Game nieuws van donderdag 12 april 2018

Auteur: Salim Harinck op donderdag 12 april 2018 om 19:33:00

Battle Royale is dood! | Hot Koffie Show

» Reacties [6]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 12 april 2018 om 14:51:47

Nieuwe beta onderweg voor Savage-map PlayerUnknown's Battlegrounds

Bron: VG24/7
Hoewel Fortnite Battle Royale inmiddels de koning van het genre is, is ook PlayerUnknown's Battlegrounds nog altijd immens populair. Binnenkort komt er een nieuwe map naar de game, met de codenaam Savage, die eerder al in beta te spelen was en waarin al feedback van spelers is meegenomen. Toch vindt ontwikkelaar PUBG Corp. het nodig om nog meer tests uit te voeren met de kleinere spelwereld.

Daarom gaat er vanaf maandag om 15:00 uur (Nederlandse tijd) een volgende beta van start op de Closed Experimental Server. Je hebt dus een code nodig om mee te kunnen doen, maar mocht je die nog niet hebben van de vorige testronde, is er (mogelijk) goed nieuws: zaterdag opent PUBG Corp. de inschrijvingen voor de tests opnieuw. Daarna kun je opgeven tot en met dinsdag.

De beta loopt tot en met woensdag 18 april, maar er volgen later nog meer testronden.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 12 april 2018 om 15:04:32

Tweede uitbreiding voor Destiny 2 heet Warmind en verschijnt op 8 mei

Bron: VG24/7
Eerder verscheen al de Curse of Osiris-uitbreiding voor Destiny 2, die voor veel spelers toch iets te wensen over liet. Gelukkig komt er binnenkort nog een uitbreiding, genaamd Warmind. Ontwikkelaar Bungie maakt bekend dat deze op 8 mei zal verschijnen.

Meer dan de releasedatum heeft het bedrijf niet losgelaten, maar op 24 april wordt er een livestream gehouden waarin we meer concrete informatie over Warmind krijgen. Op 8 mei gaat tevens het derde seizoen van start in Destiny 2, waarmee veelgevraagde features aan de game worden toegevoegd, zoals meer vault space en meerdere emotes kunnen gebruiken.

Ook voor de langere termijn heeft Bungie zijn plannen uiteengezet. Zo kunnen we deze zomer bijvoorbeeld een clan-chat op pc verwachten, alsook verbeteringen aan de Faction Rallies. Check de officiŽle roadmap voor alle informatie.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op donderdag 12 april 2018 om 16:57:33

Nieuwe privacy-maatregelen Steam verhinderen dat Steam Spy werkt

Bron: PC Gamer
Steam Spy is een handige tool om te meten hoe bepaalde games het doen op de pc-markt, maar helaas komt hier nu een einde aan: door nieuwe privacy-maatregelen aan de kant van Steam kan de website niet meer bij de gegevens die hij nodig heeft om relevante uitspraken te kunnen doen.

Steam-gebruikers kunnen nu kiezen wie welke games in zijn of haar collectie kan zien, alsook welke achievements in die spellen behaald zijn en andere details. De standaardoptie verbergt games op openbare profielen, waardoor sites als Steam Spy niet meer kunnen zien hoeveel gebruikers een bepaalde game in hun bezit hebben.

Valve just made a change to their privacy settings, making games owned by Steam users hidden by default. Steam Spy relied on this information being visible by default and won't be able to operate anymore.

Sinds zijn oprichting in 2015 heeft Steam Spy heel wat interessante feitjes naar boven gebracht. Zo wist de site vorige maand te melden dat de honderd best verkopende games op Steam vorig jaar goed waren voor de helft van de jaaromzet van het platform.

Valve heeft nog niet gereageerd op het offline gaan van Steam Spy en gelijksoortige diensten.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie