Game nieuws van dinsdag 10 april 2018

Auteur: Salim Harinck op dinsdag 10 april 2018 om 12:09:59

Is Masters of Anima een magische indie? | Indie Spotlight

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 10 april 2018 om 12:14:33

The Surge krijgt gratis DLC in de vorm van armor en wapens

Hoewel The Surge 2 al in de maak is, komt ontwikkelaar Deck 13 nog op de proppen met gratis DLC voor The Surge. Het gaat hierbij om nieuwe wapens en armor-outfits, zo laat het bedrijf weten via het Twitter-account van The Surge.

Hieronder kun je al een aantal screenshots zien van wat we kunnen verwachten. Vanaf 17 april is de DLC gratis te downloaden in de online stores van PlayStation 4, Xbox One en pc.


» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 april 2018 om 10:34:14

Nieuwe trailer: Radical Heights - Early Access Gameplay Trailer

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 10 april 2018 om 00:18:41

Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag

Na platformen als Steam, GOG en later ook Twitch, is het nu Razer die een eigen online verkoopplatform voor games lanceert. De zogenaamde Razer Game Store draait sinds kort in beta-fase en heeft daarmee diens digitale deuren geopend voor gamers om via alweer een nieuwe weg codes voor spellen te verzilveren.

In het specifiek is de Razer Game Store er niet op uit om andere platformen teniet te doen. In tegendeel. Via het browserplatform kopen gamers nog altijd codes voor onder meer Steam en Uplay, zij het dan nu tegen gereduceerd tarief en met meer extraatjes voor de liefhebber.


Door spellen binnen te halen via de Razer Game Store kunnen kopers op wederom een nieuwe manier het eigen zSilver verdienen. Die valuta kan vervolgens weer ingezet worden om nieuwe apparatuur mee te kopen of extra kortingen te scoren. Daarnaast zijn verschillende peripherals van Razer bijtijds in de uitverkoop, en zullen er zo nu en dan exclusieve aanbiedingen voor games passeren.

De keuze voor een eigen game-winkel komt niet geheel als een verrassing. Via diens eigen Cortex-software stelde Razer spelers al in staat om koopjes voor games in de gaten te houden en meldingen te krijgen van interessante uitverkopen. Dat deed Razer tot dusver in samenwerking met allerhande derde retailers. En precies daar wordt nu de middenman weggesneden, om plek te maken voor Razers eigen koopjesplatform.

Om de lancering van de Razer Game Store te vieren zijn momenteel niet alleen meerdere toptitels in de aanbieding (waaronder Assassin's Creed Origins en Wolfenstein 2: The New Colossus), maar mogen wij namens GamersNET ook nog eens 10 x 10 euro korting verloten voor de online winkel!

Wil je kans maken op een nog voordeligere aankoop? Laat dan van je horen met een leuke reactie onder dit artikel. Welke game zou je bijvoorbeeld willen kopen, of hoe hoop je in de toekomst het tientje te kunnen spenderen? Laat het ons weten, en je dingt automatisch mee!

» Reacties [21]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 10 april 2018 om 15:43:39

Up2Date: PlayStation Network - Call of Duty: WWII, Kingdom Come: Deliverance en Owlboy


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week geen PlayStation Plus-games, maar er zijn games te koop als Owlboy, Masters of Anima, Extinction, Deep Ones en Rick and Morty: Virtual Rick-Ality.

Ook is er DLC voor titels als Call of Duty: WWII, Monster Hunter World, Ghost Recon: Wildlands en Kingdom Come: Deliverance.

Tot slot, kijk verder voor 'Paas Aanbiedingen' in de PlayStation Store. Wat ga je binnenhalen?


Speelbare Content

PlayStation 4

Volledige spellen
 • Owlboy (€21,99)
 • Masters of Anima (€19,99)
 • Extinction (€59,99)
 • Extinction: Deluxe Edition (€69,99)
 • League of Evil (€4,99)
 • NASCAR Heat 2 Ultimate Edition (€49,99)
 • Regalia: Of Men and Monarchs - Royal Edition (€24,99)
 • Regalia: Of Men and Monarchs - OST Combo (€28,49)
 • Regalia: Of Men and Monarchs - Royal Edition OST Combo (€28,49)
 • Deep Ones
 • HAJWALA
 • Streets of Red – Devil’s Dare Deluxe
 • Dusty Raging Fist
 • Rogue Aces
 • Gal*Gun 2
 • GAL*GUNVOLT BURST

  PlayStation VR

  Volledige spellen
 • Rick and Morty: Virtual Rick-Ality (€29,99)
 • Time Carnage (€19,99)
 • Operation Warcade
 • Kygo `Carry Me VR Experience

  PlayStation Vita

  Volledige spellen
 • League of Evil (€4,99)
 • Deep Ones

 • Extra Content - PlayStation 4

  Call of Duty: WWII
 • The War Machine (€14,49)

  Kingdom Come: Deliverance
 • Treasures of the Past

  Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
 • Year 2 Pass (€29,99)

  Monster Hunter World
 • Sticker Set: Mega Man Set

  LEGO Marvel Super Heroes 2
 • Runaways Level and Character Pack (€2,99)

  Extinction
 • Days of Dolorum Season Pass (€14,99)
 • » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 10 april 2018 om 15:08:09

  Nieuwe trailer: God of War - Fight Your Way Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 10 april 2018 om 14:48:20

  Grand Theft Auto 5 krijgt het stempel meest winstgevende entertainmentproduct ooit

  Er gaat onnoemelijk veel geld om in de game-industrie en er is één game die de meeste winst heeft gegenereerd in de entertainmentbranche ooit, en dat is Grand Theft Auto 5. We weten al langer dat de game van Rockstar Games zeer succesvol is, met bijvoorbeeld meer dan 90 miljoen verkochte exemplaren, maar de open wereldgame is uitgeroepen tot het meest winstgevende entertainmentproduct ooit. Dit laat Cowen-analist Doug Creutz weten.

  Since it’s launch in 2013, GTA V has sold 90 million units, putting its total haul for publisher Take-Two Interactive Inc. in the neighborhood of $6 billion—far above the success of blockbuster movies like Star Wars or Gone With The Wind.

  GTA 5 is hiermee niet alleen de meest winstgevende game ooit, maar überhaupt van alle entertainmentproducten, zoals films, muziek en boeken. De game heeft inmiddels meer dan zes miljard dollar opgebracht en dat bedrag loopt na vijf jaar nog altijd op.

  De bestverkopende game ooit is GTA 5 dan weer niet, want Tetris en Minecraft gaan de game uit 2013 voor.

  » Reacties [4]

  Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 10 april 2018 om 15:07:20

  Komst van meer God of War-games nu al indirect bevestigd

  Bron: Finder
  Nog iets meer dan een week en dan mogen we de nieuwe God of War verwelkomen. De serie slaat een andere weg in: andere (Noorse) mythologie, nieuwe gameplay-mechanieken, progressie en customization en dat moet voor een frisse wind zorgen in de franchise. Dat God of War hierna stopt is natuurlijk van de zotte en er is dan ook al over sequels gesproken.

  But they will be told eventually I hope? Have you thought about that road map for the rest of this chapter in Kratos’ life?

  AK: Yeah, for sure. Not me personally, but I will say that Cory Barlog, who's our creative director, has. When he came back to Santa Monica Studio a number of years ago, he didn't come with an idea that was, 'this will be the first and the only Kratos and Atreus adventure.' And while we're not here today discussing what's next for them or where we go or what that even looks like, I think any smart person or anyone with common sense would say, 'I doubt Santa Monica Studio would put this much time and investment into introducing a new character and a new universe without thinking about the greater road map.' So we absolutely have ideas and thoughts on that.

  Creative director Cory Barlog zou hebben gezegd dat hij meerdere verhalen omtrent Kratos en Atreus in de planning heeft staan. Dit blijkt uit een interview met online community starategist Aaron Kaufman. Er is nog niet concreet gesproken over vervolgen, maar het klinkt behoorlijk aannemelijk dat we meer van God of War gaan zien.

  God of War verschijnt op 20 april exclusief voor PlayStation 4.

  » Reacties [2]

  Auteur: Amador Prado op dinsdag 10 april 2018 om 15:44:36

  Kingdom Hearts 3 verschijnt in november volgens retailer Target

  Bron: VG24/7
  Het lijkt er eindelijk op dat het wachten op Kingdom Hearts 3 niet lang meer hoeft te duren. Square Enix heeft al aangegeven dat op de E3 dit jaar een releasedatum voor de game wordt aangekondigd, maar retailer Target lijkt al zeker te weten dat de game begin november uit gaat komen.


  Op de website van Target staat de releasedatum van Kingdom Hearts 3 op donderdag 1 november. Het blijft natuurlijk gissen of de webshop voor zijn beurt spreekt of dat er sprake is van een placeholder. Desalniettemin is het erg hoopvol dat de eerste signalen aangeven dat het langverwachte derde deel van de Kingdom Hearts-franchise, dit jaar gaat verschijnen. Wordt ongetwijfeld in Los Angeles vervolgt...

  » Reacties [5]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juli 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie