Game nieuws van maandag 12 maart 2018

Auteur: Akeo Kuipers op maandag 12 maart 2018 om 13:10:02

Shiny - Weet de robot in de game te schitteren? | Indie Spotlight

» Reacties [4]

Auteur: Ivar Knoester op maandag 12 maart 2018 om 16:13:31

Tomb Raider 1, 2 en 3 krijgen een remaster op Steam

Bron: IGN
Square Enix kijkt niet alleen naar de toekomst, maar kijkt ook naar het verleden. Zojuist heeft Realtech VR via Twitter bekend gemaakt dat de eerste drie Tomb Raiders een remaster krijgen. Dezelfde ontwikkelstudio heeft een tijdje geleden al deel één en twee geport naar mobiele platformen en doet nu ook de remaster voor Square Enix.

Het goede nieuws is dat mensen met een VR headset ook ondersteuning krijgen voor het spel via OpenVR. Degene die Tomb Raider één, twee of drie al hadden gekocht krijgen deze remaster gratis. De games worden gebouwd in een volledige nieuwe engine.

Beginnen jullie nog nostalgische gevoelens te borrelen en kijken jullie uit naar deze remaster? We horen het graag!

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op maandag 12 maart 2018 om 14:33:00

Nieuwe trailer: Assassin's Creed Origins The Curse of the Pharaoh - Launch Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Sander Klijn op maandag 12 maart 2018 om 19:55:42

Hearthstone nieuwste uitbreiding echoot onder de naam The Witchwood

Blizzard heeft zojuist de nieuwste Hearthstone-uitbreiding bekendgemaakt: The Witchwood. De expansion staat gepland voor een release op 30 april. Er worden 135 nieuwe kaarten toegevoegd aan de game die bovendien twee compleet nieuwe mechanics meebrengen.

Deze twee spelmechanieken zijn Echo en Rush. Echo zorgt ervoor dat je een minion meerdere keren kan spelen. Eenmaal geplaatst zal Echo ervoor zorgen dat een gekopieerde versie van de kaart in je hand zal terugkeren. Hierdoor kan je de kaart constant, mits je genoeg mana-crystals hebt, blijven spelen. Rush is de andere mechanic die aan de game zal worden toegevoegd en kan worden vergeleken met Charge. Echter kan je met Rush, in tegenstelling tot Charge, alleen minions aanvallen en dus niet de tegenstander zelf.


Ook komt er een uitbreiding op de succesvolle Dungeon Runs, die uit de vorige Kobolds & Catacombs-uitbreiding was voortgekomen, die onder de naam ‘Monster Hunt’ door het leven zal gaan. The Witchwood introduceert tevens vier nieuwe heroes voor de modus: Tracker, Cannoneer, Houndmaster en Time-Tinker.

Ook kan je weer, zoals gewoonlijk, de kaarten pre-orderen. Voor vijftig euro zal je dit keer zeventig (voorheen vijftig) packs en een exclusieve card back ontvangen.


» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 12 maart 2018 om 19:55:00

Nieuwe trailer: Hearthstone: Heroes of Warcraft - The Witchwood Expansion

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op maandag 12 maart 2018 om 20:10:10

Shantae and the Pirate’s Curse volgende week beschikbaar op Nintendo Switch

Alles lijkt erop dat Shantae and the Pirate’s Curse volgende week op de eShop van de Nintendo Switch verschijnt. In Australië is de titel al in Nintendo's digitale winkel te vinden en te pre-orderen. Het zal naar alle waarschijnlijkheid niet lang duren voor de game ook hier opduikt. Het spel neemt 478MB in beslag.

De Shantae-reeks is ontwikkelaar WayForward's vlaggenschip en volgt de 'half-genie' Shantae op haar platformavonturen. The Pirate's Curse is het derde deel in de serie en verscheen eerder al op de Nintendo 3DS en Wii U. Beide keren werd het spel goed ontvangen, dus Switch-eigenaars die niet vies zijn van wat pixel-actie kunnen zich vast op Shantae verheugen.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie