Game nieuws van zondag 14 januari 2018

Auteur: Rik Schoonhoven op zondag 14 januari 2018 om 13:59:13

Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon - De zon in Alola verliest kracht | ReviewOnder het mom van beter laat dan nooit, dook onze Rik het tropische Alola in! Verwikkeld in een innerlijk dilemma vocht hij zich met veel moeite door Pokémon Ultra Sun heen...

Lees de review.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op zondag 14 januari 2018 om 13:59:47

Nieuwe trailer: Gang Beasts - Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op zondag 14 januari 2018 om 12:38:00

Wat vind je het leukst aan (werken bij) GamersNET? | Goeie Frag

» Reacties [14]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 14 januari 2018 om 00:09:28

Xbox One-versie van PUBG trok 3 miljoen spelers in een maand

Met een miljoen verkopen in 48 uur achter de rug, had PlayerUnknown's Battlegrounds ook op Xbox One al een aardig triomfantelijke launch. Eentje die schijnbaar alleen maar meer spelers aan wist te trekken, nu Microsoft uit de doeken heeft gedaan dat de Xbox One-port van 'PUBG' al meer dan drie miljoen unieke spelers in een maand scoorde.

Toegegeven, dit aardige getal staat niet gelijk aan een aantal verkochte exemplaren (dit aangezien meerdere accounts op één Xbox One gebruik kunnen maken van het spel ), maar toch; een flinke prestatie. En dat voor een port die niet bepaald glorieus lanceerde, laat staan goed ontvangen door critici.


Ook onze preventieve review van de Xbox One 'Game Preview'-editie van PlayerUnknown's Battlegrounds bleef gehuld in scepsis. Inmiddels wordt er hard gesleuteld aan de formule, maar eind vorig jaar werden spelers vooral geteisterd door haperende beelden en legio verschillende vastlopers van de software. Allesbehalve de soepele ervaring die Microsoft nog ooit trots beloofde.

Meer weten over of zien van deze omstreden — maar klaarblijkelijke populaire — port? Probeer ook eens ons uitgebreide Gameplay Commentaar, waarin we aan de hand van beeldmateriaal bespreken hoe en wat de stand van zaken rondom PUBG op Xbox One is.

Wat voor toekomst voorzie jij voor Battlegrounds op de Xbox One? Schroom niet van je te laten horen en ons jouw mening te vertellen over deze polariserende port van het populaire PUBG!

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 14 januari 2018 om 00:18:47

Patch voor PlayerUnknown's Battlegrounds op Xbox One moet veel kwalen verhelpen

De enige echte Xbox One 'Game Preview'-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds is overduidelijk niet enkel populair, maar ook enorm polariserend. Hoewel de game ook op deze exclusieve console flink gespeeld wordt, lijkt het technische eind van de game niet bepaald koek en ei. Xbox-spelers klagen over instabiele framerates, serverproblemen en legio obstakels in de besturing; maar daaraan wordt klaarblijkelijk gewerkt.

Op het officiële PUBG-forum hebben de ontwikkelaars van de port een stevige patch medegedeeld. Spelers worden bedankt voor hun aandacht en inzet, alsmede de feedback die over de weken heen richting Bluehole en Microsoft gespeeld werd. De daarop ingespeelde verbetering klinken als volgt:

  Gameplay
 • Pistols have been removed from Y button's weapon rotation and grouped with the melee weapon.
 • Players can now equip pistols by pressing 'up' on the D pad.

  Optimization
 • Continued improvements related to player "rubber banding."
 • Enhanced server performance while parachuting.

  Option
 • Added a new controller preset to options menu.
  Type B (new preset) now supports:
 • Holding LT to aim down sight.
 • Holding LB to use 3rd person perspective aim sight.
 • Controller guide has been updated to include the new controller preset.

  Bug fixes
 • Fixed an issue where players repositioned out of the battleground after certain actions and remained invulnerable until the end of the match.
 • Additional memory and non-memory related crash fixes.
 • Fixed the inability to join duo/squad through invites outside of game.

  Known issues to be addressed next patch:
 • Dropping objects causes the player to switch weapons.
 • User is unable to switch grenade types when tapping right on the D-Pad.

Met name de stabilisatie van zowel serverbandbreedte als hardware-prestaties zal veel Xbox-spelers als muziek in de oren doen klinken, maar ook de toevoeging van alternatieve besturingsmethodes was long overdue, volgens velen. Al deze punten schitterden immers ook al in onze (niet bepaald positieve) preventieve review van PUBG op Xbox One, nota bene als voornaamste afknappers.

Of de prestaties dermate zijn verbeterd, dat laten we vooral aan de schietgrage spelers van deze versie. Ontwikkelaar Bluehole (annex de 'PUBG Corporation') hoopt met deze patch in ieder geval de kernervaring van het spel hevig op te poetsen. Wij hopen vooral dat men daarin slaagt, zodat ook wij met plezier terug kunnen keren naar het explosieve Erangel. Wat jij?

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op zondag 14 januari 2018 om 14:38:48

Gang Beasts - Grappige groepschaos | ReviewDouble Fine en Boneloaf hebben de handen ineengeslagen om een ontzettend vreemde partygame te maken. Gang Beasts combineert lompe physics met chaotische gevechten. Amador (en de redactie) hebben een poging gewaagd.

Lees de review.

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie