Game nieuws van vrijdag 9 maart 2018

Auteur: Leon Kempers op vrijdag 9 maart 2018 om 00:00:05

Win een kek kledingpakket van Rainbow Six Siege! | Prijsvraagvrijdag


Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Deze week is de eerste Year 3-content voor Rainbow Six Siege verschenen. Om dit nieuwe jaar feestelijk in te luiden, geven we vandaag een supervet kledingpakket met T-shirt en pet weg! Reageer hieronder en wie weet speel jij de game straks in stijl.

Vermeld je maat in je reactie!

» Reacties [37]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 00:02:30

Dark Souls Remastered krijgt eigen amiibo

Een opvallende toevoeging aan de amiibo-collectie van Nintendo. Dark Souls Remastered krijgt op de Switch namelijk een amiibo van Solaire of Astora.


Het personage uit de spijkerharde franchise staat afgebeeld in alom bekende "Praise the Sun" houding. Het beeldje verschijnt tegelijkertijd met de game op 25 mei. Naast een release op de Switch verschijnt Dark Souls Remastered ook op PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de release is er een netwerk test voor alle platformen, behalve pc. In onderstaande tweet heeft Bandai Namco het bekendgemaakt.


» Reacties [1]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 00:25:40

Grote Splatoon 2 update en nieuwe DLC aangekondigd

Veel Splatoon 2 nieuws in de Nintendo Direct van afgelopen avond. Update 3.0 verschijnt eind april voor de shooter en het voegt aardig wat toe aan de game. Naast de update krijgt Splatoon 2 aankomende zomer ook nog een groot DLC-pakket.

In versie 3.0 krijgen spelers een hele hoop nieuwe content. Drie nieuwe maps worden toegevoegd; Piranha Pits, Wahoo World en Camp Triggerfish. Laatstgenoemde is een map uit het eerste deel van de franchise en een favoriet bij fans. Verder wordt er meer dan honderd nieuwe stukken gear toegevoegd en wordt Rank X geïntroduceerd in de Ranked Matches. Dit is de hoogst mogelijke rank die te halen valt in de competitieve modus van Splatoon 2.

In de summer verschijnt de Octo Expansion; een stukje verhalende DLC voor Splatoon 2. Je speelt als Agent 8 door verschillende levels om erachter te komen wat er met je is gebeurd. Je hebt namelijk geheugenverlies opgelopen na een mysterieus incident. De Octo Expansion verschijnt aankomende zomer en gaat twintig euro kosten.`

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 00:19:14

Nieuwe dierenvriendjes betreden Kirby: Star Allies middels gratis update

Bron: Nintendo
Kirby: Star Allies is nog niet eens uit en Nintendo heeft al enkele gratis updates aangekondigd die na de release nog extra personages toevoegen. De eerste update moet 28 maart verschijnen en laat ons (en onze vrienden) in de huid kruipen van hamster Rick, visje Kine en de uil Coo. Met een latere update treden ook Marx en Gooey als zogenaamde 'Star Allies' binnen.

Kirby: Star Allies verschijnt 16 maart op de Nintendo Switch. Onze Amador heeft de game inmiddels al uitgespeeld en deelt zijn oordeel op 14 maart, dus houd GamersNET in de gaten.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 00:20:00

Nieuwe trailer: Mario Tennis Aces - Nintendo Direct March

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 00:25:00

Nieuwe trailer: Splatoon 2 - Octo Expansion Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 00:25:00

Nieuwe trailer: Project Octopath Traveler - Paths of Purchase and Potions Info Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 00:27:00

Nieuwe trailer: Taiko no Tatsujin: Nintendo Switch Version - Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 00:27:00

Nieuwe trailer: Captain Toad: Treasure Tracker - Nintendo Direct Switch Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 01:00:02

Releasedatum en veel info vrijgegeven over Mario Tennis Aces

De Nintendo Direct van afgelopen avond had een uitgebreide trailer voor Mario Tennis Aces in petto. Naast een heleboel gameplay features is ook de releasedatum van de sportieve game bekendgemaakt. Vanaf 22 juni kan je de sterren van de hemel slaan met je favoriete Nintendo-personages.

Mario Tennis Aces bevat vijftien speelbare personages. Van de voor de hand liggende Mario en Yoshi tot aparte keuzes als Chain Chomp. De game heeft zowel lokale co-op als online multiplayer, beide met het maximum aantal spelers van vier man. Ook is er veel aandacht besteed aan de gameplay van Mario Tennis Aces.


De game is te spelen met de normale controls en met de motion controls van de Joy-Cons. Met laatstgenoemde zijn de vreselijk sterke Zone Shots te plaatsen, die extreem moeilijk zijn om tegen te houden. Mocht je toch de bal kunnen stoppen dan bestaat ook nog de kans dat je tennisracket wordt gesloopt, waardoor je alsnog de set verliest. De game werkt verder met een staminabalk, die langzaam leeg raakt als je speciale moves gebruikt, zoals bijvoorbeeld Zone Speed. Hiermee kan je ballen die je normaal nooit zou halen, alsnog terugslaan.

Voordat de game op 22 juni uitkomt, organiseert Nintendo een pre-launch toernooi. Hierdoor kunnen Switch-bezitters voor de release de game al even uitproberen. Meer info over dit toernooi wordt op een later tijdstip bekendgemaakt door Nintendo.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 01:02:05

Japanse trommelgame Taiko no Tatsujin komt in Japan naar Nintendo Switch

Bron: Nintendo
De Nintendo Direct van vannacht bracht ons aankondigingen van veelbelovende remakes met Bowser's Inside Story en Luigi's Mansion, alsook gloednieuwe games zoals Super Smash Bros. voor de Nintendo Switch. De Japanse Nintendo Direct bevatte echter nog één extra onthulling: Taiko no Tatsujin komt naar Nintendo's hybride console.


En ja, dat is reden voor een feestje. Waar je in het extreem populaire Japanse drumspel normaliter op een taiko-trommel slaat, laat de Switch-versie ons met de Joy-Cons in de lucht slaan. Ook de eerste paar tracks zijn bekend: we kunnen onder andere lekker gaan trommelen op Jump Up, Super Star! van Super Mario Odyssey en een nummer van Splatoon 2.

Taiko no Tatsujin staat op het moment gepland voor een Japanse release in de zomer. Er is nog geen enkele titel van de serie naar Europa gekomen en ook de Switch-versie lijkt vooralsnog in Japan te blijven. Ach, gelukkig is de Nintendo Switch regiovrij.

» Reacties [0]

Auteur: Sander Klijn op vrijdag 9 maart 2018 om 01:07:16

Microgame-collectie WarioWare Gold gaat richting Nintendo 3DS

Tijdens de Nintendo Direct van vannacht is WarioWare Gold aangekondigd. Het betreft een collectie aan beste microgames tot dusver en zal op 3 augustus 2018 op de Nintendo 3DS verschijnen.

WarioWare Gold kan daarmee goed vergeleken worden met het eind vorig jaar uitgebrachte Mario Party: The Top 100. Waar Mario Party de beste honderd mini-games nam, gaat WarioWare Gold voor de beste 300 microgames afkomstig uit de gehele franchise. Enkele van de terugkerende personages, zoals Ashley, krijgen een make-over, zo deelde Nintendo mee.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 01:26:45

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt deze zomer op Xbox One, pc en Switch

Na een jaar exclusiviteit op de PlayStation 4, verschijnt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy in de zomer op meer platformen. Activision heeft vandaag bekendgemaakt dat de remaster van de eerste drie delen op 10 juli verschijnt op Xbox One, Nintendo Switch en pc.


Het hing al een lange tijd in de lucht dat de game niet exclusief voor PlayStation 4 zou blijven, aangezien de rechten van Crash Bandicoot bij Activision liggen. In de zomer verschijnt het vreemde schepsel dus op alle current-gen consoles. Alle versies zullen exact hetzelfde zijn en allemaal veertig euro kosten.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 01:19:15

South Park: The Fractured But Whole maakt stap naar Nintendo Switch

Bron: Nintendo
In navolging van andere volwassen games als DOOM en Dark Souls, maakt ook South Park: The Fractured But Whole de overstap naar de Nintendo Switch. De geruchten zijn daarmee bevestigd. The Fractured But Whole moet al vanaf 24 april in de winkels komen te liggen.

De DLC van de South Park-titel wordt apart aangeboden op de Nintendo Switch en zal dus aangeschaft moeten worden. Daarbij krijgen we de keuze om de downloadbare content individueel te downloaden of middels een seizoenspas. De Danger Deck- en From Dusk Till Casa Bonita-software is gelijk vanaf de lanceringsdatum al te koop.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 01:13:00

Nieuwe trailer: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Wumpa For Everyone Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Sander Klijn op vrijdag 9 maart 2018 om 01:34:33

Little Nightmares: Complete Edition griezelt in mei op de Nintendo Switch

Nadat Bandai Namco vorig jaar Little Nightmares: Complete Edition had uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en pc is vannacht, tijdens de Nintendo Direct, aangekondigd dat ook de mensen met een Nintendo Switch met deze game aan de slag kunnen.


Little Nightmares: Complete Edition is vanaf 18 mei beschikbaar voor de Nintendo Switch en komt dus met alle uitgebrachte DLC.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op vrijdag 9 maart 2018 om 01:23:00

Nieuwe trailer: Okami HD - Nintendo Switch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Leon Stougie op vrijdag 9 maart 2018 om 08:18:55

Nieuwe roadmap toont de toekomst van PUBG in 2018

Bron: VG24/7
Hoewel PlayerUnknown's BattleGrounds nog altijd ontzettend populair is, heeft het ondertussen de hete adem van Fortnite in de nek. En waar Epic er bij Fortnite lustig op los experimenteert, verlopen de ontwikkelingen bij PUBG allemaal wat traag. Voor 2018 hebben Brendan Greene en zijn kompanen echter genoeg plannen voor PlayerUnknown's Battlegrounds en dat blijkt wel uit de onderstaande roadmap die ze hebben onthuld.

Zo laat de studio weten dat er volgende maand een nieuwe map op de Experimental Test Server zal verschijnen. Waar de andere maps in PUBG afmetingen hebben van 8x8km beduidend kleiner zijn. Met een afmeting van 4x4km beslaat dit nieuwe strijdtoneel slechts een kwart van Erangel en Miramar, en dat moet voor snellere, intensere potjes PUBG zorgen. Zit je daar nu niet bepaald op te wachten? Ook dan is er goed nieuws, want er staat ook nog een 'reguliere' 8 bij 8km map in de stijgers.Daar blijft het in de roadmap natuurlijk niet bij. Ook al het onderstaande is in ontwikkeling om in 2018 aan PlayerUnknown's Battlegrounds toegevoegd te worden. Hiertoe behoren onder andere nieuwe spelmodi, voertuigen en wapens:

 • Emote system coming to the Test Servers very soon.
 • New and interesting Game Modes, which are still in the early days – not in a place where specifics can be shared.
 • New vehicles coming in the first half of the year.
 • Continued weapon set expansion and new weapon attachments this year. A look at one of the new weapons coming soon is posted below.
 • Achievements, in-game friends list and squad voice chat in the main menu is ready for testing.
 • Further character customization and both parachute and weapon skins will be added in the future.
 • Limb and vehicle bullet penetration testingwill be on the test servers later. This will add “new depth” to the ballistic system, and increase the realism of gameplay.
 • The team is looking to overhauling the entire TPP and FPP animation systems to make them smoother and more reactive to the environment. This will include everything from getting inside vehicles and changing seats to how the character moves.
 • An overhaul for the parachuting system is also part of the roadmap. The goal is to make it “more responsive and polish the overall look of the animations.”
 • Improvements to armed and unarmed melee combat systems are also in the works.
 • Continuing daily work to combat cheaters, improve server stability and further optimize servers and clients.
 • In the first half of 2018 there are plans to increase the detail of vehicle sounds. This includes introducing suspension sounds and more skidding sounds.
 • The plan is to work with surfaces that would reflect different weather conditions and add rain sounds to vehicle surfaces.
 • Also in the first half of the year, the team plans to make gun sounds more distinctly different depending on POV.
 • The sounds the player produces while moving so that it corresponds to the equipment they are carrying is planned for the second half of the year.
 • Different breathing sounds when the player is running, aiming down sight or holding breath are also in the planning stages.
 • esports: plans to further improve the live spectator tool; integrate a replay system for spectators to use during live matches; work on improving MMR and the overall ranking system.
 • Custom Game System: thiswill be further expanded to allow more fine grain control and quality of life features like saving presets. Plans are in the worked to distribute access to a wider audience of players to provide more custom games available to join at any given time.
 • PUBG Developer Portal: introduce the PUBG Developer API, a development blog, and technical notes regarding game updates. The API Service will support developers in the community by providing player and match data around gameplay performance. It will also provide match-level, season-level, and lifetime-level data for developers to create compelling resources for players. It will provide players a way to create custom games and enable esports groups to effectively manage games while minimizing ongoing technical work on the part of PUBG Corp.
 • » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 9 maart 2018 om 12:36:40

  PlayStation 4 firmware 5.50 is beschikbaar voor download

  De nieuwe firmware update voor de PlayStation 4 is uitgerold, versie 5.50. Eerder was de beta van de software-update al beschikbaar, maar Sony Interactive Entertainment heeft hem nu voor iedere bezitter van de console beschikbaar gesteld. Om online te kunnen blijven, zul je de update moeten installeren.

  Toegevoegde functies in versie 5.50 zijn supersampling, speeltijd management, nieuwe tabbladen in de Bibliotheek, aanpassingen in het Snelmenu, achtergrondmuziek tijdens PlayStation Now, custom afbeeldingen importeren en Tournaments Team-pagina's aanpassen.

  Onderstaande video legt alle nieuwe functies uit.

  » Reacties [2]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 9 maart 2018 om 13:13:29

  Nieuwe trailer: PlayStation 4 - System Software Update 5.50 Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 9 maart 2018 om 12:54:44

  Eind deze maand verschijnt laatste episode Batman: The Enemy Within

  De vijfde en laatste episode van Batman: The Enemy Within, Same Stitch, heeft van Telltale een releasedatum gekregen en deze verschijnt op 27 maart voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Net als bij elke vorige episode, worden ook hier jouw keuzes meegenomen die consequenties hebben op het verhaal in dit deel.

  Telltale laat weten welke invloed dat heeft.

  What would you choose: a friend whose unhinged approach to justice turns your allies against you, or a sworn enemy who will stop at nothing to see you suffer as your city burns? Based on the relationship you’ve built with John Doe, you’ll see one of two very different stories play out. So what’ll it be, Bruce: friend…or foe?

  Bekijk hieronder tevens een aantal sfeervolle screenshots.

  Bekijk de screenshots.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 9 maart 2018 om 13:39:25

  Gratis DLC voor Kingdom Come: Deliverance bevat dog companion en vrouwelijk karakter

  Bron: VG247
  Er staat nog altijd gratis DLC in de planning voor Kingdom Come: Deliverance en brengt een hond als companion en een vrouwelijk speelbaar karakter met zich mee. Vorig jaar bevestigde ontwikkelaar Warhorse Studios al dat deze twee elementen aan de game zouden worden toegevoegd als gratis content en dat staat nog altijd in de planning.

  We said a year ago that dog companion and female characters quests are gonna be delivered as free DLC for backers as well as other stuff. And that is still true.

  Creative director Daniel Vávra zegt wel dat het bedrijf zich nog eerst op de nodige patches focust om Kingdom Come: Deliverance te verbeteren en te polijsten. Een deel van het team werkt al aan de animaties van de hond, maar wanneer we de componenten kunnen verwachten als DLC is nog onduidelijk.

  Currently we are already working on animations for the dog and tournament is partially scripted and will also be part of some future DLC. So only thing that we said is, that we are currently focusing on patches and polishing the game. We will deliver these things later, but currently we don’t have any exact dates set in stone.

  Dat Kingdom Come: Deliverance een succes is gebleken is wél duidelijk, ondanks de technische mankementen, want de RPG verkocht binnen een paar weken al meer dan een miljoen exemplaren.

  Kingdom Come: Deliverance is op 13 februari verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [1]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 9 maart 2018 om 15:22:54

  Nieuwe trailer: Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom - The Boy King Character Trailer

  » Reacties [1]

  Auteur: Mike Gevers op vrijdag 9 maart 2018 om 14:38:12

  Valve gaat weer games uitgeven; Half-Life 3 (nog) niet bevestigd

  Bron: VG24/7
  Al sinds de release van Half-Life 2 is het mythische vervolg Half-Life 3 een meme: wanneer kondigt Valve nou eindelijk die game aan? Maar als we eens even naar de geschiedenis van het bedrijf kijken, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat we nog altijd niet weten of en wanneer Half-Life 3 verschijnt: Valve heeft al in jaren meer een game uitgegeven. Daar komt binnenkort verandering in: de software-gigant heeft aangegeven dat hij weer als uitgever zal optreden, met Artifact als eerste in een reeks games.

  Artifact is the first of several games that are going to be coming from us. So that’s sort of good news. Hooray! Valve’s going to start shipping games again.

  Half-Life 3 werd (uiteraard) zorgvuldig vermeden als onderwerp, maar Gabe Newell geeft wél een interessante teaser met betrekking tot zijn toekomstige bezigheden: Valve kijkt goed naar Nintendo's voorbeeld van het ontwikkelen van zowel hardware als software. Het zou dus zomaar kunnen dat het bedrijf binnenkort met meer dan een Steam Controller of een Steam Link.

  We aren’t going to be talking about it today, but sort of the big thing, the new arrow we have in our quiver, really, is our ability to develop hardware and software simultaneously.

  We’ve always been a little bit jealous of companies like Nintendo. When Miyamoto is sitting down and thinking about the next version of Zelda or Mario, he’s thinking what is the controller going to look like, what sort of graphics and other capabilities. He can introduce new capabilities like motion input because he controls both of those things.

  And he can make the hardware look as good as possible because he’s designing the software at the same time that’s really going to take advantage of it. So that is something we’ve been jealous of, and that’s something that you’ll see us taking advantage of subsequently.

  De vergelijking met Nintendo is opvallend, aangezien vorige maand een Kickstarter-campagne van start ging voor de Smach Z, een erg Switch-achtig apparaat dat draait op Steam OS. Het lijkt erop dat dit project onafhankelijk is van Valve, maar wie weet komt het bedrijf binnenkort met eigen Steam OS-apparaten.

  Zouden jullie interesse hebben in hardware gemaakt door Valve? Of moeten ze het maar houden bij games en Steam? Laat het ons weten in de reacties!

  » Reacties [7]

  Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 9 maart 2018 om 16:39:11

  Smash Bros, The Division 2, Black Ops 4 en meer | GamersNET Podcast #8

  Elke vrijdag spreken we lang en diep over de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen week. Amador, Peter en Daniel brengen deze week de onderwerpen aan tafel.

  Het is tijd voor aflevering 8 van de GN Podcast en we zijn blij met enorm veel nieuwe aankondigingen. Peter wil het graag hebben over Black Ops 4 en The Division 2. Daniel wisselt de discussie af met Donald Trump, die graag met game-ontwikkelaars om tafel wilt om te spreken over geweld in games.

  Amador sluit af met heel veel Nintendo-nieuws, met als hoogtepunt de aankondiging van Super Smash Bros. voor de Switch!

  Dat alles en meer hoor je in een nieuwe GamersNET Podcast! Uiteraard maken we ook ruimte om te reageren op de ingezonden respons (podcast@gamersnet.nl) en bespreken onze presentatoren wat hun persoonlijke game-leven deze week vervulde.

  Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral wat je denkt over ons nieuwste blokje game-discussie:


  Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

  Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 9 maart 2018 om 17:37:37

  Dit verandert er eind deze maand met Destiny 2 patch 1.1.4

  Eind deze maand verschijnt er een nieuwe patch voor Destiny 2 en versie 1.1.4 gaat behoorlijk wat veranderen. De update pakt überhaupt heel veel fouten aan van patch 1.1.3 en voegt ook de nodige features toe.

  Destiny 2 krijgt een verhoging in het aantal spelers voor diverse Crucible modi en events, Crucible gaat verder op de schop en Sandbox wordt op veel vlakken aangepakt. Bekijk hieronder de volledige lijst aan patch notes voor patch 1.1.4 die op 27 maart beschikbaar wordt gesteld voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  The full list of Crucible changes coming with Destiny 2 patch 1.1.4 is as follows:

 • Respawn and Revive were tuned in all game modes
 • Player respawn timers for all Quickplay modes have been reduced to 2s.
 • Player respawn timers for Survival have been reduced to 7s
 • Revive lockout time in Countdown has been reduced to 7s
 • Players no longer lose Revive Tokens on death
 • Power Ammo respawn timers were adjusted across the board
 • Power Ammo respawn timers in Iron Banner have been reduced ~50%
 • Power Ammo respawn timers for all Quickplay modes have been reduced ~30%.
 • Power Ammo respawn timers in Survival have been reduced ~40%.
 • Power Ammo respawn timers in Countdown have been reduced ~25%
 • Ammo counts have been adjusted in relation to these timers, and in relation to weapon type.
 • In almost all cases weapons either retained the same ammo count or received a buff. Swords and rockets were brought down to stay in line with the rest of the weapon offering.
 • Enemy players now drop their Power Ammo on death.

  Sandbox
  As for sandbox, Bungie are trying to address concerns that the player character didn’t feel powerful enough in the base PvE Destiny 2 experience. Along with the already announced buffs to movement speed, range, jump mobility and attack speed, many weapons and abilities are having their power levels increased.

  The full list of new changes is as follows:

  Dawnblade has been improved:

 • Reduced cost for throwing swords, allowing for one additional throw
 • Increased super duration extension gained from “Everlasting Fire”
 • Removed all in-air accuracy penalties while “Swift Strike” is active
 • Reduced the Icarus Dash cooldown
 • Increased the Grenade and Melee energy “Heat Rises” gives you per kill

  Invisibility on Dodge/Smoke Updates:

 • Invisibility on Dodge no longer breaks Aim Assist or Projectile Tracking in PvP (unchanged in PvE)
 • Dodging still breaks both Aim Assist and Projectile Tracking, but only for the duration of the actual dodge
 • Increased the duration of Invisibility on Dodge by 1 second
 • Increased the duration of Smoke Bomb Invisibility by 1 second

  Misc.

 • Supers now recharge 1:40 faster, a cooldown reduction of 25%.

 • Mods that reduce Grenade, Melee and Class Ability cooldowns have been buffed to allow for up to 2x faster cooldowns.

  Pulse Rifles

 • Increased PvE damage for all pulses
 • Increased rate of fire for adaptive and high-impact pulses
 • Increased base damage for adaptive, high-impact, and rapid-fire Pulses
 • Increased precision multiplier for lightweight pulses
 • Decreased precision multiplier for adaptive pulses
 • This keeps precision damage close to where it is now, putting most of the buff into body shots, though it is still an increase in precision damage overall.

  Scout Rifles

 • Increased PvE damage for all scouts
 • Increased base damage for High-Impact Scouts

  Hand Cannon

 • Increased PvE damage for all Hand Cannons
 • Increased precision multiplier for precision hand cannons
 • Increased hip fire accuracy on consoles
 • Increased ADS accuracy on consoles

  Sidearms

 • Increased PvE damage for all sidearms
 • Increased hip fire accuracy
 • Increased ADS accuracy
 • Increased inventory size (allowing more reserve ammo to be stored)
 • Increased minimum range
 • Added an ADS movement bonus

  SMG

 • Increased PvE damage for all SMG’s
 • Set Optics to 1.3x
 • Increased inventory size (allowing more reserve ammo to be stored)

  Linear Fusion Rifle

 • Increased PvE damage for all linear fusions
 • Increased precision multiplier
 • Increased aim assist
 • Reduced flinch multiplier

  Shotgun

 • Increased PvE damage for all shotguns
 • Increased inventory size (allowing more reserve ammo to be stored)
 • Increased aim assist for Suros precision shotguns

  Sniper Rifle

 • Increased PvE damage for all snipers
 • Increased precision multiplier
 • Increased aim assist
 • Increased inventory size (allowing more reserve ammo to be stored)

  Grenade Launcher

 • Increased blast radius

  Assault Rifles

 • Decreased range and aim assist stats for precision autos (Uriel’s Gift). Base damage is not changed.
 • Destiny 2 is op 6 september verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One en op 24 oktober voor pc.

  » Reacties [2]

  Auteur: Amador Prado op vrijdag 9 maart 2018 om 22:55:55

  Days Gone gaat 2018 niet halen; onduidelijk waarom de game is uitgesteld

  Bron: Polygon
  Hoewel Sony dit jaar met God of War en Detroit: Become Human al een aantal klappers heeft klaarstaan, is er ook slecht nieuws uit kamp PlayStation. De zombiegame Days Gone is uitgesteld naar 2019. Dit heeft Sony laten weten aan verschillende partijen.


  Een oplettende gamer zag dat eerder vandaag, de verwachte releasedatum op de officiële website van Days Gone was veranderd naar 2019. Nadat USgamer om opheldering had gevraagd, heeft Sony inderdaad bevestigd dat de game 2018 niet gaat halen. Er is echter geen reden gegeven waarom Days Gone is uitgesteld. Ontzettend jammer natuurlijk, want op de E3 waren we erg te spreken over de game.

  Days Gone gaat over Deacon St. John, een huurling en motorrijder die midden in een zombie epidemie moet overleven. De game is op de E3 in 2016 aangekondigd en is een jaar eerder in ontwikkeling gegaan. Hopelijk komt Sony binnenkort met meer informatie over het uitstel.

  » Reacties [5]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie