Game nieuws van dinsdag 5 december 2017

Auteur: Amador Prado op dinsdag 5 december 2017 om 00:56:54

Mega Man 11 aangekondigd; verschijnt eind 2018

Capcom heeft het dertigjarige jubileum van de Mega Man-franchise gebruikt voor een grote aankondiging, want eind volgend jaar keert The Blue Bomber terug in Mega Man 11. Dit betekent de eerste nieuwe Mega Man-game in acht jaar tijd.


Bovenstaande trailer bevat de eerste beelden van Mega Man 11 en die beloven veel goeds. De ouderwetse gameplay gaat naar 2.5D en de game krijgt natuurlijk de graphics die horen bij deze tijd. Naast deze trailer is er nog heel weinig bekend over het nieuwe Mega Man-project.

De game gaat uitkomen op PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch, maar er is nog geen definitieve releasedatum bekend. Capcom belooft meer informatie vrij te geven in de zomer van volgend jaar.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 5 december 2017 om 00:38:00

Nieuwe trailer: Mega Man 11 - Announce Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 5 december 2017 om 13:42:19

Nieuwe trailer: Heroes of the Storm Hanzo Spotlight

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 december 2017 om 10:57:03

Grootste gratis update voor The Division is nu live

Vanaf vandaag kunnen alle speler van The Division aan de slag met een nieuwe update. Resistance is in feite update 1.8, is de grootste gratis update voor de game tot nu en biedt een nieuwe gebied voor het spel. Alle spelers kunnen vanaf vandaag West Side Pier ontdekken, waarbij ook nog twee nieuwe spelmodi worden geïntroduceerd.

- Resistance (PvE-modus) – In Resistance werken de verschillende facties samen om tegen andere Division-agenten te vechten. Verschillende vijandige NPC’s vallen de vier spelers in vlagen aan, die zo lang mogelijk moeten zien te overleven. De buit die verslagen tegenstanders laten vallen, kunnen spelers gebruiken om nieuwe tactieken op te stellen. Spelers moeten in deze modus samenwerken en de beste strategie bedenken om zo lang mogelijk te overleven, waarmee ze betere beloningen verdienen.

- Skirmish (PvP-modus) – In Skirmish strijden twee teams van vier tegen elkaar om binnen een bepaalde tijd de meeste vijanden te doden. Elk verslagen tegenstander telt voor één punt. Het team dat aan het einde de meeste punten heeft, wint.

Naast deze nieuwe modi wordt de game ook verbeterd. Er is een nieuwe sociale hub, het gear-systeem is geoptimaliseerd en er zijn aangepaste rogue-technieken.


Heb je de game nog nooit gespeeld? Vanaf 7 december tot en met 10 december kun je de game gratis proberen. De DLC-pakketten zijn vanaf vandaag tot en met 10 december gratis te spelen op zowel de PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [2]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 5 december 2017 om 12:06:44

WWE 2K18 verschijnt morgen voor Nintendo Switch

Het worsteltoneelspel van WWE verschijnt ieder jaar en ook dit jaar was er geen uitzondering. WWE 2K18 verscheen op 17 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc en in de nabije toekomst zou de game ook op Nintendo Switch moeten verschijnen. Nu blijkt de nabije toekomst morgen 6 december te zijn.


Het is aan de kant van 2K erg stil geweest, als het gaat om de Switch-versie van WWE 2K18. Dat de game morgen al in de schappen ligt, komt ook als een grote verrassing. WWE 2K18 gaat op de Switch precies dezelfde modi en content bevatten, in tegenstelling tot veel andere ports voor de Switch.

Ook heeft WWE 2K18 voor Nintendo Switch een pre-order bonus, waarin je Kurt Angle krijgt als speelbaar personage. Alle mensen die de game digitaal uit de eShop halen, krijgen tot en met 13 december Kurt ook gratis erbij.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 december 2017 om 11:20:59

Een Sinterklaasgedicht voor alle GamersNET-bezoekersDecember is weer aangebroken
Het is koud en guur en de games zijn even niet zo duur

Niet gek ook dat de meeste gamers naar binnen zijn gedoken
Genietend van verre digitale landen, sportwedstrijden, demonische vijanden

Sinterklaas is in het land
Bewapend met paard en boek, maar vooral op onderzoek

Wat was er dit jaar allemaal aan de hand?
Welke games zijn stilletjes verschenen en welke weten ons nog steeds te entertainen?

Verscheen Horizon Zero Dawn nou dit jaar?
Wanneer kwam For Honor? Zelda? Shadow of War?

Maar wat ziet de Sint daar?
Zijn de lieve bezoekers van GamersNET.nl nu bezig met een spel?

We hebben met ons allen een bewogen jaar gehad
Veel lachen, soms klagen en natuurlijk epische Vriendendagen

De Sint denkt dat het qua content wel goed zat
Een Splatoon-muur, films over Shadow of War, LEGO en For Honor

Met trots kijkt de Sint hiernaar
Met af en toe een vieze lach van al dat smerige gedrag

Op naar het nieuwe jaar
Met nog meer verrassingen, hele toffe content, al zijn jullie dat inmiddels wel gewend

De Sint wenst alle GN-bezoekers een mooi Sinterklaasfeest
Hij vraagt zich alleen één ding af, want wanneer zijn we er vanaf?

Want wat wil de Sint het allermeest?
Zonder gedoe, zonder stress, wanneer komt toch…

Fijne dag gewenst!

» Reacties [13]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 december 2017 om 11:51:00

Nieuwe trailer: Tom Clancy's The Division Resistance update trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 5 december 2017 om 13:08:31

Releasedatum God of War duikt op in PlayStation Store

Bron: VG247
Sony is goed in het vroeg onthullen van games waarna we tijdenlang niets horen en een releasedatum ver weg lijkt, zo ook bij God of War. We hebben meerdere trailers en gameplay gezien van de nieuwe Kratos, maar een specifieke releasedatum is nooit benoemd. Alleen een wazige 'early 2018'.

Tot nu, want God of War heeft kort een datum opgeplakt gekregen in de PlayStation Store: 22 maart 2018. Deze zeer duidelijke datum is natuurlijk inmiddels al verwijderd en vervangen door 31 december 2018, ofwel wederom een placeholder.

This full game is expected to be available in 391 days on 12/31/2018.

'Early 2018' en '22 maart' zijn een goede match, dus we hoeven niet raar te kijken als Sony en Sony Santa Monica binnenkort de releasedatum bevestigen. De PlayStation Experience is aankomend weekend namelijk gaande.

God of War verschijnt exclusief voor PlayStation 4.

» Reacties [5]

Auteur: Niels Decker op dinsdag 5 december 2017 om 16:00:29

Hoe de Razer Basilisk je trigger finger doet jeuken... | GamersNET Gear

» Reacties [9]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 5 december 2017 om 14:22:02

Animal Crossing: Pocket Camp versnelt progressie; meer dieren toegevoegd

Na kerstfestiviteiten uitgerold te hebben, komen Nintendo en ontwikkelstudio DeNA nu met méér Animal Crossing: Pocket Camp. Met ingang van vanochtend is namelijk niet alleen de snelheid van progressie boeken opgeschroefd; er zijn ook vier nieuwe (potentiële) vriendjes toegevoegd aan de gratis smartphone-game.

Zij die al langer losgaan in het knusse Pocket Camp zullen merken dat voor veel handelingen nu meer punten verdiend worden. In plaats van stapjes van twee, hark je sneller vriendschappen binnen aan de hand van drie puntjes. Een tijdelijke aanpassing, dat wel. Uitermate handig om snel in hogere niveaus te belanden, en dat komt vooral nu goed uit.


Om te vieren dat er ook vier nieuwe diertjes toegevoegd zijn (respectievelijke Bluebear, Antonio, Phoebe en Raddle), gooit Nintendo ook met een klein evenementje daaromheen. Wie in de komende week vier verse vrienden uit kan nodigen in zijn of haar zomerkampje, krijgt bij elke stamgast een extraatje. Exclusieve kaarten of, natuurlijk, Leaf Tickets om uit te geven.

Dit 'Host with the Most Initiative' bestaat natuurlijk om het sneller boeken van levelprogressie in de hand te helpen. Opmerkelijk wel, aangezien je niveau in de game wel bepaald of je überhaupt kunt genieten van de nieuwigheden. De vier diertjes (en hun favoriete meubels) kunnen immers pas later in het spel beschikbaar gesteld worden, al zijn het welkome verrassingen voor hen die al richting end game gingen.

Ben jij nog druk in de weer met Pocket Camp? Want ja; ook wij zijn altijd op zoek naar nieuwe contacten in de game. Een deel van de redactie is nog altijd vernuftig aan het meubeltjes bij elkaar aan het tikken op de smartphone, en wat sociale interactie daarbij zou hun niet misstaan. Wil je vriendjes worden? Laat het ons weten...

» Reacties [3]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 december 2017 om 17:07:00

Nieuwe trailer: Civilization 6 Rise & Fall Korea trailer

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 5 december 2017 om 18:50:17

Rainbow Six Siege: Operation White Noise is nu beschikbaar

Vanaf nu kunnen spelers van Rainbow Six: Siege aan de slag met nieuwe DLC, genaamd Operation White Noise. Allereerst wordt er een nieuwe map toegevoegd. Mok Myeok Tower map is een hoog gebouw in Zuid-Korea.

Daarnaast komen er direct drie nieuwe operators beschikbaar. Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM.


Gaan jullie direct weer aan de slag met de game om de nieuwe operators vrij te spelen? Laat het ons weten in de reacties.

» Reacties [1]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 5 december 2017 om 20:39:27

Nieuwe trailer: Destiny 2 - Curse of Osiris Launch Trailer

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie