Game nieuws van woensdag 6 december 2017

Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 6 december 2017 om 15:23:30

Horizon Zero Dawn: Complete Edition vanaf vandaag verkrijgbaar

Zoals eerder gemeld heeft Guerrilla Games een Complete Edition van hun blockbuster Horizon Zero Dawn klaargestoomd. Deze bevat het origineel en de goed ontvangen uitbreiding The Frozen Wilds en is vanaf vandaag beschikbaar.


Horizon Zero Dawn verscheen op 28 februari en sindsdien heeft het spel een enorme schare aan fans weten te verzamelen, zowel onder gamers, de pers, alsook ontwikkelaars in de game-industrie. Om de verschijning van Horizon Zero Dawn: Complete Edition te vieren, heeft Guerilla Games dan ook een video gecompileerd waarin deze liefhebbers van het spel aan het woord worden gelaten.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 6 december 2017 om 15:23:15

Nieuwe trailer: Horizon: Zero Dawn Complete Edition - Accolades Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 6 december 2017 om 15:23:43

Nieuwe trailer: Dissidia Final Fantasy NT - Opening Cinematic

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 6 december 2017 om 14:57:00

Nieuwe trailer: Dragon Ball FighterZ - Gohan (Adult) (Character Intro Video)

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 6 december 2017 om 15:29:54

Derde generatie en dynamisch weersysteem onthuld voor Pokémon GO

Eindelijk is het zover: na vele geruchten komt de derde generatie Pokémon naar Pokémon GO. Dit maakt ontwikkelaar Niantic bekend. Het gaat om een gefaseerde release, waarbij er vijftig Pokémon uit Hoenn binnenkort worden geďntroduceerd, waar er in de weken daarna nóg meer wezens uit Pokémon Ruby en Sapphire te ontdekken zullen zijn.

Starting later this week, Treecko, Torchic, Mudkip, and several more Pokémon originally discovered in the Hoenn region in the Pokémon Ruby and Pokémon Sapphire video games will start appearing in Pokémon GO for the first time ever—with even more to be discovered over the next several weeks!

Daarnaast kondigt Niantic aan dat het weer een prominentere rol gaat spelen in Pokémon GO. Niet alleen weerspiegelt de map in Pokémon GO het weer, ook zullen bepaalde Pokémon meer verschijnen bij bepaalde weertypen. Ten slotte zullen sommige aanvallen effectiever zijn in gevechten als het een bepaald soort weer is. In het officiële bericht wordt Fire Spin als voorbeeld genoemd: die brengt meer schade toe wanneer de zon schijnt.

Er zijn zes verschillende weertypen onthuld: zonnig, regenachtig, sneeuwachtig, mistig, een beetje mistig en stormachtig. Het effect dat op de map zichtbaar is, is te zien op de screenshots onderaan dit bericht.

Hoewel de wintermaanden snel naderen, zijn er dus voldoende redenen om tóch het minder warme weer te trotseren om onze Pokédex aan te vullen. Het is nog niet precies bekend wanneer de nieuwe Pokémon gaan verschijnen, maar we kunnen er (bijna) zeker van zijn dat dit voor het einde van de week gebeurt.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [6]

Auteur: Daniël de Zwart op woensdag 6 december 2017 om 15:16:24

Up2Date: PlayStation Network - Horizon: Zero Dawn, Destiny 2 en Jak & Daxter


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week weer een lading PlayStation Plus-games, maar ook zijn games te koop als Horizon: Zero Dawn Complete Edition, Dead Rising 4: Frank’s Big Package, The Jak and Daxter Collection, The Surge: Complete Edition, Steep Winter Games Edition en A Hat in Time. Verder is er de demo van Lost Sphear.

Ook is er DLC voor titels als Destiny 2, Dead Rising 4, The Sims 4, The Surge, Steep en Persona 5.

Tot slot, kijk verder voor 'Exclusieve Kortingen' in de PlayStation Store. Wat ga je binnenhalen?


Speelbare Content

PlayStation 4

Demo's
 • Lost Sphear

  Volledige spellen
 • Horizon: Zero Dawn Complete Edition
 • Dead Rising 4: Frank’s Big Package (€49,99)
 • The Jak and Daxter Collection
 • Jak X: Combat Racing
 • Jak II: Renegade
 • Jak 3
 • The Surge: Complete Edition (€59,99)
 • WRC Collection (€89,99)
 • ACA NeoGeo Karnov’s Revenge (€6,99)
 • Steep Winter Games Edition (€49,99)
 • Steep Winter Games Gold Edition (€69,99)
 • The Walking Dead Collection - The Telltale Series (€59,99)
 • Oh My Godheads (€14,99)
 • Let Them Come (€7,99)
 • Boiling Bolt
 • Chaos on Deponia
 • A Hat in Time
 • INVECTOR
 • Mahjong World Contest & Mahjong Royal Towers
 • Arcade Archives Traverse USA
 • Tokyo Xanadu eX+
 • Battlestar Galactica Deadlock
 • 99Vidas

  PlayStation VR

  Volledige spellen
 • Justice League VR: The Complete Experience (€9,99)

  PlayStation 3

  Volledige spellen
 • 99Vidas

  PlayStation Vita

  Volledige spellen
 • 99Vidas

 • Extra Content - PlayStation 4

  Destiny 2
 • Curse of Osiris (€19,99)

  Dead Rising 4
 • Additional Content (Gratis)

  The Sims 4
 • Cool Kitchen Stuff (€9,99)
 • Luxury Party Stuff (€9,99)

  Steep
 • Road to the Olympics (€29,99)
 • Welcome Pack (€5,99)

  The Surge
 • A Walk in the Park (€14,99)

  Persona 5
 • Christmas Costume Set
 • » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 6 december 2017 om 12:07:28

  Dataminers zaten weer goed; Win94 geweer is PUBG's exclusieve woestijnwapen

  In PlayerUnknown's Battlegrounds hebben dataminers blijkbaar vrij spel. Wisten ze eerder al te achterhalen dat een nieuw woestijnlevel naar de game zou komen, blijken ze nu juist te zitten over het eerstvolgende wapen voor precies die arena. De zogenaamde Win94 rifle zal een exclusief wapen zijn, enkel en alleen te vinden in de nieuwe speelomgeving.


  Het heugelijke nieuws werd uiteindelijk dan toch gedeeld op de officiële PlayerUnknown's Battlegrounds Twitter, alwaar meteen een mooie artwork van het nieuwe geweer de wereld in werd geslingerd.

  In wezen betreft het een vrij ouderwets jachtgeweer naar gelijk de bestaande Winchester 1894. Lichtelijk klassiek dus, mara daarmee ongetwijfeld een aardige cowboy-draai voor de nieuwe desert map in wording.

  Voor de dataminers kenmerkt deze onthulling alweer een uitgekomen voorspelling. In de tussentijd vonden zij ook nog een zogenaamde 'Rhino revolver' in hun ploegtocht door de PUBG-data, alsmede een waterscooter en een minibusje. Die laatste drie moeten nog wél officieel onthuld worden, maar als het zo doorgaat, hoeft dat niet lang meer te duren.

  » Reacties [0]

  Auteur: Wester Wagenaar op woensdag 6 december 2017 om 12:29:01

  Life is Strange: Before the Storm's laatste aflevering verschijnt 20 december

  Uitgever Square Enix heeft gisteren aangekondigd dat de derde aflevering van Life is Strange: Before the Storm dit jaar nog zal verschijnen en wel op 20 december. Het gaat hier tegelijkertijd om de allerlaatste Before the Storm-episode en dit slotstuk zal dan ook al je tot dusver gemaakte keuzes proberen samen te laten komen.

  Er is al een teaser trailer verschenen om ons lekker te maken voor meer Life is Strange die je hieronder kunt bekijken. Om 18:30 (onze tijd) zal Square Enix de volledige trailer vrijgegeven en hier is zelfs een heuze countdown voor aangemaakt.


  Overigens is er nog wel een bonusaflevering op komst die voor begin volgend jaar gepland staat. In Farewell keren stemactrices Ashly Burch en Hannah Telle terug om hun rollen van Chloe Price en Max Caulfield te vertolken in een episode die ons het afscheid van de twee jeugdvriendinnen laat beleven. Farewell is (voorlopig?) alleen verkrijgbaar voor zij die de Digital Deluxe Edition hebben aangeschaft.

  » Reacties [0]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 6 december 2017 om 13:31:05

  Ho-oh 48 uur langer te vangen in Pokémon GO dan gepland

  Eerder werd bekend dat Ho-oh de laatste beloning was voor het voltooien van de Global Catch Challenge in Pokémon GO, nadat we Farfetch'd al 48 uur lang konden vangen. Echter, in het begin waren er wat problemen met Raids, waardoor sommigen Ho-oh wel versloegen, maar niet daadwerkelijk konden vangen.

  Daarom heeft Niantic nu besloten om de legendarische vogel 48 uur langer in Pokémon GO te houden. Dit betekent dat Ho-oh pas 14 december om 22:00 uur (Nederlandse tijd) weer zal vertrekken.

  » Reacties [1]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 6 december 2017 om 13:46:41

  Standalone uitbreiding voor Superhot onthuld: Mind Control Delete

  Bron: PC Gamer
  Superhot werd bij de release behoorlijk ontvangen, dus is het niet vreemd dat Superhot Team wil voortborduren op deze tijd-vervormende shooter. Nu is er dan ook een standalone uitbreiding voor het spel aangekondigd, genaamd Mind Control Delete.

  Deze expansion voegt roguelike-elementen toe aan de formule van Superhot. Daarnaast introduceert Mind Control Delete nieuwe uitdagingen, geheimen, wapens, speelbare personages en power-ups. Mensen die het originele Superhot hebben, kunnen vanaf morgen aan de slag met de Early Access-versie van de uitbreiding. Hetzelfde geldt voor mensen die de basisgame kopen vóórdat Mind Control Delete uitkomt.

  Wanneer dat gebeurt, is nog niet precies bekend, maar Superhot Team wil de standalone DLC in de herfst van 2018 in definitieve vorm op de markt brengen. Check hieronder de onthullingstrailer voor Superhot: Mind Control Delete.

  » Reacties [0]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 6 december 2017 om 14:16:00

  Nieuwe trailer: Superhot: Mind Control Delete Reveal Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 6 december 2017 om 14:13:38

  The Surge voorzien van een uitbreiding: A Walk in the Park

  Bron: PC Gamer
  Bij GamersNET waren we prima te spreken over The Surge, een Science Fiction-variant op het Souls-genre. Nu is er een uitbreiding voor het spel verschenen, genaamd A Walk in the Park. Die naam slaat op het pretpark waarin de DLC zich afspeelt, wat een behoorlijk kleurrijke ervaring belooft te worden ten opzichte van de basisgame, die een grauwere uitstraling had.

  De uitbreiding gaat voor 14,99 euro over de toonbank, maar de Complete Edition van het spel bevat zowel A Walk in the Park als de basisgame en kost slechts een tientje meer dan alleen de base game. Om de release van de expansion voor The Surge te vieren, is deze game vandaag en morgen in de aanbieding op Steam. De basisgame kost daardoor 19,99 euro, waar je de Complete Edition voor 29,99 op de kop kunt tikken.

  Check hieronder de launchtrailer voor de A Walk in the Park-uitbreiding.

  » Reacties [3]

  Auteur: Mike Gevers op woensdag 6 december 2017 om 14:13:00

  Nieuwe trailer: The Surge A Walk in the Park Launch Trailer

  » Reacties [0]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juli 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie