Game nieuws van zondag 8 april 2018

Auteur: Mike Gevers op zondag 8 april 2018 om 14:15:00

Welk ras uit een game zou jij willen zijn? | Goeie Frag

» Reacties [13]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 8 april 2018 om 00:15:00

Razer Phone | Unboxing

» Reacties [10]

Auteur: Mike Gevers op zondag 8 april 2018 om 00:26:32

Voorlopig geen Battle Royale-modus in Ghost Recon: Wildlands

Bron: PC Gamer
Met het succes van PlayerUnknown's Battlegrounds is het Battle Royale-genre van de grond gekomen met ongekende snelheid. Verschillende games maken hier varianten (of soms zelfs regelrechte klonen) op en veel mensen hebben ook wel een lijstje in hun hoofd van games waarin ze graag een Battle Royale-modus zouden zien. Op veel van die lijstjes staat de tactische shooter Ghost Recon: Wildlands. Helaas zegt Ubisoft dat dit (voorlopig) niet gaat gebeuren.

De ontwikkelaar zegt dat het een behoorlijke technische uitdaging zou zijn om Battle Royale te implementeren in de populaire Ghost Recon-game. Wel begrijpt Ubisoft de charme van het genre en de bewoording sluit ook niet volledig uit dat er ooit een Battle Royale-modus naar Wildlands komt.

We understand the allure of the Battle Royale game mode and while it may seem like a natural direction for Ghost War. However, it would involve changes in the game structure and technical challenges that are simply impossible to undertake right now.

Op dit moment staat er dus geen PUBG-achtige spelmodus op de agenda voor Ghost Recon: Wildlands. De deur staat nog op een kiertje, maar ls die al ooit open gaat, zal dat voorlopig nog niet gebeuren.

» Reacties [6]

Auteur: Leon Stougie op zondag 8 april 2018 om 17:00:00

Injustice 2: Legendary Edition - Een dikke bundel aan DC-vechtvertier? | ReviewNadat vorig jaar Injustice 2 verscheen, ligt nu de Legendary Edition van NetherRealms vechtgame in de schappen. Wat je hiervan kunt verwachten? Dat lees je in deze review!

Lees de review.

» Reacties [1]

Auteur: Amador Prado op zondag 8 april 2018 om 22:56:40

Tweede map PlayerUnknown's Battlegrounds verschijnt volgende maand op Xbox One

PUBG-spelers op pc hebben al flink wat maanden keuze uit twee maps en er wordt momenteel een derde map getest, maar gamers op de Xbox One moeten het doen met slechts n map. Vanaf volgende maand komt daar eindelijk verandering in, want Miramar moet in mei verschijnen in PlayerUnknown's Battleground op de console van Microsoft.


Tijdens PAX East in de Verenigde Staten heeft Brendan Green, de echte naam van bedenker PlayerUnknown, bevestigd dat de Xbox One-spelers in mei los kunnen gaan op de woestijnvlakte van Miramar. Toen dit gebeurde op pc in december, ging PUBG ook direct uit early access, maar het ziet er naar uit dat versie 1.0 nog even op zich laat wachten op Xbox One. Een precieze datum en meer info wordt in de nabije toekomst verwacht, dus hou GamersNET in de gaten.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie