Game nieuws van vrijdag 1 december 2017

Auteur: Gaele Roberts op vrijdag 1 december 2017 om 12:35:00

Mionix Long Pad (French Fries) | Unboxing

» Reacties [3]

Auteur: Niels Decker op vrijdag 1 december 2017 om 19:14:38

Plantronics RIG 800LX | Unboxing

» Reacties [3]

Auteur: Gaele Roberts op vrijdag 1 december 2017 om 13:29:26

Peter racet en gamet met Tom Coronel! | GamersNET On Tour

» Reacties [5]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 1 december 2017 om 13:54:30

Persona 5 bestverkopende deel in de franchise

Bron: VG247
Persona 5 verscheen eerder dit jaar en de game heeft het prima gedaan, want de RPG heeft twee miljoen exemplaren verkocht, zo laat Atlus USA CEO Naoto Hiraoka weten. Hiermee is het de bestverkopende game uit de franchise, al zijn er geen specifieke cijfers te benoemen van de voorgaande delen.

This has been an incredible year for our company, one that represents our ambitions for Japanese games in the west. We are in the middle of experiencing tremendous growth, both in the west and abroad, and the sales of Persona 5 represent a new level of expectation for fans of the genre. Once seen as niche, Persona 5 is one of the most important titles this year, proving interest in this category is expanding. We look forward delivering more incredible games to our fans next year.

Atlus noemt het een geweldige mijlpaal voor het bedrijf en geeft goed de ambities weer voor Japanse games in het westen. Het bedrijf zegt dat hoewel Persona 5 als niche gezien werd, het dit jaar uiteindelijk een zeer belangrijke titel is geworden.

Persona 5 verscheen op 4 april voor PlayStation 4 en PlayStation 3 en werd zeer goed ontvangen in onze review.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 1 december 2017 om 15:32:39

Nieuwe trailer: League of Legends - Varus: As We Fall Music Video

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 1 december 2017 om 14:51:38

Nieuwe trailer: Shadow of the Colossus - Developer Commentary Trailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 1 december 2017 om 15:11:56

Nieuwe trailer: Gear.Club Unlimited - Teaser Trailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 1 december 2017 om 15:12:20

Nieuwe trailer: Gear.Club Unlimited - Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: DaniŽl de Zwart op vrijdag 1 december 2017 om 15:07:32

Jak & Daxter Bundle voor PlayStation 4 was te bewonderen in de PlayStation Store

Jak & Daxter voor de PlayStation 4 is slechts een kwestie van tijd en een release van de Jak & Daxter Bundle, die een collectie is van vier titels binnen de franchise, komt wellicht wel dichtbij. De Jak & Daxter Bundle is namelijk verschenen in de PlayStation Store en bevat Jak and Daxter: The Precursor Legacy, Jak 2, Jak 3, and Jak X: Combat Racing.

De game aanschaffen of pre-orderen was in de Store sowieso al niet mogelijk, maar de collectie is inmiddels ook weer verdwenen uit de online winkel van PlayStation.

Op 9 december start de PlayStation Experience, dus het is heel erg aannemelijk dat we dan meer horen over de Jak & Daxter-games.

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 1 december 2017 om 15:21:19

Nieuwe PUBG-map wordt getoond tijdens Game Awards op 7 december

Spelers van PlayerUnknown's Battlergrounds hebben enorm veel geduld, want ze spelen al maandenland op ťťn map. Eind december moet PUBG 1.0 verschijnen en daarmee wordt een tweede omgeving geÔntroduceerd. Op 7 december krijgen we deze map voor het eerst in actie te zien, dat vertelt Geoff Keighley; presentator van de Game Awards, ons via Twitter:
Kunnen jullie nog wachten op de volledige versie van PUBG? Laat het weten in de reacties!

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 1 december 2017 om 16:16:36

Take-Two Interactive ziet lootboxes niet als gokken

Bron: VG24/7
De afgelopen twee weken is er nog nooit zo veel te doen geweest om microtransactions en lootboxes en ook de president van Take-Two Interactive heeft zijn licht laten schijnen op deze kwestie. Terwijl een aantal landen al een onderzoek zijn gestart of lootboxen een vorm van gokken is, is het voor Karl Slatoff al duidelijk dat dit niet het geval is.

De hele shitstorm begon natuurlijk met de lootboxen en pay-to-win systemen in Star Wars: Battlefront 2 en sindsdien heeft iedereen hier wel een mening over. Op een conferentie heeft de president van Take-Two Interactive, Karl Slatoff, ook zijn woordje gedaan hierover.

In terms of the consumer noise you hear in the market right now, for me itís really all about content. Itís about over-delivering on content (Ö) you canít force the consumer to do anything.

Het laatste woord is hier waarschijnlijk nog niet over gezegd, maar Take-Two is sowieso niet vies van microtransactions. Het moederbedrijf van 2K verdient namelijk genoeg centjes aan die transacties in GTA Online.

» Reacties [2]

Auteur: DaniŽl Pietersma op vrijdag 1 december 2017 om 16:22:10

GN Kalender: December 2017


Het leven van een gamer is druk. Net wanneer je de prinses hebt gered dient zich alweer een wereldoorlog aan en als je ook die tot een veilig einde hebt gebracht, ontketenen de aliens een intergalactische strijd. Tussendoor moet je - als jezelf respecterende gamer - ook nog eens in de gaten houden welke games er allemaal verschijnen! Bij jouw heldendaden kunnen we je niet helpen, maar gelukkig toont de GamersNET Kalender wel in ťťn oogopslag wat de komende gamemaand te bieden heeft.

We geven jou dit pareltje als JPG-bestand en vervolgens kun je zelf bepalen wat je ermee doet. Lijst hem in, hang hem boven je bed, tatoeŽer hem op je rug, of stel hem gewoon in als bureaubladachtergrond. Er is nog genoeg ruimte over voor je icoontjes!

Dus waar wacht je nog op? Download de GN Kalender van deze maand hieronder. We weten dat je het wilt.

Welke games voeg jij deze maand aan je collectie toe?


Downloadlinks:
3840 x 2160 (4K)
1920 x 1080
1920 x 1200
1600 x 1200
1440 x 900


Achtergronden voor mobiel:

» Reacties [0]

Auteur: Rik Schoonhoven op vrijdag 1 december 2017 om 17:01:59

PUBG gaat voor een solide framerate van 60fps op Xbox One

Bron: VG24/7
Een tijd geleden berichtten we al over het verschijnen van PlayerUnknown's Battlegrounds in december van dit jaar voor Xbox One. Waar de datum van verschijning, 12 december, steeds meer dichterbij komt, komen we ook steeds meer te weten over de game zelf. Zo heeft Brendan Greene, de enige echte PlayerUnknown, laten weten dat zijn ontwikkelteam van Bluehole Studio er alles aan doet om de game op 60fps te laten draaien. Het spel zal niet alleen op de Xbox One X op 60fps moeten draaien, maar ook op de andere edities van de console.

Definitely on Xbox One X, 60FPS. On Xbox One, weíre not sure. We may have to limit it at 30FPS, maybe, but the last time I saw it, it was running at about 30 to 40,

Weíre still constantly improving it so, you know, the aim is to get to 60

While Greene is pretty sure itís doable, he also acknowledges that frame rate is not as important for a game like this as it might be for a twitch shooter. ďUnlike the more high paced shooters, frame rate isnít that important.

» Reacties [5]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie