Game nieuws van woensdag 7 maart 2018

Auteur: Ivar Knoester op woensdag 7 maart 2018 om 15:36:43

Tekken 7 Tournament komt naar Nederland; grote finale in Amsterdam

Goed nieuws voor de enthousiaste Tekken-spelers onder ons. Het snoeiharde toernooi komt naar Nederland! Er worden dit jaar toernooien georganiseerd in de Verenigde Staten, Canada, Azië, het Verenigd Koninkrijk en dit spektakel gaat met een grote finale eindigen in Amsterdam. Dit zal ongeveer 8 maanden lang duren, waarbij er grote prijzen te winnen zijn. Vorig jaar was er een prijzenpot van maar liefst 50.000 dollar.

With the previous tournament, Tekken World Tour has been able to bring new experiences to our fans. As so many skilled and talented competitors emerged around the globe, we wanted to continue and expand to more countries and reach more players. With Tekken World Tour 2018 we’re building an even bigger competition to the delight of players and fans around the world.

Tekken 7 blijkt een succesvolle telg in de serie te zijn. Ook wij beloonden de game met een hoog cijfer in onze review.

Zijn er mensen in de community die Tekken 7 op hoog niveau spelen? Wij zijn benieuwd!

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op woensdag 7 maart 2018 om 20:52:08

Academia: School Simulator | Indie Spotlight

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 7 maart 2018 om 15:27:42

Nieuwe trailer: Far Cry 5 - Post-Launch & Season Pass trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 7 maart 2018 om 15:26:34

Nieuwe trailer: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Play Outbreak Now

» Reacties [0]

Auteur: Soraya van der Weiden op woensdag 7 maart 2018 om 01:22:00

Nieuwe trailer: De Sims 4 - Mijn Eerste Huisdier Accessoires - Aankondigingstrailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 7 maart 2018 om 01:23:00

Salim en Tom praten over Subnautica | Gameplay Commentaar

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 7 maart 2018 om 01:14:41

De Sims 4: Jungle Avonturen - Is Selvadora hét avontuurlijke uitje voor je Sims? | ReviewNiet langer zijn je Sims gebonden aan een huiselijk en saai bestaan. In tegendeel! Met Jungle Avonturen voor De Sims 4 wanen je Sims zich heuse Nathan Drakes en Lara Crofts. Maar biedt dat wel genoeg avontuur?

Lees de review.

» Reacties [0]

Auteur: Sander Klijn op woensdag 7 maart 2018 om 15:40:22

Inside werkt samen met fabrikant van seks poppen en brengt Collectors Edition uit

Bron: iam8bit
We weten dat Playdead, de ontwikkelaar van Inside en Limbo, van duistere en mysterieuze dingen houden die uiteindelijk ook nog pareltjes blijken te zijn. Echter brengt Playdead nu wel iets heel mysterieus uit. In samenwerking met Realdoll, een fabrikant van echte seks poppen, brengen zij een Collector's Edition van maar liefst 375 dollar uit.


De collectors edition zal in ieder geval de fysieke versie van Inside voor de PS4 en een steam code voor Limbo bevatten. Wat de Collector's Edition verder bevat, wordt pas bekend gemaakt wanneer deze editie verscheept wordt.

Wat denken jullie dat deze collectors edition zal bevatten, ben je al overgehaald om het te kopen of juist niet? Laat het weten in de reacties!

» Reacties [4]

Auteur: Ivar Knoester op woensdag 7 maart 2018 om 15:52:28

Nieuwe patch voor de Switch in de maak; moet het speeltijdprobleem oplossen

Bron: Twitter
Er is een bijzondere bug in omloop op de Nintendo Switch. Gebruikers op Resetta en Reddit ontdekten dat de Switch geen speeltijd meer aangeeft op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Na verder onderzoek blijkt dat alle games ouder dan een jaar dezelfde problemen hebben.

Het magazine Nintendo Force ontdekte dat de speeltijd niet wordt verwijderd, maar dat de speeltijd tien dagen verdwijnt en op de elfde dag weer terug komt. Nintendo kreeg ook hoogte van deze bug en reageerde in een Tweet

Nintendo is er dus mee bezig, maar wanneer de patch verschijnt om dit aparte probleem te verhelpen, is tot op heden nog niet bekend.

» Reacties [5]

Auteur: Sander Klijn op woensdag 7 maart 2018 om 15:32:41

Call of Duty: Black Ops 4 is het nieuwste deel van de franchise

Het gebeurd al enkele jaren, de nieuwste Call of Duty wordt maanden voor de E3 uitgelekt. Dit jaar zou de nieuwste Call of Duty gemaakt worden door Treyarch en ook zij ontkomen niet aan dit fenomeen. Er zijn namelijk diverse foto’s gelekt uit de database van GameStop, waarop verschillende keycords en t-shirts onder de naam ‘Call of Duty Black Ops 4’ te zien zijn.

Opvallend genoeg blijft het niet bij die ene lek. NBA, de grootste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten, toont door middel van de onderstaande tweet het mogelijke logo dat gebruikt gaat worden. Ook dit is weer opvallend; op het logo is de vier te zien als ‘IIII’, terwijl het correcte Romeinse cijfer 'IV' is.


Bovendien beweren insiders tegenover Kotaku dat deze geruchten, inclusief het logo, inderdaad kloppen. Bovenop al deze geruchten vertellen zij ook nog eens dat het nieuwste deel in de nabije toekomst zal plaatsvinden.

Activision heeft tot op heden nog niks van zich laten horen.

Wat vinden jullie, zien jullie het nieuwste deel al zitten en wat is jullie mening over het logo? Laat het weten in de reacties!

» Reacties [5]

Auteur: Amador Prado op woensdag 7 maart 2018 om 16:27:20

Nintendo Direct staat voor morgen op de planning; meer nieuws over Switch-games verwacht

Bron: Polygon
Nintendo-fans kunnen er weer goed voor gaan zitten, want er is zojuist een Nintendo Direct bekendgemaakt. Morgen 8 maart om 23:00 Nederlandse tijd krijgen we meer informatie van de Japanse grootmacht over onder andere Mario Tennis Aces.

Volgens de aankondiging die op Twitter is gedaan, focust deze presentatie zich op games voor de 3DS en Switch, die allemaal dit jaar moeten uitkomen. Mario Tennis Aces is de enige specifieke titel die is benoemd in de aankondiging, dus het blijft gissen waarmee Nintendo de presentatie van een halfuur opvult.

In de vorige Nintendo Direct Mini liet Nintendo al een aantal leuke games zien voor de Switch, met onder andere Mario Tennis Aces, Donkey Kong Country: Tropical Freeze en Dark Souls Remastered. Waarschijnlijk krijgen we hier meer over te horen en hopelijk ook nog meer informatie over bijvoorbeeld Metroid Prime 4 en de nieuwe Yoshi-game voor de Nintendo Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op woensdag 7 maart 2018 om 16:43:02

Warhorse kan geen exacte datum voor patch 1.3 Kingdom Come: Deliverance geven

Bron: PC Gamer
Het zal je niet ontgaan zijn dat Kingdom Come: Deliverance, ondanks een flinke Day 1-patch, nog steeds gebukt gaat onder technische problemen. Inmiddels zijn er enkele kleine updates voor de game verschenen, maar de beloofde grote patch blijft nog altijd uit. Op Twitter laat ontwikkelaar Warhorse echter weten dat hij bijna klaar is, maar dat er nog geen datum kan worden aangekondigd.


Gelukkig is Daniel Vávra, mede-oprichter en bedenker van Kingdom Come: Deliverance, iets concreter. Hij laat weten dat patch 1.3 deze week voor de pc moet verschijnen. De console-update verschijnt enkele dagen later in verband met de keuring door Microsoft en Sony.


Versie 1.3 moet onder meer een quick save-systeem invoeren en de minigame voor het lockpicken op de schop nemen. Daarnaast wordt de technische afwerking van Kingdom Come: Deliverance uiteraard verbeterd. Laten we hopen dat de patch niet al te lang meer op zich laat wachten.

» Reacties [3]

Auteur: Amador Prado op woensdag 7 maart 2018 om 17:11:58

State of Decay 2 verschijnt in mei en is mild voor de portemonnee

Bron: IGN
State of Decay 2, de zombie-survival game van Undead Labs heeft eindelijk een definitieve releasedatum. Op 22 mei verschijnt de game op Xbox One en pc voor de prijs van drie tientjes. Mocht dat ook nog iets te duur zijn dan kan je de game ook spelen met de Xbox Live Pass voor een tientje per maand.

De lage prijs van dertig dollar is opmerkelijk, maar volgens Aaron Greenberg van Microsoft heeft dat een goede reden:

Our goal is to build a long-term relationship with the State of Decay community and to foster deeper experiences with the franchise. We believe State of Decay 2 accomplishes this goal by immersing fans in the ultimate zombie survival fantasy, and we want to give more players the opportunity to join in and experience this unique game.Overigens krijgt State of Decay 2 ook nog een Ultimate Edition voor vijftig euro. Deze bevat onder andere een kopie van State of Decay: Year One Survival Edition, verschillende DLC pakketten en vier dagen eerder toegang tot State of Decay 2.

» Reacties [0]

Auteur: Menno van Vliet op woensdag 7 maart 2018 om 19:03:18

South Park: The Fractured But Whole krijgt eind deze maand nieuwe DLC

Bron: Ubisoft
South Park: The Fractured but Whole ligt al enkele maanden in de winkels, maar deze maand zal de Ubisoft game nieuwe content krijgen door middel van een nieuwe update met de naam: From Dusk Till Casa Bonita. Dit maakte Ubisoft bekend middels onderstaande tweet:

From Dusk Till Casa Bonita draait om Mysterions zus die bij de Vamp kids terecht is gekomen. De Vamp Kids houden zich schuil in het Mexicaanse restaurant Casa Bonita. Naast de nieuwe verhaallijn voegt de DLC ook een nieuwe buddy toe die je zal helpen tijdens het bezoek aan Cartmans favoriete restaurant. Goth kid Henrietta zal zich namelijk aansluiten bij The New Kid. Daarnaast is er ook een nieuwe superheldenklasse beschikbaar: de Netherborn.

From Dusk Till Casa Bonita zal op 20 maart beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en pc en is gratis voor spelers met de season pass. Anders kost de uitbreiding je 11,99 euro.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op woensdag 7 maart 2018 om 18:48:27

Fortnite: Battle Royale krijgt tijdelijke 20-vs.-20-vs.-20-vs.-20-vs.-20-modus

Bron: Polygon
Het Battle Royale-component van Fortnite heeft inmiddels een ongekend populariteit bereikt. Ondertussen gaat ontwikkelaar Epic Games vrolijk door met het verbeteren van de game en de studio heeft nu een nieuwe update klaarstaan. In de gratis update die morgen verschijnt, wordt onder andere een nieuwe tijdelijke spelmodus geïntroduceerd. Waarin je met 20 vs. 20 vs. 20 vs. 20 vs. 20 speelt. Kortom, vijf teams van twintig spelers strijden tegen elkaar om als laatste team over te blijven.

Dit is niet het eerste experiment van Epic, want eerder bracht de ontwikkelaar al een 50 vs. 50-modus naar Fortnite. Deze experimenteerdrift van Epic blijft voorlopig nog wel even doorgaan, zo heeft de ontwikkelaar de volgende veranderingen in petto:

 • Blitz Mode (shorter matches!)
 • Drop into the first circle
 • Generally less time between circles
 • Team sizes in between 50-versus-50 and squads
 • 50-versus-50 version 2
 • » Reacties [2]

  Auteur: Leon Stougie op woensdag 7 maart 2018 om 19:24:07

  Deze twintig games zijn in 2017 het meest verkocht in het Verenigd Koninkrijk

  Bron: ResetEra
  Hoewel 2018 al lang en breed begonnen is, kan het af en toe geen kwaad om even terug te blikken op het voorgaande jaar. Zo heeft de Britse Entertainment Retailers Association (ERA) nu een uitstekende reden gegeven om nog eens terug te kijken naar het gamejaar 2017. De organisatie laat namelijk zien welke twintig games in 2017 het meest verkocht zijn in het Verenigd Koninkrijk.

  Bij deze cijfers is een kleine voetnoot op zijn plaats. Bij de meeste games zijn namelijk de digitale verkopen in Groot-Brittannië meegenomen. Bij spellen van Bethesda en Nintendo zijn deze cijfers echter niet bekend en telt dit component dus niet mee.

  In de onderstaande lijst is genoeg opvallends gezien. Zo steken FIFA 18 en Call of Duty: WWII op verkoopvlak met kop en schouders boven de rest uit en doet Grand Theft Auto 5 het nog altijd opvallend goed. Daarnaast heeft de Crash Bandicoot N.Sane Trilogy het opvallend goed gedaan.

  01. FIFA 18 (EA) - 2.696.721 (19,9% digital)
  02. Call of Duty: WWII (Activision-Blizzard) - 2.442.416 (22,8% digitaal)
  03. Grand Theft Auto 5 (Take 2) - 1,080,022
  04. Assassin's Creed: Origins (Ubisoft) - 679.965 (20,4% digitaal)
  05. Destiny 2 (Activision-Blizzard) - 673.551 (38,5% digitaal)
  06. Star Wars: Battlefront 2 (EA) - 658.814 (21,5% digitaal)
  07. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (Activision-Blizzard) - 651.354 (26,5% digitaal)
  08. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (Ubisoft) - 574.889
  09. Gran Turismo: Sport (Sony) - 484.833 (12,4% digitaal)
  10. Horizon: Zero Dawn (Sony) - 456.374
  11. FIFA 17 (EA) - 425.778
  12. Forza Horizon 3 (Microsoft) - 400.118
  13. Call of Duty: Infinite Warfare (Activision-Blizzard) - 381.478
  14. Resident Evil 7 (Capcom) - 354.247
  15. Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo) - 341.531*
  16. Super Mario Odyssey (Nintendo) - 339.719*
  17. LEGO Worlds (Warner Bros.) - 336.676
  18. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo) - 329.013*
  19. Forza Motorsport 7 (Microsoft) - 267.981 (21% digitaal)
  20. Fallout 4 (Bethesda) - 223.557

  » Reacties [2]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie