Game nieuws van zaterdag 14 april 2018

Auteur: Salim Harinck op zaterdag 14 april 2018 om 12:21:00

DaniŽl en Salim unboxen de God of War perskit! | Unboxing

» Reacties [2]

Auteur: Amador Prado op zaterdag 14 april 2018 om 10:47:39

Een nieuwe BioShock in ontwikkeling bij geheime 2K-studio

Bron: Kotaku
Er zijn deze week opvallende en hardnekkige geruchten opgedoken omtrent de franchise BioShock. Er is namelijk een geheime studio van 2K bezig om een vierde deel te ontwikkelen. Het is ondertussen ook al vijf jaar geleden toen BioShock Infinite verscheen, dus je zou denken dat het wel tijd wordt voor een vervolg.


Volgens Kotaku zijn een aantal ex-werknemers van Hangar 13 gestapt in een geheim project, nadat Mafia 3 toch niet het succes bleek te zijn als werd gehoopt. Er gaan zelfs geluiden dat het personeel een bonus zou krijgen, als Mafia 3 een gemiddeld cijfer van 80 of hoger had behaald. Helaas voor iedereen bij Hangar 13 staat de game op een 68 en ging daardoor het moraal in de studio langzaam kapot.

Veel mensen van Hangar 13 hebben de studio en daarmee 2K verlaten, maar een handjevol overblijvers is nu dus naar verluidt bezig met een nieuwe BioShock onder codenaam Parkside. Het project is gesluierd in mysterie, maar er zijn bronnen dichtbij 2K die het allemaal zeker weten. Het blijft natuurlijk gewoon wachten op een officiŽle aankondiging en dit gerucht heeft dus het spreekwoordelijke korreltje zout nodig.

» Reacties [4]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 14 april 2018 om 12:51:37

Nieuwe trailer: Sea of Thieves - Inn-side Story #26: Content Plans

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 14 april 2018 om 13:13:25

Rare kondigt nieuwe content en wekelijkse events voor Sea of Thieves aan

Het zal niemand ontgaan zijn dat over Sea of Thieves nog het een en ander te doen is. De game lanceerde enkele weken terug met veel bombarie, maar bleek uiteindelijk ietwat gebrekkig in content. Na het piratenspel gestabiliseerd te hebben, komen de Britten van Rare dan nu (eindelijk) naar buiten met hun plannen voor de toekomst...

In een officiŽle en bijzonder uitgebreide Inn-side Story video doen Rare-aanvoerders Joe Neate en Mike Chapman hun ideeŽn uit de doeken. Sea of Thieves moet binnenkort voorzien worden van een nieuwe computergestuurde vijand, die spelers gezamenlijk kunnen ontdekken en opjagen.

Gekoppeld aan de nieuwe tegenstander verschijnt ook een nieuw voorwerp, verse beloningen en een aantal 'andere manieren' om Sea of Thieves te ervaren. Erg tastbaar wordt het nog niet, maar de belofte staat in ieder geval.


In combinatie met het concept voor nieuwe content wil Rare voortaan ook wekelijkse evenementen organiseren in Sea of Thieves. Deze tijdsgebonden events laten spelers op nieuwe manieren op reis gaan in de waterwereld, met uniekere beloningen voor hun prestaties.

WŠt voor evenementen Rare precies voor ogen heeft, dat blijft nog ietwat fluÔde. Duidelijk is wel dat de Britten doorhebben dat de wereld soms nog ietwat te leeg is. Zo zijn er wťl bijzondere onderzeese grotten te vinden, maar geeft Sea of Thieves verder geen drijfveer of beloning om die daadwerkelijk te vinden en verkennen. Dat moet met de evenementen blijkbaar veranderen.

Wij van GamersNET houden de vernieuwingen aan de horizon in de gaten, en hopen vooral dat Rare in de komende tijd mťťr kan bieden in Sea of Thieves. Niet voor niets kwamen wij ook zelf al op de proppen met onze video vijf verbeteringen voor Sea of Thieves, waarin we aandrongen voor nieuwe content op de wateren.

» Reacties [4]

Auteur: Mike Gevers op zaterdag 14 april 2018 om 14:36:05

Skyrim Special Edition dit weekend gratis te spelen op pc en Xbox One

Bron: VG24/7
Inmiddels is Skyrim natuurlijk een legendarische game die al voorzien is van meerdere re-releases, zoals de Switch-versie en de Special Edition voor de huidige generatie consoles. Die laatste is dit weekend gratis te spelen op pc en Xbox One.

Op pc kun je het spel simpelweg installeren via Steam, maar voor de Xbox One-proefperiode heb je een Xbox Live Gold-account nodig om de remaster van Skyrim te kunnen installeren. De probeertijd loopt tot 16 april om 08:59 uur.

Naast dit gratis weekend is de Skyrim Special Edition ook met 50 procent korting te krijgen op alle platformen, inclusief de PlayStation 4. Als je de game koopt nadat je hem een tijdje hebt geprobeerd, blijft je voortgang natuurlijk bewaard.

» Reacties [2]

Auteur: Mike Gevers op zaterdag 14 april 2018 om 19:48:43

Shenmue en Shenmue 2 krijgen remaster voor pc, Xbox One en PlayStation 4

Bron: Polygon
De Kickstarter-campagne voor Shenmue 3 behaalde behoorlijk snel zijn doel, dus je kunt stellen dat de franchise populair is. Het is dan ook niet vreemd dat SEGA nu een remaster van de eerste twee delen heeft aangekondigd voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Beide games worden uitgegeven in een bundel die zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zal zijn. SEGA noemt deze bundel de 'definitive edition' van de games, mede vanwege de volledig schaalbare beeldresolutie, de keuze tussen moderne en ouderwetse besturing, een nieuwe gebruikersinterface en de mogelijkheid om te kiezen tussen de oorspronkelijke Japanse en Engelse audio.

De remaster-bundel van de eerste twee Shenmue-games moet, net als het derde deel in de serie, later dit jaar verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

» Reacties [3]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie