Game nieuws van donderdag 8 maart 2018

Auteur: Amador Prado op donderdag 8 maart 2018 om 17:38:24

Nieuwe trailer: Fortnite Teams of 20 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 8 maart 2018 om 00:29:29

Oculus Rift is offline vanwege verlopen certificaat

Bron: PC Gamer
Oculus Rift-gebruikers hebben ongetwijfeld al gemerkt dat hun VR-headset niet naar behoren werkt, aangezien elke gebruiker de foutmelding "Can't Reach Oculus Runtime Service" krijgt. Dit heeft te maken met een verlopen certificaat, maar gelukkig werkt Oculus VR aan een oplossing.

We are aware of and actively investigating an issue impacting ability to access Rift software. Our teams apologize for any inconvenience this may be causing you and appreciate your patience while we work on a resolution. We'll share more updates here as we have them. Thanks.

Op het almachtige internet hebben gebruikers uiteraard al geëxperimenteerd met het terugzetten van de klok op hun pc. Mocht je experimenteel ingesteld zijn, kun je proberen om de tijd op je pc terug te draaien naar voor het verlopen van het betreffende certificaat. Dit wordt echter afgeraden, aangezien tijd een berucht probleem is onder programmeurs. Het zou dus zomaar kunnen dat andere programma's het niet zo leuk vinden dat je ineens de tijd terugdraait.

Het is dus waarschijnlijk het beste om te wachten tot Oculus VR met een definitieve oplossing komt. Hopelijk laat deze niet al te lang op zich wachten.

» Reacties [2]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 8 maart 2018 om 11:50:40

Nieuwe trailer: Life is Strange: Before the Storm - The Complete Season Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Salim Harinck op donderdag 8 maart 2018 om 11:50:14

Sony weigert PlayStation 4-game waarin je vrouwen versiert

Bron: GameSpot
Het is vandaag Internationale Vrouwendag en Sony lijkt eer te doen aan deze dag. De game Super Seducer, waarin de speler als doel heeft vrouwen te versieren, is namelijk door Sony geweigerd voor verkoop in de PlayStation Store. Sony heeft nog geen officiële reden gegeven voor het weigeren van de game, echter heeft het spel wel veel kritiek gehad omdat het vrouwonvriendelijk zou zijn.

De game bevat videomateriaal van de "versierders guru" Richard La Ruina, die in de game advies geeft aan de spelers op het gebied van vrouwen versieren. La Ruina heeft geen commentaar gegeven op de acties van Sony.


De game is inmiddels wel beschikbaar op Steam. Vinden jullie de keuze van Sony terecht? Gaat het hier om een vrouwonvriendelijke game?

» Reacties [3]

Auteur: Soraya van der Weiden op donderdag 8 maart 2018 om 12:21:00

Nieuwe trailer: Way To The Woods - Aankondigingstrailer

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op donderdag 8 maart 2018 om 15:19:19

God of War krijgt een Limited Edition PlayStation 4 Pro bundel

God of War belooft de blockbuster voor PlayStation te worden dit jaar en Sony doet daar een schepje bovenop. Een speciale Limited Edition PlayStation 4 Pro is onthuld en heeft de goddelijke stijl gekregen van God of War.


De grootste inspiratie voor deze PlayStation, is de Leviathan Axe die Kratos in de nieuwe game gebruikt om zijn vijanden af te maken. De controller en de console zijn versierd met runen en op de touchpad van de controller, pronkt het logo van de game in volle glorie. Volgens Shannon Studstill, de baas van Santa Monica Studio, is het een lang proces geweest, om met dit design te komen

When we designed Kratos’ new Leviathan Axe, we knew it would have far more meaning not only to the game, but to our fans. Santa Monica Studio was extremely proud to adorn the custom PS4 Pro with the Leviathan Axe in such detailed fashion. We spent a painstaking amount of time to ensure this PS4 Pro was special, for the special fans who will cherish it.

The top surface is the Axe skill tree you’ll use in-game to upgrade your axe, along with the runic gem slots on the handle that enable unique special attacks. The side panels are trimmed with a beautiful Norse design, and the runes each represent a realm in the game. The Leviathan Gray DualShock 4 wireless controller has the Huldra Brothers brand on it (just like the Axe), and a very subtle God of War logo on the touchpad.

I enjoyed every bit of the design process with Cory and the team, because we were united in our vision of what we wanted the custom PS4 Pro to embody. The game looks absolutely stunning on PS4 Pro and we can’t wait to share a new beginning for God of War when it launches on April 20.

Ben je geďnteresseerd in deze bundel, dan gaat het je 470 euro kosten. God of War verschijnt op 20 april exclusief voor de PlayStation 4.

» Reacties [1]

Auteur: Sander Klijn op donderdag 8 maart 2018 om 18:25:01

Ubisoft bevestigt The Division 2

Bron: Kotaku
Het is natuurlijk geen verrassing dat er een vervolg zou komen op The Division en vandaag is deze ook officieel bevestigd, maar niet geheel volgens plan.

Vanochtend lekte er namelijk al het een en ander uit waardoor Ubisoft genoodzaakt was om het vervolg op de franchise bekend te maken, in tegenstelling tot Blizzard die vooralsnog niet wil bevestigen dat Diablo 3 in de maak is voor de Switch.


The Division 2 zal worden gemaakt in een geüpdatet versie van Snowdrop Engine, de engine waar ook de originele game mee is gemaakt. De game zal worden geleid door Massive Entertainment, de maker van onder meer het eerste deel en Far Cry 3, en zal worden ondersteund door Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest en Ubisoft Shanghai.

Ook laat Ubisoft weten niet zomaar afscheid te nemen van The Division, zo laten ze weten dat er in ieder geval nog twee title updates zullen verschijnen:

But that is not all. The division continues. After the celebrations of our 2 year anniversary, we will support the game with 2 more title updates. These will be 2 brand new Global Events; Include more Legendary difficulty missions and an Xbox One X update that will rediscover the beautiful and emblematic New York City with all its stunning details in both 4K and 1080p.

Tot slot laat Ubisoft weten dat er meer informatie bekend zal worden gemaakt op de aankomende E3, tot die tijd blijft het dus hierbij.

» Reacties [4]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 8 maart 2018 om 19:45:17

Fortnite is beter dan PUBG! | Hot Koffie Show

» Reacties [3]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 8 maart 2018 om 19:10:27

Call of Duty: Black Ops 4 officieel onthuld; verschijnt in oktober

Bron: Twitter
Het is een dag van grote onthullingen. Nadat Ubisoft eerder vandaag The Division 2 onthulde, doet Activision nu ook een duit in het zakje. De Amerikaanse uitgever heeft Call of Duty: Black Ops 4 namelijk officieel onthuld.

Helemaal verrassend is deze onthulling van de nieuwe Call of Duty niet, want gisteren werd hier al stevig naar gehint. Met Call of Duty: Black Ops 4 is het weer de beurt aan Treyarch om een nieuwe installatie in de nog altijd immens populaire Call of Duty-franchise te maken. Verder nieuws rondom de game blijft vermoedelijk nog even uit, want pas op 17 mei van dit jaar houdt Activision het 'Community Reveal Event'. Tot die tijd moeten we het doen met de releasedatum, want die is wel alvast vrijgegeven. Vanaf 12 oktober ligt de shooter in de schappen.


» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 8 maart 2018 om 19:50:00

Nieuwe trailer: Call of Duty: Black Ops 4 - Official Teaser

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 8 maart 2018 om 23:17:15

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey aangekondigd voor 3DS

Na een succesvolle remake van Mario & Luigi: Superstar Saga, komt er nog eentje naar de Nintendo 3DS.
Interessant genoeg wordt het tweede deel, Partners in Time, overgeslagen en gaat het om een remake van het derde deel van de Mario RPG-reeks. Bowser's Inside Story wordt opnieuw uitgebracht onder de titel Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey.

Waar de remake van Mario & Luigi: Superstar Saga een extra avontuurtje bood die een Goomba volgde, zullen we in de remake van Bowser's Inside Story een verhaal van Bowser Jr. kunnen volgen. Of deze ook iets uitgebreider en interessanter zal worden dan het matige avontuur van Goomba, dat moet nog blijken.

Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey moet in 2019 verschijnen op de Nintendo 3DS-systemen.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 8 maart 2018 om 23:38:20

Captain Toad: Treasure Tracker komt naar Nintendo 3DS en Switch

Het charmante Captain Toad: Treasure Tracker was één van de leukste spellen uit de bibliotheek van de Wii U en dit puzzelavontuur komt nu ook naar andere platformen. Vanaf 13 juli verschijnt het spel ook op de Nintendo 3DS en de Nintendo Switch.

Op de Nintendo 3DS kun je gebruikmaken van het touchscreen om bijvoorbeeld schakelaars rond te draaien, terwijl de Nintendo Switch-versie exclusieve levels krijgt. Deze nieuwe puzzels spelen zich af in New Donk City, wat we kennen van Super Mario Odyssey.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 8 maart 2018 om 23:50:08

Okami HD komt deze zomer naar Nintendo Switch eShop

Okami verscheen eind vorig jaar opnieuw en deed toen de pc, PlayStation 4 en Xbox One aan, nu kondigt Capcom aan dat het epos ook richting de Nintendo Switch komt. Tijdens de Nintendo Direct van vanavond maakte Nintendo bekend dat we Okami HD deze zomer op de eShop kunnen verwachten.

De Nintendo Switch-versie van Okami HD bevat enkele extra's ten opzichte van de concurrentie. In handheld mode is het namelijk mogelijk om met het touch screen de diverse Celestial Brush-technieken te tekenen en daarmee uit te voeren. Speel je de game in tabletop- of TV-modus? Dan kun je de Joy-Con motion controllers gebruiken om deze bewegingen te maken zoals we dat destijds ook in de Nintendo Wii-versie deden.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op donderdag 8 maart 2018 om 23:43:26

Super Smash Bros. aangekondigd voor Nintendo Switch

Zojuist is op de Nintendo Direct van vandaag een grote aankondiging gedaan. Super Smash Bros. is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch en moet dit jaar nog verschijnen.


Natuurlijk bewaarde Nintendo deze klapper voor het einde van de halfuur durende Nintendo Direct. Met het bekende logo en de naam van de game is de bevestiging daar, al is er verder nog bijzonder weinig bekend. Het kan natuurlijk een uitgebreide remake zijn van de Wii U-versie of een volledig nieuw deel. In de trailer is wel heel kort Link te zien uit Breath of the Wild. Hopelijk horen we heel snel meer van Nintendo.

» Reacties [1]

Auteur: Amador Prado op donderdag 8 maart 2018 om 23:48:00

Nieuwe trailer: Super Smash Bros. Ultimate Reveal Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op donderdag 8 maart 2018 om 23:50:24

Eerste Luigi's Mansion krijgt dit jaar remake op Nintendo 3DS

Arme Luigi moet weer terug naar het spookslot, want de eerste Luigi's Mansion wordt dit jaar opnieuw uitgebracht op de Nintendo 3DS. De remake komt met een kaart van het huis op het onderste scherm van de handheld. Ook bevat het spel een boss rush-modus.

Luigi's Mansion verscheen aanvankelijk toen de GameCube werd gelanceerd in 2002. In 2013 verscheen het goed ontvangen vervolg, Luigi's Mansion 2 op de Nintendo 3DS.

» Reacties [0]

Auteur: Sander Klijn op donderdag 8 maart 2018 om 23:52:15

Undertale komt 'uiteindelijk' naar Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct van vandaag is bekend geworden dat Undertale, die aanvankelijk op 15 september 2015 op de pc verscheen, ook de Nintendo Switch zal aandoen.

Wanneer Undertale moet uitkomen is nog niet helemaal duidelijk. Er werd in een trailer geen releasedatum genoemd, slechts een tekst die verklaarde dat het spel ‘uiteindelijk…’ op Nintendo's platform verschijnt.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie