Game nieuws van donderdag 7 december 2017

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 7 december 2017 om 11:25:30

Nieuwe trailer: Dissidia Final Fantasy NT - A Princely Welcome Cutscene

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 7 december 2017 om 11:25:44

Nieuwe video: Overwatch - Join Us: Murals Time Lapse

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 7 december 2017 om 11:26:21

Nieuwe trailer: Nioh: Complete Edition - Kusarigama Highlight

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 7 december 2017 om 11:26:39

Nieuwe trailer: Life is Strange: Before the Storm - Episode 3 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op donderdag 7 december 2017 om 11:54:52

Nieuwe woestijnmap in PUBG heeft eindelijk een naam

Bron: Steam
De nieuwe map van PlayerUnknown's Battlegrounds houdt al maanden de gemoederen in de community bezig. Vandaag zou tijdens de Game Awards de map uitgebreid behandeld worden, maar ontwikkelaar Bluehole kan blijkbaar niet wachten en heeft al wat details naar buiten gebracht.

De nieuwe map van PUBG heet Miramar en bevindt zich ergens in Zuid-Amerika. In deze regio bevinden zich een aantal dorpjes en steden, waar men weer fanatiek op elkaar kan jagen. De grootste trekpleister in Miramar is de stad Los Leones, een plek met hoge gebouwen en een stadcentrum voor echte urban warfare.

Verder heeft de regio nog verschillende andere plekken, zoals een haven, verlaten spookstadjes en industrieterreinen. Elke plek vergt een andere manier van spelen en het feit dat er binnenkort twee maps zijn in PlayerUnknown's Battlegrounds zorgt eindelijk voor wat variatie in de Battle Royale-shooter. Op onderstaande afbeelding is de hele map te bewonderen en er zijn wat screenshots vrijgegeven.

De map gaat in de laatste testronde live, vlak voordat PUBG officieel klaar is met de 1.0 versie. Dit moet hopelijk dit jaar nog gebeuren.


Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 7 december 2017 om 12:56:10

Nieuwe trailer: Call of Duty: WWII - Winter Siege Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 7 december 2017 om 12:49:02

Portal krijgt spin-off onder de noemer Bridge Constructor: Portal

Bron: Kotaku
De alom geprezen franchise Portal keert terug; niet als een vervolg op Portal 2, maar in de vorm van een spin-off van Bridge Constructor. In Bridge Constructor: Portal zul je middels de welbekende portalen bruggen moeten bouwen om (onder andere) de Aperture Science-vrachtwagens veilig aan de overkant te krijgen.

Het spel is een collaboratie tussen Bridge Constructor-ontwikkelaar ClockStone Software en ontwikkelaar en uitgever Valve, waarbij dus de twee games worden samengevoegd om een unieke ervaring te bieden. GLaDOS zal je bijstaan om waarschijnlijk gewoon loze uitspraken te doen.

In it, you’ll solve puzzles that involve trucks crossing abyssal chasms, but unlike in other bridge building games like the recently popular Poly Bridge, you’ll be able to use portal technology.

Het gebeurt niet vaak dat Valve licenties uitleent om games van te fabriceren, dus we mogen dit als uniek beschouwen. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Bridge Constructor: Portal verschijnt op 20 december voor Pc, Mac, Linux en mobile. Begin 2018 moet de game uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 7 december 2017 om 13:06:16

Nieuwe trailer: Bridge Constructor: Portal - Announcement Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 7 december 2017 om 14:12:57

Nieuw watervoertuig onderweg naar PUBG; dataminers zaten juist over 'Aquarail' jetski

Zojuist hebben we meer informatie mogen ontvangen over Miramar, de nieuwe map in PlayerUnknown's Battlegrounds, maar er is nog meer nieuws onder de zon. Zojuist heeft ontwikkelaar Bluehole via Twitter naar buiten gebracht dat er een nieuw watervoertuig onderweg is naar de game. Deze zal bruikbaar zijn in de nieuwe map Miramar, maar ook in het bekende Erangel. Het schip draagt de naam Aquarail en is in feite een waterscooter.


Wat vinden jullie van Aquarail? Laat het ons weten in de reacties.

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 7 december 2017 om 18:32:55

Nieuwe trailer: GTA Online Doomsday Heist trailer

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 7 december 2017 om 18:26:56

Nieuwe Heist vanaf 12 december in GTA Online

Zojuist heeft Rockstar aangekondigd dat er een nieuwe heist onderweg is naar GTA Online. De Doomsday Heist laat je San Andreas redden van totale vernietiging. Je gaat aan de slag met straaljagers, raketlanceerders, jet packs en veel meer gekkigheid. Ook zal je met je vrienden naar de bodem van de oceaan moeten reizen.


De Doomsday Heist is vanaf 12 december binnen te halen in GTA Online. Hebben jullie zin in de nieuwe heist? Laat het weten in de reacties!» Reacties [5]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 7 december 2017 om 18:51:45

Bijna tijd voor The Last Jedi & het Lost Stars-boek | Podracecast #9


Coen en Peter kunnen bijna niet wachten, want volgende week verschijnt natuurlijk The Last Jedi. Giebelend van de voorpret fantaseren de heren over wat ze allemaal gaan beleven met die film.


Ook bespreken Coen en Peter Echo Base Con, de Nederlandse Star Wars-conventie die inmiddels is uitverkocht. De Podracecast is natuurlijk van de partij! Tot slot wordt het boek Lost Star besproken, volgens Coen één van de meest overgewaardeerde boeken binnen het Star Wars-universum.Wil je alles volgen van de Podracecast? Volg ons op iTunes, Soundcloud, Facebook en Twitter. Je kunt ons ook altijd mailen via mail@podracecast.nl.

Volgende week is er natuurlijk een nieuwe Podracecast!

» Reacties [0]

Auteur: Rik Schoonhoven op donderdag 7 december 2017 om 18:54:28

Ubisoft stelt Far Cry 5 en The Crew 2 uit

Bron: VG24/7
Ubisoft heeft meer tijd nodig in de ontwikkeling van Far Cry 5, waardoor de release van de game moet worden uitgesteld. Door de vertraging zal ook The Crew 2 moeten wijken van de geplande verschijningsdatum.

De verschijningsdatum van Far Cry 5 wordt verplaatst van 27 februari naar 27 maart. In dit deel van de open wereld shooter-reeks richt je je ogen op het Amerikaanse Montana, waar een groep legerfanaten Hope County heeft omgetoverd tot een gevreesde sekte.

Door de vertraging die deze game heeft opgelopen, heeft Ubisoft het uitkomen van The Crew 2, waarin je (deze keer met auto's) een open wereld mag verkennen, ook uitgesteld, zodat de games niet te snel na elkaar worden uitgebracht. We kunnen de racegame pas in de eerste helft van het fiscale jaar 2018-2019 verwachten, wat inhoudt dat hij pas na maart verschijnt.


Als een domino-effect heeft het uitstel invloed op de nabije toekomstplannen van het bedrijf, want de uitgever heeft ook laten 'één van de drie' onaangekondigde titels te verplaatsen naar het fiscale jaar 2019-2020, die eerst gepland stond voor het jaar van 2018-2019.

Christine Burgess-Quémard, Executive Director bij Ubisoft’s Worldwide Studios, liet het volgende weten:

This decision is in line with our strategic vision of developing even more engaging and higher quality experiences for gamers,

Taking more time with Assassin’s Creed Origins enabled our talented development team to fully express their creative vision. As expected, this had a very positive impact on the game’s quality and largely participated to its commercial success.

Taking a similar approach, we have decided to invest additional development time in three upcoming games.

» Reacties [4]

Auteur: Amador Prado op donderdag 7 december 2017 om 19:47:42

Devil May Cry HD Collection aangekondigd voor consoles en pc

Bron: GameSpot
Ook vier jaar na de release van zowel de PlayStation 4 als de Xbox One blijven remasters in overvloed verschijnen. Ook Capcom draagt een steentje bij, want Devil May Cry HD Collection verschijnt volgend jaar op de current-gen en pc. Zes jaar nadat diezelfde HD collectie ook op Xbox 360 en PlayStation 3 verscheen.


De Devil May Cry HD Collection bestaat uit de eerste drie delen van de franchise. Devil May Cry 4 en DmC: Devil May Cry zijn in een eerder stadium al verschenen op de PS4 en Xbox One. Of er heel veel veranderd aan de games is niet duidelijk gemaakt door Capcom. Het enige wat het bedrijf heeft losgelaten, is het feit dat alle games op 60 FPS moeten draaien. Grafische verbeteringen mogen we zelf achter komen op 13 maart volgend jaar.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 7 december 2017 om 23:14:22

Nieuwe Tomb Raider nu officieel bevestigd

We wisten stiekem al dat hij eraan zat te komen, maar vandaag heeft Square Enix op Twitter officieel de hype-trein in gang gezet door een volledig nieuwe Tomb Raider te teasen. Op de officiele account van Tomb Raider staat te lezen dat in 2018 een grootse gebeurtenis het startpunt zal vormen voor verdere onthullingen rondom de aankomende game.

De volledige tekst luidt als volgt:

“Square Enix is excited to share some big news with you next year. Honestly, we wish we could share it with you right now, but we’re taking a new approach this time.

A new Tomb Raider game is coming.

Driven by our goal of putting our fans first, we want you to know that it won’t be very long between the official reveal and when you can play.

Our journey together will begin with a major event in 2018. We simply can’t wait to take you on Lara Croft’s defining adventure.”

Zou dit major event slaan op de aankomende Tomb Raider-film die in maart volgend jaar op het witte doek te zien zal zijn? Of gaat het toch om iets volledig anders? Hoe dan ook, voor veel fans zal de bevestiging dat we binnenkort weer met Lara Croft op avontuur kunnen gaan waarschijnlijk voorlopig al voldoende zijn.

De vorige keer dat we deze dame onder de knoppen konden nemen was met de release van het goed ontvangen Rise of the Tomb Raider. Dit deel verscheen eerst op de Xbox 360 en Xbox One in 2015, en maakte in 2016 ook de overstap naar de pc en PlayStation 4.

» Reacties [4]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 7 december 2017 om 13:06:55

Dus Lennart, Gido en Tom lopen een kroeg in... | XCOMderdag #6

» Reacties [1]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie