Game nieuws van zaterdag 10 februari 2018

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 10 februari 2018 om 14:00:02

Prijsvraagvrijdag-winnaars januari 2018


Al jarenlang geven GamersNET en Ubisoft elke vrijdag een supertoffe prijs weg. Ook afgelopen maand was het weer raak en waar prijzen weggegeven worden, vallen winnaars. De volgende geluksvogels vielen in januari met hun neus in de boter:

Funko van Assassin's Creed: JOUK€
Far Cry 5-pakket: kaykay1
Uno (Switch) + kaartspel: JustB


» Reacties [13]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 10 februari 2018 om 11:09:00

Nieuwe trailer: Dynasty Warriors 9 Character Highlight Xu Zhu

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 10 februari 2018 om 11:11:00

Nieuwe trailer: Dynasty Warriors 9 Character Highlight Yu Jin

» Reacties [0]

Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 10 februari 2018 om 11:11:00

Nieuwe trailer: Dynasty Warriors 9 Character Highlight Zhang Chunhua

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op zaterdag 10 februari 2018 om 11:14:15

Epic maakt plannen bekend voor Fortnite; 60 FPS op consoles en eenhoorns

Fortnite lijkt in populariteit PlayerUnknown's Battlegrounds te overstijgen, want deze week werd een record gevestigd; 3.4 miljoen spelers waren tegelijkertijd de Battle Royale-game van Epic aan het spelen. Epic Games mag hier tevreden mee zijn, maar ze zijn gebrand om de ervaring in de komende maanden beter te maken.

Grootste struikelblok is het feit dat Epic moeite heeft om de enorme stijging van spelers het hoofd te bieden, waardoor de servers overbelast raken en als klap op de vuurpijl zat de laatste update vol met nare bugs. Er zijn nu ook extra mensen gezet op deze zaak, zodat alles weer naar behoren werkt. Epic biedt ook min of meer excuses aan voor de bugs en serverproblemen van de afgelopen tijd.

We were not able to stay ahead of our continued growth and multiple of our backend services have been struggling under load the last several weeks (e.g. friends functionality and general login service). And we also shipped v2.3.0 with significant bugs. We don’t consider either acceptable. We have changed our release plans & processes to help improve quality of client builds, and scrambled people to make traction on backend scalability by any means possible.

Een andere welkome optimalisatie is het creëren van servers, waarin je kan gamen met 60 FPS op consoles. Dit moet later deze week al worden uitgerold en zorgt ervoor dat je op de PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X met een hoge framerate kan spelen. Dit alles zonder te veel op te offeren aan grafische kwaliteit.

Op het gebied van content wil Epic Games de komende tijd veel kleine dingen toevoegen. De gliders in Fortnite krijgen nieuwe skins, er komen nieuwe pakjes en zelfs een pikhouweel in de vorm van een eenhoorn. Ook wordt er de komende tijd een aantal spelmodi tegevoegd voor een korte tijd. Hieronder de volledige lijst:

Modes we plan to run in the next month or so:
 • Blitz Mode (shorter matches!)
 • Drop into the first circle
 • Generally less time between circles
 • Team sizes in between 50v50 and squads
 • 50v50 v2
  - Closer to the 50v50 Trailer experience
  - Split to start
  - Converge on Battle
  - Bus for each team
  - See all your squadmates on the map
  - More supply drops
 • Ten slotte komen er ook nog wat aanpassingen, die het leven van een Fortnite-speler makkelijker maken. Betere geluidskwaliteit, custom matches, verbeteringen aan de quickbar en nog veel meer andere tweaks. Epic Games is er de komende maanden er maar druk mee.

  » Reacties [3]

  Auteur: Amador Prado op zaterdag 10 februari 2018 om 11:40:47

  Nieuwe trailer: Kingdom Hearts 3 - D23 Expo Japan Monsters Inc. Trailer

  » Reacties [4]

  Auteur: Amador Prado op zaterdag 10 februari 2018 om 11:44:17

  Monsters Inc. in Kingdom Hearts 3, maar nog steeds geen releasedatum

  Bron: GameSpot
  Op de D23 Expo in Japan, een grote beurs waar alles om Disney draait, zijn weer nieuwe beelden getoond van Kingdom Hearts 3. Nadat we al een tripje naar Toy Story kregen in de vorige trailer, wordt er deze keer gegriezeld in Monsters Inc.


  In de trailer van ruim vier minuten zijn Sully en Mike zeker niet de enige monsters in de trailer, want Donald, Goofy en Sora hebben ook een monsterlijke metamorfose gekregen. Verder zien we nog een klein stukje Toy Story, oude bekenden en een aantal nieuwe gezichten. De hype wordt weer flink aangewakkerd, maar het blijft nog steeds onduidelijk wanneer Kingdom Hearts 3 gaat verschijnen. De trailer eindigt namelijk nog steeds met het teleurstellende 'coming in 2018'.

  Het blijft dus de vraag wanneer we eindelijk weer verder kunnen met het avontuur die eindigde in 2005, toen Kingdom Hearts 2 uitkwam. Er volgt ongetwijfeld meer info en zodra we meer weten lees je dat natuurlijk op GamersNET.

  » Reacties [2]

  Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 10 februari 2018 om 13:01:00

  Nieuwe trailer: Bayonetta 2 Switch Overview Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Valentijn van der Lende op zaterdag 10 februari 2018 om 13:03:00

  Nieuwe trailer: Hyrule Warriors Switch Overview Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Amador Prado op zaterdag 10 februari 2018 om 12:33:53

  My Little Pony look-a-likes schoppen kont in Them's Fightin' Herds

  Bron: Polygon
  Het schattige en kindvriendelijke My Little Pony, gecombineerd met een vechtgame. Een groep handige gamers dachten vijf jaar geleden dat dit een ontzettend leuk idee was en begonnen aan de game MLP: Fighting is Magic. Hasbro, de spelletjesgigant die de rechten heeft van My Little Pony, heeft hier echter een stokje voor gestoken. Ondanks deze tegenslag is deze groep, Mane6, stug doorgegaan met het project.


  Via een crowdfunding campagne, heeft de studio 600.000 dollar opgehaald en die gebruikt om Them's Fightin' Herds te ontwikkelen. In principe is het nog steeds een vechtspel met schattige paarden, eenhoorns en lama's, maar dan zonder bestaande personages uit My Little Pony. Sommige personages uit Them's Fightin' Herds zijn echter wel ontwikkeld door iemand uit het team achter de kinderserie. Hierdoor konden er pony's worden gemaakt, waarvan het team zeker weet dat ze verdere problemen met Hasbro vermijden.

  Them's Fightin' Herds verschijnt 22 februari, exclusief op Steam en krijgt na launch meer hoefdieren die flink kont kunnen schoppen.

  » Reacties [0]

  Auteur: Amador Prado op zaterdag 10 februari 2018 om 12:22:00

  Nieuwe trailer: Them's Fightin' Herds - Trailer 1

  » Reacties [0]

  Auteur: Amador Prado op zaterdag 10 februari 2018 om 13:08:53

  Mario Kart Tour zal 'free-to-start' zijn

  Bron: Twitter
  Vorige week kwam Nintendo met de aankondiging dat er een Mario Kart gaat verschijnen voor je smartphone. Mario Kart Tour moet ergens tussen april 2018 en maart 2019 uitkomen, maar meer is er toen niet bekendgemaakt. De CEO van ontwikkelaar DeNA heeft echter nog iets losgelaten.

  Isao Moriyasu beweert namelijk dat Mario Kart Tour een zogenaamde 'free-to-start' model krijgt. Het is niet helemaal duidelijk wat hij hiermee bedoelt, maar het lijkt erop Mario Kart Tour dezelfde behandeling krijgt als Super Mario Run. In deze mobiele game waren de eerste paar levels gratis te spelen, maar wilde je de volledige game dan moet je een tientje betalen. Hoe dit in Mario Kart Tour wordt verwerkt is nog volstrekt onduidelijk.


  » Reacties [9]

  Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 10 februari 2018 om 20:24:00

  Nieuwe trailer: Descenders - Early Access Launch Trailer

  » Reacties [0]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Mei 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie