Game nieuws van zondag 15 april 2018

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 15 april 2018 om 00:00:00

Wat zit er zoal in het PUBG perspakket? | Unboxing

» Reacties [4]

Auteur: Mike Gevers op zondag 15 april 2018 om 00:10:53

Speel als Ewok in de Night on Endor-update voor Star Wars: Battlefront 2

Bron: VG24/7
Star Wars: Battlefront 2 is natuurlijk berucht vanwege de ophef over de inmiddels verwijderde microtransacties, maar EA blijft wel degelijk werken aan de game. Eind vorig jaar kwam er bijvoorbeeld content omtrent The Last Jedi uit en nu wordt het spel nog verder uitgebreid middels de Night on Endor-update.

Zoals de naam al doet vermoeden, draait deze uitbreiding om de planeet Endor. In de Ewok-modus moeten Stormtroopers een nacht overleven in de strijd tegen de Ewoks. Deze facties zijn dan ook allebei speelbaar in de nieuwe spelmodus.

Daarnaast keren de verguisde Crystals terug, maar deze keer dient deze valuta alleen voor de customisation van je personages, ondanks dat EA eerder aangaf dat de Star Wars-canon cosmetische aanpassingen verhinderde. Nu kun je Crystals aanschaffen als je bijvoorbeeld Chewbacca wilt voorzien van verwondingen aan zijn arm, of Princess Leia wilt uitdossen in haar Endor-kleding. De volledige lijst met uiterlijke aanpassingen is te vinden op de website van Star Wars: Battlefront 2.

Deze uiterlijke aanpassingen blijven niet beperkt tot de Heroes: ook de gewone soldaat kan binnenkort worden aangepast in uiterlijk. Daarnaast kun je je personages ook voorzien van een nieuw uiterlijk door Credits te spenderen, die je simpelweg kunt verdienen door Star Wars: Battlefront 2 te spelen.

Tot slot is het tweede seizoen aangekondigd: dit gaat volgende maand van start, maar verder is er nog geen informatie vrijgegeven. Deze volgt later, aldus EA. De Night on Endor-update fikst ook de nodige bugs en balansproblemen. De patch moet op 18 april verschijnen.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op zondag 15 april 2018 om 02:49:07

Razer Nommo Chroma - Ruimtelijke geluidskanonnen voor de gamer | ReviewHoewel gamers veelal een headset boven luidsprekers verkiezen, breekt Razer toch weer eens die markt aan. Speakers voor ál je entertainment, maar vooral voor games. Maar komt die toon ook zuiver over?

Lees de review.

» Reacties [0]

Auteur: Akeo Kuipers op zondag 15 april 2018 om 21:06:26

Welk game-personage kom je liever niet tegen? | Goeie Frag

» Reacties [10]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie