hiervan waren niet aanwezig in de voorgangers Sun en Moon. Door de QR Scanner te gebruiken, komen spelers in aanvaring met Pokémon als Charmander, Grovyle en Greninja. Qua legendarische Pokémon is er ook niets te klagen: vrijwel al deze bijzondere wezens uit de afgelopen twintig jaar aan Pokémon-games zijn op te sporen en te vangen.


Daarnaast wordt er een nieuwe gevechtsfaciliteit toegevoegd: bij de Battle Agency kun je gevechten aangaan met anderen en heb je de mogelijkheid om Pokémon te huren. Het doel is om alle Agents uit te schakelen met de drie beesten die je gekozen hebt. Door te winnen zijn er Gold Bottle Caps te verdienen. Hoe verder de speler gevorderd is, hoe meer Pokémon beschikbaar worden gesteld voor verhuur. De voortgang zal sneller verlopen als er online of lokaal tegen andere echte spelers wordt gestreden.


Als laatste kunnen trainers weer Totem Stickers verzamelen, die verspreid zijn door de gehele Alola-regio. Hoe meer stickers er verzameld worden, hoe meer Totem-Pokémon je aan je team kunt toevoegen. Welke editie de speler heeft, kan bepalen welke Totem-Pokémon er beschikbaar worden gesteld.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen 17 november voor de Nintendo 3DS-systemen. Degenen die de spellen reeds digitaal hebben aangeschaft, kunnen deze al pre-loaden.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op zondag 12 november 2017 om 01:08:20

Vampyr krijgt geen DLC; vervolgen staan in de planning

Bron: PC Gamer
Tegenwoordig krijgt zo'n beetje elke game wel uitbreidingen in de vorm van DLC. Het recent uitgestelde Vampyr houdt zich niet aan dat stramien. Cédric Lagarrigue, de directeur van uitgever Focus Home Interactive, heeft gezegd dat het de bedoeling is dat Vampyr een volledige game-ervaring biedt wanneer het verschijnt. In plaats van uitbreidingen denkt men liever aan vervolgdelen als de basisgame succesvol genoeg is.

This is a purely solo experience; we did not plan DLC. We would prefer, if the reception of the game justifies it, to think about a sequel. We and Dontnod already have some ideas, as there are so many incredible things to offer in such a universe.

Ondanks dat het budget achter Vampyr niet gelijk is aan dat van AAA-games, denkt Focus Home wél dat de game zijn plaats zal verdienen naast de blockbusters: volgens de uitgever biedt Vampyr een unieke ervaring die grote games (veelal) niet bieden.

Volgens Lagarrigue zal Vampyr winstgevend zijn bij een half miljoen verkochte exemlaren, maar het doel is het hele miljoen: als die mijlpaal bereikt wordt, wordt Vampyr als een succesvolle game beschouwd. Of Vampyr ook vervolgen krijgt als er minder dan een miljoen exemplaren worden verkocht, is onbekend.

Vampyr komt in de lente van 2018 uit voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 12 november 2017 om 10:49:49

Call of Frustratie met Amador, Daniël en Tom... | GamersNET RADIO #379


Wat is het weekend zonder een portie GamersNET Radio? Inderdaad: verdraagbaar! En tóch komen we op de proppen met aflevering #379 van onze veel te lang lopende reeks podcasts. Amador, Daniël en Tom strijken neer om hun frustratie (en enthousiasme) over de nieuwste games te delen, en dat belooft uiteraard niks anders dan pure audio-agonie...

Zo schuift Amador aan om de matigheid van Call of Duty: WWII (en diens servers) aan te vallen, verkoeld Daan de discussie met een potje Frozen Wilds DLC voor Horizon: Zero Dawn en gaat Tom ondertussen wild voor De Sims 4: Honden en Katten. En ondertussen ploegt het drietal ook nog eens door de grootste gebeurtenissen van de afgelopen week...

Ga er maar weer klaar voor zitten, want dat alles (plus complete watervallen aan onzin) krijg je allemaal mee met onderstaande aflevering van GamersNET RADIO!


Luister hier naar Aflevering #379 van GamersNET RADIO!

GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Word ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen op je mobiele apparaat of desktop.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar radio@gamersnet.nl of stuur ons een gezellige tweet via @GamersNET! Wij behandelen jullie verhalen, vragen en anekdotes maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot enkele weken na de uitzending is het videobestand ook gewoon via Twitch terug te kijken.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 12 november 2017 om 15:40:01

Tom en Peter praten over De Sims 4: Honden en Katten | Gameplay Commentaar

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op zondag 12 november 2017 om 16:23:57

Ace Attorney in de maak voor Nintendo Switch

De Ace Attorney-reeks heeft inmiddels de Game Boy Advance (in Japan dan), de Nintendo DS en de Nintendo 3DS aangedaan, maar nu lijkt de geliefde advocatenserie er ook een iteratie op de Nintendo Switch bij te gaan krijgen. Capcom COO Haruhiro Tsujiro heeft aangegeven dat zijn bedrijf allerlei games voor de Nintendo Switch aan het ontwikkelen is en hierbij gaf hij aan dat we onder andere een Ace Attorney op Nintendo's hybride platform kunnen verwachten.

Hij gaf tevens aan dat de door hem genoemde games in het fiscale jaar van 2018 moeten verschijnen. De game moet dus ergens voor april 2019 verschijnen. Ook belangrijk om te melden: het is nog onbekend of het om een volledig nieuw deel in de Ace Attorney-reeks gaat, of dat het een remaster of remake betreft. Wij hopen uiteraard op het eerste.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 12 november 2017 om 17:42:39

Wie mag zelf een gloednieuwe MasterBox Lite 5 casemodden? | Prijsvraagwinnaar

We hebben aardig wat moeten aanklooien, maar de uiteindelijke resultaten mochten er wezen. Niet alleen zijn we trots op onze Cooler Master casemods, ook het enthousiasme van onze bezoekers op de video mocht er wezen. Massaal werd er gestemd op de twee creatieve knutselprojecten, waarbij uiteraard ook een nieuwe computerkast verloot werd. Wij danken iedereen dan ook voor hun complimenteuze inzending, maar niet voordat we één gelukkige winnaar uitkiezen...

Een goede week geleden openden wij onze computers én de vernuftige video daaromheen voor een verse win-actie op GamersNET. Naast de twee kasten die onze Tom en Peter ombouwden tot hun eigen kunstprojectjes, gaven we namelijk ook één Cooler Master MasterBox Lite 5 weg onder onze stemmers. Door te laten weten wiens kast het mooist was én wat je zelf met je eigen MasterBox zou doen, viel de nieuwe kast te winnen.

Op zowel GamersNET als YouTube stroomde de creatieve reacties en inzendingen ons toe, waarvoor nogmaals dank. Wij hebben genoten van jullie ideeën, kritiek en aanbevelingen rondom de twee casemods.

Mocht je het onlangs gemist hebben en alsnog willen genieten van ons gehannes en geknutsel, check dan de onderstaande video:


Onze beide linkerhanden konden rekenen op aardig wat stemmen, maar uiteindelijk is toch onze Tom als winnaar uit de bus gekomen. Van de ruim honderden stemmen, kreeg zijn Fallout 4 casemod uiteindelijk de meerderheid tegenover Peters GamersNET-kast.

Maar dan nu; de winnaar van de nog ongerepte MasterBox Lite 5. Een modelletje om zelf helemaal in tekeer te gaan, of om lekker strak en intact te houden. Wie is onze gelukkige nieuwe eigenaar van een kersverse Cooler Master computerkast?


AceMrHawk

Dude, gefeliciteerd! Veel plezier met je nog onaangetaste Cooler Master MasterBox Lite 5. We zien je ingerichte (en/of RGB-verlichte) pc-kast graag tegemoet. Schroom vooral niet van je te laten horen met jouw uiteindelijke creatie.

Mocht je zelf als stemmer helaas toch hebben misgegrepen op deze prachtige prijs, treur dan niet! er valt verder altijd wel wát te winnen. Zo loopt onze Super Mario Odyssey prijsvraag nog altijd, en kun je zeer binnenkort meer gave give-aways verwachten. Houd de website en onze sociale media in de gaten voor tijdige updates!

» Reacties [6]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie