Game nieuws van donderdag 10 mei 2018

Auteur: Akeo Kuipers op donderdag 10 mei 2018 om 17:18:43

Microtransacties zijn de schuld van de gamer! | Hot Koffie Show

» Reacties [3]

Auteur: Salim Harinck op donderdag 10 mei 2018 om 10:15:54

Vandaag in... 2001! (10 mei)

» Reacties [2]

Auteur: Peter Bouwman op donderdag 10 mei 2018 om 14:14:40

Aankondiging nieuwe Battlefield op 23 mei

Met de E3 voor de deur komen er steeds meer nieuwtjes naar buiten omtrent nieuwe games. Vandaag laat EA van zich horen, want middels een teaser website geven zij 23 mei aanstaande op als de dag dat we meer te horen krijgen over de nieuwe Battlefield. Meer informatie wordt er niet gegeven, maar we kunnen in ieder geval die datum in de agenda zetten.

De slogan Never be the Same doet vermoeden dat ze echt iets nieuws gaan doen met de franchise. Wat hebben jullie in gedachten? Laat het vooral weten in de reacties!

» Reacties [3]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 10 mei 2018 om 16:29:10

PlayStation VR-titel Moss verschijnt 15 juni ook in fysieke vorm

Ontiegelijk lang is het virtuele epos misschien niet, maar het koddige Moss staat wel garant voor wat innovatief vertier in PlayStation VR. De titel van ontwikkelstudio Polyarc Games wist blijkbaar zo veel gamers daarvan te overtuigen, dat het spel binnenkort ook in fysieke vorm te koop zal zijn.

Moss verscheen als digitale download op 28 februari jongstleden. Het recent aangekondigde fysieke broertje in de doos verschijnt 12 juni alweer in de Verenigde Staten, maar doet vanaf 15 juni ook de Europese game-boeren aan.


Voor de gemiddelde gamer klinkt Moss wellicht als een wat minder bekende titel. Niet gek ook, gezien de game exclusief voor PlayStation VR aangekondigd werd. Afgelopen E3 wist de onthulling van de game echter toch flinke zieltjes te winnen op Sony's persconferentie. Aldaar nestelde het muisje Quill zich al snel in het achterhoofd van duizenden gamers, blijkbaar met aardige gevolgen.

Lijkt Moss jou een titel die je liever fysiek in huis wilt hebben, of zijn dit soort kortere avonturen op PlayStation VR beter af met enkel die digitale download?

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie