Game nieuws van maandag 13 november 2017

Auteur: DaniŽl de Zwart op maandag 13 november 2017 om 17:50:00

Syphon Filter opnieuw geregistreerd door Sony

Bron: Euipo
Sony Interactive Entertainment heeft nog altijd Syphon Filter in handen en onlangs heeft het bedrijf opnieuw de licentie van de franchise geregistreerd. De naam is vorige week in Europa verlengd, al hoeft dit nog niets te betekenen.

Er gaan al jaren geruchten dat Sony een nieuwe Syphon Filter in ontwikkeling heeft, maar vooralsnog zijn het niet meer dan geruchten. Het kan altijd dat er een game van de serie in de maak is, hoewel het momenteel ook gewoon kan betekenen dat het bedrijf de merknaam van wil houden.

De laatste Syphon Filter, Syphon Filter: Logan's Shadow verscheen bij ons inmiddels al tien jaar geleden. Een aankondiging is echter wel mogelijk, want de PlayStation Experience gaat volgende maand van start. Zit je op een nieuw deel te wachten?

» Reacties [3]

Auteur: DaniŽl de Zwart op maandag 13 november 2017 om 17:59:14

PlayStation Plus is deze week even gratis; online gamen voor iedereen

Mocht je even geen PlayStation Plus hebben of twijfelen of je wel een abonnement moet nemen, dan is het vanaf woensdag feest. Om online te kunnen gamen op je PlayStation 4 heb je een PS Plus-abonnement nodig, maar Sony stelt de service vanaf deze week een aantal dagen open en kan iedereen gratis online gamen.

Starting this Wednesday, 15th November at 10am GMT / 11am CET and running to Monday 20th November at 10am GMT / 11am CET, youíll be able to take yourself Ė and your favourite games Ė online and test out your skills, or just explore vibrant worlds, with other PS4 players worldwide. Yes thatís right; weíre opening PS Plus multiplayer to everyone.

Iedereen zonder PlayStation Plus kan van woensdag 15 november om 11:00 uur tot en met maandag 20 november 11:00 uur online hun games spelen. Best fraai toch?

» Reacties [6]

Auteur: Niels Decker op maandag 13 november 2017 om 06:11:51

Kan de Xbox One X balans in de console-oorlog brengen? | Hot Koffie Show

» Reacties [6]

Auteur: Mike Gevers op maandag 13 november 2017 om 00:47:54

Kent ook de Xbox One X een Red Ring of Death?

Bron: eTeknix
De Xbox 360 werd geplaagd door de beruchte Red Ring of Death: een foutmelding die niet erg duidelijk maakte wat er mis was met het apparaat. Ook de recent verschenen Xbox One X lijkt helaas een dergelijk probleem te kennen, als we de verslagen van internetgebruikers mogen geloven.

Er zijn namelijk gebruikers die zeggen dat hun Xbox One X niet meer wil opstarten. Aangezien het apparaat nog geen week uit is, kan het niet liggen aan te lange gebruiksperiodes. Een gamer zegt het volgende over zijn ervaring:

I was pretty psyched when I got off work today and picked up my One X. Brought it home, placed on top of my tv cabinet while transferring the contents from my OG One to the One X via HDD. When that was done, I unplugged the One X and moved it into itís permanent spot in the TV cabinet.

I did some cable managing, then plugged the console back in. All that was standing in the way from me enjoying some true 4K goodness now was pressing the power button. So I did. Aaaand nothing happened. The console wasnít booting. It didnít even make the boot sound. Just silence and nothingness.

I tried unplugging the console, leaving it unplugged for a while before plugging it back in, but that didnít work. Neither did changing outlets.

Iemand anders meldde:

I played on it 2-3 hours, powered it down and went out for doing stuff. Now when I try to turn it on it doesn't start. Seems like a fuse blew in it or something. Tried disconnecting cables, holding in the x button etc etc. I need to send it back for a replacement.

Het probleem is nog niet erkend door Microsoft, dus zijn er nog geen officiŽle oplossingen aangedragen. De eerste verslagen lijken echter te wijzen op een probleem met de voeding. Mocht je zelf een probleem hebben met je Xbox One X, raden we je vooralsnog aan om de 'adviezen' op het internet met een korrel zout te nemen.

» Reacties [3]

Auteur: Mike Gevers op maandag 13 november 2017 om 15:36:52

Gameplay-beelden Death Stranding verschijnen binnenkort

Bron: VG24/7
De theorieŽnmolen over Death Stranding is de laatste tijd een beetje stilgevallen: in de eerste twee trailers vond men een ongelooflijke mindfuck-hint, maar sindsdien is er maar weinig van de game vernomen. De afwezigheid van het spel op de afgelopen E3 helpt daar natuurlijk niet aan bij, maar binnenkort komt er eindelijk verandering in de radiostilte: Guillermo del Toro, die in een van de trailers te zien is, zegt dat hij binnenkort gameplay-beelden te zien krijgt.

In Death Stranding Iím just a puppet. I donít know what heís gonna make me do. Heís supposedly going to show me the gameplay at some point in the next couple of weeks.

Het is onduidelijk of gamers de beelden ook te zien krijgen, maar in ieder geval geeft Death Stranding weer een teken van leven. Volgens Kojima verloopt de ontwikkeling prima en staat er zelfs al een definitieve releasedatum in zijn persoonlijke agenda, vermoedelijk die voor 2018. Het wordt dan ook langzaam tijd dat we wat concrete informatie over het spel krijgen. Wellicht maakt Death Stranding zijn opwachting op de PlayStation Experience, die plaatsvindt tussen 9 en 11 december.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 13 november 2017 om 17:58:11

Final Fantasy XV-protagonist Noctis komt in lente 2018 naar Tekken 7

Bandai Namco heeft een mooie opsteker en flinke verrassing: Noctis Lucis Caelum, protagonist van Final Fantasy XV, zal de ring van Tekken 7 betreden. Naast de jonge held van Eos zal er ook een stage van Final Fantasy XV, inclusief Chocobo's, mechanic Cindy en de bros, aan het vechtspel worden toegevoegd. Zowel Noctis als de stage zijn te bewonderen in onderstaande trailer.


De knul met zijn Engine Blade en snelle aanvallen zal in de lente van 2018 als DLC aan het vechtspel worden toegevoegd. Hoeveel geld we moeten neertellen voor Noctis is nog onduidelijk, evenals de exacte releasedatum van de jongen. Hoe vet het ook is dat we volgend jaar met Noctis aan de slag kunnen in Tekken 7, blijft het jammer dat we al een lange tijd geen Soul Calibur-titel meer hebben kunnen verwelkomen. Dat zou toch duidelijk een passender cross-over zijn geweest.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 13 november 2017 om 17:54:20

Nieuwe trailer: Tekken 7 - Noctis Lucis Caelum Reveal Trailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op maandag 13 november 2017 om 17:34:45

Xbox One X verkoopt 80.000 exemplaren in eerste week in Verenigd Koninkrijk

Microsoft lanceerde afgelopen week de Xbox One X, de sterkere variant op de Xbox One, en in de eerste week na launch heeft de console zo'n 80.000 exemplaren verkocht in het Verenigd Koninkrijk. Deze aantallen zijn een stuk beter dan van de PlayStation 4 Pro vorig jaar, die in de eerste week 50.000 exemplaren wist te verkopen en pas na vier weken op 80.000 verkochte stuks zat.

De Xbox One X Project Scorpio-editie is hierbij goed voor 55 procent van deze verkopen, zo blijkt uit onderstaande tweet van GamesIndustry's Christopher Dring.


Wij behandelden de Xbox One X in GamersNET Gear, dus check vooral die video voor ons oordeel! De console verscheen op 7 november.

» Reacties [6]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 13 november 2017 om 17:36:39

Corsair ST100 RGB - Bovengemiddeld standaard? | ReviewWie zijn headset in ultieme stijl wil ophangen, mag tegenwoordig bij Corsair aankloppen. Met de ST100 RGB haal je namelijk niet alleen wat klasse in huis, maar ook een RGB-eyecatcher. Maar is dat een goeie koop?

Lees de review.

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie