Game nieuws van donderdag 5 april 2018

Auteur: Salim Harinck op donderdag 5 april 2018 om 15:17:31

De mainstream media haten games! | Hot Koffie Show

» Reacties [3]

Auteur: Salim Harinck op donderdag 5 april 2018 om 11:24:29

Target Assault Races, nieuwe voertuigen en meer in de nieuwste update voor GTA Online

Bron: Rockstar
De Southern San Andreas Sport Series is een reeks nieuwe races en voertuigen voor GTA Online. De serie heeft vandaag wederom een update gekregen, met onder andere een gloednieuwe racemodus en een nieuw voertuig.

Allereerst is daar de nieuwe racemodus genaamd Target Assault Race. Deze modus giet de gameplay van de Target Assault modus in een race-jasje. Je speelt de race in teams van twee spelers, beide in een gewapende jeep. De bedoeling is dat de ene speler als bestuurder zo snel mogelijk de race voltooit, terwijl de andere speler met het wapen achterop de auto zo veel mogelijk doelwitten raakt.

De meeste punten zijn in deze races te verdienen met het raken van de doelwitten, maar ook het rijden is niet geheel onbelangrijk. Zo kun je bonuspunten verdienen door als eerste door verschillende checkpoints te gaan en als eerste het rondje uit te rijden. Na elk rondje wat je afrijdt, wisselen de bestuurder en schutter van rol.Het voertuig uit deze schietgrage modus is ook te koop. De zogenaamde Vapid Caracara kun je exclusief verkrijgen via de Warstock Cache & Carry webwinkel in de game. Deze bewapende jeep is dé uitkomst als je met een maat door de stad wilt crossen en echt álles tot gruis wilt kunnen schieten.


Naast de nieuwe toevoegingen geldt tot 9 april ook een unieke kortingsactie op andere producten en voorwerpen. De lijst afprijzingen is als volgt.
  Assault Vehicles
 • Mammoth Avenger - 30% off
 • Turreted Limo – 30% off
 • Karin Technical Aqua – 30% off (Buy It Now & Trade Price)
 • Karin Technical – 30% off (Buy It Now & Trade Price)
 • HVY Barrage – 30% off (Buy It Now & Trade Price)
 • HVY Insurgent – 30% off (Buy It Now & Trade Price)
 • Brute Armored Boxville – 30% off (Buy It Now & Trade Price

  Vehicle Upgrades
 • Mammoth Avenger Weapon Workshop - 30% off
 • Mammoth Avenger Styles - 30% off
 • Mammoth Avenger Vehicle Workshop - 50% off
 • Mobile Operations Center Vehicle Workshop - 50% off
 • Engines – 25% off
 • Turbo – 25% off
 • Brakes – 25% off
 • Transmission – 25% off
 • Liveries – 25% off (includes Aircraft)
 • Vehicle Armor - 25% off (includes Aircraft)

Tot slot is er bovendien ook een volledig nieuwe race beschikbaar. In de race Lift Off raas je uitsluitend met super- en hyperauto’s en verdien je (tijdelijk) tot wel drie keer zoveel RP en GTA$. Een makkelijkere manier om nieuwe voertuigen te scoren of de bovenstaande uitverkoop volledig leeg te plunderen.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 5 april 2018 om 10:51:00

Nieuwe trailer: Overwatch - New Seasonal Mission: Retribution

» Reacties [2]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 12:13:01

Ancestors Legacy verschijnt volgende maand op pc; Xbox One-versie in 2019

Ancestors Legacy, de real-time strategy game van ontwikkelaar Destructive Creations (bekend van Hatred), heeft een releasedatum gekregen en verschijnt op 22 mei digitaal op pc. In een geselecteerd aantal landen verschijnen ook boxed versies met een artbook en soundtrack, alsook Special en Collector's Editions.

Bij de release zijn de vier facties speelbaar: Vikings, Anglo-Saxons, Germans en Slavs. De ontwikkelaar legt momenteel de laatste hand op Ancestors Legacy, zowel voor de singleplayer campaign als de online multiplayer. Ook staat er gratis DLC in de planning, die twee campaigns (van de Germans en Slavs) toevoegt waarna er totaal veertig singleplayer missies speelbaar zijn.

De focus heeft vooral gelegen op de pc-versie van de game, waardoor de Xbox One-release is uitgesteld tot begin 2019. Ancestors Legacy wordt wel geoptimaliseerd voor de Xbox One X.

Tot slot is er een nieuwe gameplay trailer verschenen, die je hieronder kunt bekijken.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 13:48:24

Nieuwe trailer: Vampyr - Story Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 15:45:16

Nieuwe gameplay: Ancestors Legacy - Anglo Saxons Campaign Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Menno van Vliet op donderdag 5 april 2018 om 16:24:23

Stemacteur van Spider-Man bekendgemaakt

Gisteren werd bekendgemaakt dat de nieuwe Spider-Man-game in september zal verschijnen, en nu is ook uit de doeken gedaan wie precies de stem van de speelbare Peter Parker in zal spreken.

Stemacteur Yuri Lowenthal zal de audio van Peter Parker, Spider-Man voor vrienden, voorzien. Dit maakte Lowenthal zelf bekend via zijn Twitter:Lowenthal is sowieso geen onbekende in de game-industrie. Eerder had de stemacteur al een rol in onder andere Persona 4, The Order: 1886 en zelfs ontwikkelaar Insomniacs eerdere werk,Sunset Overdrive. Tevens sprak de stemacteur de stem in van de titelwaardige prins in de Prince of Persia-reeks.

Spider-Man zal op 7 september exclusief verschijnen voor de PlayStation 4 en zal geen microtransacties bevatten. Verder draait de game op de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro op eenzelfde 30 frames per seconde.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 5 april 2018 om 17:13:21

Divinity: Original Sin 2 komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Divinity: Original Sin 2 was met ruim een miljoen verkopen misschien wel de grootste RPG-hit van 2017, maar vooralsnog bleef de game exclusief speelbaar op de pc. Veel mensen smeekten ontwikkelaar Larian Studios om het spel ook naar de consoles te brengen, en de studio geeft daar nu gehoor aan: binnenkort komt Divinity: Original Sin 2 ook naar PlayStation 4 en Xbox One.

Voor de mensen die nog nooit van Divinity: Original Sin 2 hebben gehoord: de game biedt de mogelijkheid om de wereld te verkennen met een groep van een tot vier personages, waarbij je voor je eigen karakter kunt kiezen om een van de zes Origin Characters óf om je eigen karakter aan te maken met tal van opties. Je kunt alleen of met vrienden spelen en als je voor die laatste optie kiest, heb je ook nog eens de keuze tussen split-screen co-op en online co-op. De RPG leent zich dan ook perfect voor de thuisconsoles.

Ook zegt Larian Studios dat het veel van de kritieken op de oorspronkelijke pc-versie meeneemt in de ports voor PlayStation 4 en Xbox One. Het is nog niet bekend welke vorm de veranderingen zullen aannemen, maar daarover volgt binnenkort meer nieuws. Aangezien de sympathieke Belgen goed zijn voor hun fans, is de verwachting dat ook de pc-versie zal worden voorzien van de tweaks en andere toevoegingen.

Het is nog niet bekend wanneer Divinity: Original Sin 2 op de consoles verschijnt.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 5 april 2018 om 17:30:34

Spyro Reignited Trilogy officieel onthuld; verschijnt op 21 september

Veel mensen denken nog altijd met weemoed terug aan Spyro the Dragon, die dit jaar zijn twintigste verjaardag viert. Lange tijd zoemen er al geruchten over het internet over remasters van de originele trilogie, en deze zijn nu dan eindelijk bevestigd: de Spyro Reignited Trilogy komt op 21 september naar de PlayStation 4 en Xbox One.


De remasters worden gemaakt door Toys for Bob, de ontwikkelaar die al eerder met het paarse draakje in aanraking kwam bij Skylanders: Spyro's Adventure. Het spreekt voor zich dat het bedrijf zich zeer vereerd voelt door dit vertrouwen:

Toys for Bob has long admired the original Spyro trilogy. Long before Skylanders, way back in 1998, the very first Spyro the Dragon was an inspiration to us. The level design, the controls, the art style, the humor, the music, the sense of discovery – it was groundbreaking in so many ways. There’s no getting around the fact that the feisty purple dragon is one of the most important and influential heroes in 3D platformer history. Now twenty years on, we are deeply honored to have the responsibility of remastering Insomniac’s historic trilogy, and our most powerful motivator is knowing how important Spyro is to millions of passionate fans across the globe.

De game moet hetzelfde aanvoelen als de oorspronkelijke Spyro-spellen, bijvoorbeeld in de besturing, muziek en art style. Toch worden er ook moderne features toegevoegd, zoals camerabesturing met de pookjes op de controller en een auto-save-systeem.

De Spyro Reignited Trilogy verschijnt zowel voor de PlayStation 4 als Xbox One en krijgt niet dezelfde behandeling als Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Laatstgenoemde game van Activision was eerst een jaar exclusief voor de PlayStation 4 en komt later naar andere platformen.

Heb jij al zin in het herbeleven van deze klassiekers? Laat het ons weten in de reacties!

» Reacties [4]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 20:31:13

Nieuwe trailer: Spyro Reignited Trilogy - Announcement Trailer

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 5 april 2018 om 17:19:21

Cuphead-ontwikkelaar Studio MDHR zoekt nieuwe producer

Met het koddige Cuphead afgerond, gelanceerd en legio verwachtingen overtroffen, lijkt ontwikkelstudio MDHR zich klaar te maken om een nieuw project te tackelen. Een onthulling lijkt in de verste verte nog niet in het zicht, maar toch schemert er hier en daar een vergroting van de onafhankelijke ontwikkelaar door. Zo schijnt Studio MDHR actief te zoeken naar een nieuwe producer, dan wel productmanager om hun team aan te sterken.


Op Studio MDHR's officiële website werd de vacature kortgeleden geplaatst. In het specifiek zoekt het team naar een producer met al enige ervaring, een liefde voor games en een vooral op internet gebonden werkplek. Her en der wordt de mogelijke aanwezigheid van nieuwe games naast Cuphead genoemd, maar zeer concreet wordt overduidelijk niet gesproken over wát dat precies kan zijn.

Mocht je zelf een gamepje of twee uitgebracht hebben en ben je in mogelijkheid om further down the road wellicht naar Canada te verhuizen, dan is deze vacature wellicht ook iets voor jou. Mocht het zo ver komen, vergeet ons dan vooral niet en geef aan GamersNET door wát Studio MDHR precies uit wil spoken in de komende tijd.

Meer weten over waarom Studio MDHR's eerste werk zo machtig goed ontvangen werd? Lees vooral onze uitgebreide Cuphead review voor meer liefde en lof rondom wellicht een van de (stilistisch gezien) meest baanbrekende games van 2017.

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 17:47:49

Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr krijgt Deluxe en Imperium Editions op consoles

De nieuwe Warhammer-game, Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr, heeft een releasedatum gekregen en de game krijgt meerdere speciale edities op consoles. Het spel verschijnt op 11 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc en naast de normale versie kunnen consolegamers ook kiezen voor de Deluxe of Imperium Edition.

Als je Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr pre-ordert krijgen er de missie Charybdis Outpost bij. Deze missie is een onderzoek dat meerdere uren gameplay toevoegt aan de game in het hart van een vervallen, oude keizerlijke gevangenis. Het stukje extra gameplay wordt tevens gespeeld in een geheel nieuwe omgeving. Pre-order je de game digitaal, dan ontvang je de Serv-skull, een drone die is gemaakt van de schedels van de trouwste dienaren van de Empire. PlayStation 4-bezitters krijgen daarnaast ook een dynamisch thema met het Martyr kathedraalschip.


De Deluxe Edition van Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr bevat nog een boel meer content en snufjes. Lees hier wat de editie bevat:

 • Keizerlijke decoratie: twee standbeelden die de trouwe onderdanen van de Emperor vertegenwoordigen, ter decoratie van de gamehub.
 • Schedelspoor: deze exclusieve animatie laat vlammende schedels als voetsporen achter je verschijnen.
 • Skulldust-emoticon: Gebruik deze exclusieve emoticon om jezelf te omringen met het stof van de verpletterde schedels van je vijanden.
 • Game soundtrack (alleen voor PlayStation 4-spelers.)

 • De Imperium Edition is nog wat uitgebreider en bevat het volgende:

 • Alle bonussen van de Deluxe-versie.
 • Een met schedels versierde Steelbook®-hoes (alleen verkrijgbaar in winkels)
 • De Season Pass die toegang geeft tot een schat aan aanvullende content, zoals nooit eerder vertoonde onderzoeken, nieuwe campagnes met extra buit, familiars en extra emoticons.

 • Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr verschijnt op 11 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 20:32:11

  Nieuwe trailer: Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr - Boss System Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op donderdag 5 april 2018 om 20:45:09

  World of Warcraft: Battle for Azeroth verschijnt in augustus

  De zevende expansion van World of Warcraft, Battle for Azeroth, heeft van Blizzard een releasedatum gekregen: 14 augustus. Deze uitbreiding brengt naast flink wat uren gameplay, nieuwe omgevingen en andere content ook meerdere edities met zich mee. Je kunt kiezen voor de Standard, Digital Deluxe en Collector's Edition.

  De Standard Edition gaat 44,99 euro kosten en bevat gewoonweg de uitbreiding. De Digital Deluxe Edition kost 59,99 euro en brengt een boel meer met zich mee, namelijk:

 • Seabraid Stallion (Alliance) mount
 • Gilded Ravasaur (Horde) mount
 • Tottle the Baby Tortollan pet for World of Warcraft
 • An 'Azeroth Is Burning' card back for Hearthstone
 • A Primal Flamesaber mount in Heroes of the Storm
 • Horde and Alliance sprays for StarCraft II
 • A collection of faction-themed extras for Overwatch
 • Battle for Azeroth krijgt zoals gezegd tot slot een Collector's Edition, die 99,99 euro gaat kosten en al het onderstaande bevat:

 • All the in-game items from the Digital Deluxe Edition
 • Horde & Alliance Double-Sided Mark of Allegiance: Declare your allegiance with this hefty two-sided emblem (stand included). Place it on your desk or shelf and proclaim your chosen faction to the world.
 • Hardcover Double-Sided Book: Elegy & A Good War: This limited-edition hardback collects two new World of Warcraft novellas depicting the Burning of Teldrassil from the points of view of the Alliance and the Horde. Each story includes original artwork exclusive to this edition.†† Written by Christie Golden and Robert Brooks.
 • Battle for Azeroth Digital Soundtrack: Each Collector’s Edition contains a key to download the stirring orchestral pieces from the expansion’s soundtrack—the perfect mood music for laying siege to your enemies.
 • Deze uitbreiding brengt de Alliance en Horde wederom in oorlog, vanwege een nieuwe resource: Azerite. Dit is het levensbloed van de gewonde planeet. In Battle for Azeroth ga je met jouw factie op pad om je eigen wereld te beschermen. Mocht je de uitbreiding van pre-orderen, dan krijg je een level-110 character boost - de level cap sinds World of Warcraft: Legion. Hiermee kun je de Allied Races rekruteren uit de eerste vier expansions, inclusief de Lightforged Draenei van de Alliance en de Ancient Nightborne van de Horde.

  In Battle for Azeroth, the stakes for the Alliance and the Horde are incredibly high, and a player’s faction will have a more meaningful impact on their experience than in any World of Warcraft expansion to date. Whether they’re journeying to unexplored lands to recruit allies or fighting to secure war resources, players will redefine what it truly means to be ‘For the Horde’ or ‘For the Alliance’ when the expansion arrives this August.

  Naast een nieuw verhaal zal Battle for Azeroth nog veel meer content met zich meebrengen. Onderstaande features zullen hun intrede doen in de nieuwe uitbreiding.

  World of Warcraft: Battle for Azeroth Features

  World of Warcraft: Battle for Azeroth includes new features and content that will put heroes’ fortitude and dedication to their faction to the test. In this expansion, players will be called upon to:

 • Explore Two Fabled Kingdoms: As a champion of the Horde, travel to the empire of Zandalar to persuade the trolls to lend their naval might. As a defender of the Alliance, venture to the seafaring kingdom of Kul Tiras, home of Jaina Proudmoore, and rally its inhabitants to fight for your cause.
 • Recruit Allied Races: Take a new form for your adventures as several new playable Allied Races, each with unique racial abilities. Earn the favor of the Highmountain tauren, Void elves, Dark Iron dwarves, and others to create a new character of that race and add their strength to your faction.
 • Plunder the Islands of the Great Sea: Set out on Island Expeditions and conquer an ever-changing array of enemies, environments, and objectives. Battle in groups of three as you race against cunning rival intruders—or enemy players—to collect each island’s resources and fuel the war effort.
 • Charge Into a Warfront: Fight on the battlefields of a large-scale, 20-player cooperative Warfront to claim a key strategic location. Capture resources to build your faction’s forces, lead the charge as your troops lay siege to objectives, and fight the enemy commander to claim victory in this new mode inspired by classic Warcraft real-time strategy–game battles.
 • Infuse Your Armor with Titanic Might: Seek out Azerite, an invaluable new resource that has emerged in the Burning Legion’s wake. Imbue the Heart of Azeroth—a legendary neck piece entrusted to each hero by Magni Bronzebeard—with Azerite to customize your armor with new powers and traits.
 • Battle to Level 120: Trace the corruption of the Blood God to the Underrot, unearth the secrets of a lost titan vault, escape from the Drust Realm of the Dead, and more as you quest through 10 new levels—then continue to grow in power through new World Quests, raids, dungeons, and more.
 • Keer jij dit najaar terug naar de wereld van World of Warcraft?

  Bekijk de screenshots.

  » Reacties [3]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juli 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie