Game nieuws van vrijdag 11 mei 2018

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 11 mei 2018 om 00:00:32

Wordt RAGE 2 maandag al aangekondigd?

Bron: PC Gamer
Eerder lekte Walmart via zijn website al tal van games die we vermoedelijk op de komende E3 gaan zien, waaronder een opvallende titel: RAGE 2. Uiteraard was uitgever Bethesda bepaald niet blij met dit lek, hoewel het Twitter-account van RAGE op een ludieke manier reageerde door in knalroze (digitale) inkt correcties aan te brengen op de gelekte afbeelding van RAGE 2. Het was de verwachting dat de game zou worden aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo.

Nu Bethesda echter zélf te hinten naar een onthulling van RAGE 2 vóór de E3: op Twitter toont de uitgever een afbeelding van de Big Ben die beklad is met, jawel, knalroze inkt:

De wijzers van de monumentale klok geven 5:14 uur aan, wat natuurlijk zou kunnen wijzen op een datum: 14 mei. Later publiceerde Bethesda nóg een afbeelding op Twitter, deze keer van een rakket die eveneens vol zit met roze inkt én waarop de tekst '5-14' staat:

Het is dan bijna zeker dat we komende maandag al een aankondiging van een vervolg op RAGE te zien krijgen. Welke vorm die zal aannemen, is natuurlijk niet bekend. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat het níét om RAGE 2 gaat.

Hoe dan ook, hopelijk hoeven we niet tot de E3 te wachten op meer informatie omtrent het tweede deel in de RAGE-serie.

» Reacties [4]

Auteur: Mike Gevers op vrijdag 11 mei 2018 om 00:00:16

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt op 29 juni voor Switch, Xbox One en pc

In juni vorig jaar verscheen de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, waarin PlayStation 4-bezitters de klassieke avonturen van Crash Bandicoot konden herbeleven in een modern jasje. Al snel na de release verschenen er geruchten dat de trilogie ook naar andere platformen zou komen, wat later ook werd bevestigd. Nu weten we eindelijk wanneer dat precies gaat gebeuren: op 29 juni. Dit maakt het officiële Twitter-account van de serie bekend.

Eind juni kunnen ook bezitters van een Xbox One, Nintendo Switch of game-pc aan de slag met het drieluik aan Crash Bandicoot-spellen. Gaan jullie de N. Sane Trilogy op een van deze platformen spelen? Laat het ons weten in de reacties!

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 11 mei 2018 om 07:35:06

Aan de slag met de piano! | Labo Tutorial #3

De komende tijd maken wij vette tutorials van Nintendo Labo voor jullie! Ditmaal gaan Salim en Peter aan de slag met het grootste pakket van het Variety Pack! De piano is aan de beurt en wij gaan aan de slag!Binnenkort gaan we verder klussen met Labo! Laat ons vooral weten wat je van deze video's vindt!

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op vrijdag 11 mei 2018 om 09:57:18

EA reageert op Loot Boxes: "we gaan ermee door"

Het is de grootste controverse van het afgelopen jaar in de game-industrie. GamersNET mocht er zelfs over praten op nationale radio en ook de Kansspelautoriteit is een onderzoek gestart naar verschillende uitgevers en ontwikkelaars. Tot nu toe hielden deze partijen hun lippen stijf op elkaar, maar daar is nu verandering in gekomen.

Andrew Wilson, directeur van EA heeft van zich laten horen en zijn bedrijf is absoluut niet van plan om te stoppen met Loot Boxes. Hij geeft FIFA Ultimate Team als voorbeeld en hij ziet dit absoluut niet als een vorm van gokken.

Firstly, players always receive a specified number of items in each FUT pack, and secondly we don't provide or authorise any way to cash out or sell items or virtual currency for real money.

Bovenstaande redenen zijn voor Wilson genoeg om het niet als gokken te zien. Ten eerste krijgt elke speler altijd een zelfde aantal kaarten uit elk pakje en ten tweede zijn ze niet door te verkopen voor echt geld.


Hoe het ook zij, kansspeelautoriteiten in zowel Nederland als België zijn bezig met onderzoeken en hebben ook al sancties in gedachte. Hoe zien jullie dit? Is een systeem met Loot Boxes een vorm van gokken? En moet er tegen worden opgetreden? Laat het weten in de reacties.

» Reacties [6]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 10:40:27

Nieuwe informatie over Days Gone; releaseperiode bekendgemaakt

In een recent interview met ontwikkelaar Sony Bend is er veel nieuwe informatie bekendgemaakt omtrent Days Gone. De PlayStation 4-exclusive werd uitgelicht door creative director John Garvin, die de nodige interessante feitjes wist vrij te geven.

Je speelt met Deacon St. John waarmee je een open wereld kunt verkennen en tal van vijanden moet verslaan. De game wisselt nooit naar een perspectief van een ander personage, al zijn er hier en daar speelbare flashbacks. Verder zijn je vijanden geen typische zombies, maar worden ze Freakers genoemd. Jouw vijanden zijn echter niet altijd mensachtige wezens, ook beren zijn 'freaked' waar je soms tegen zult vechten.

Deacon is niet te customizen. Soms zal zijn pet met de cap naar achteren zitten en zijn tepels zijn volledig gemodelleerd, wat erop wijst dat zijn shirt mogelijk uit gaat. Zij motor is daarentegen wel aan te passen. Soms zul je de motor moeten repareren, maar net als in Mad Max is de motor te customizen met nieuwe likjes verf, snelheidboosts, uitlaten, betere handling en nieuwe geluidsdempers die je motor stiller maakt. In de wereld zullen er verschillende jumps beschikbaar zijn, mogelijk om Trophies te unlocken. Echter, je kunt geen wheelies en stoppies uitvoeren. En ben je het rondrijden door de wereld zat, dan is er de mogelijkheid om te fast travelen.


Ook is bekend dat Deacon kan zwemmen, maar ervoor kiest dit niet te doen omdat er infectie wellicht is verspreid via het water. In Days Gone zul je dus meer moeten overleven dan in bijvoorbeeld The Last of Us. Daarom zijn het ook twee verschillende games, aldus John Garvin. In deze game moet je kampen maken en je motor verbeteren met loot die je in de wereld vindt. Days Gone heeft een dynamisch weersysteem, wat The Last of Us niet heeft. En er zitten honden in! Of je daar bevriend mee kan raken is niet bekend.

Naast een open wereld bevat het spel ook chapters met grote, scripted events. De speelduur kan oplopen tot 30 uur en de game draait op 30fps op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 4 Pro, maar de Pro biedt wel een checkerboard 4K-resolutie.

Tot slot is een releaseperiode bekendgemaakt: Days Gone staat gepland voor begin 2019.

» Reacties [6]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 11:05:13

Nieuwe trailer: Detroit: Become Human - Choices TV Spot Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 10:52:54

De lijst met alle Onrush Trophies is vrijgegeven

Nog een kleine maand en dan ligt de offroad racegame Onrush in de winkels. Codemasters heeft vast de lijst met Trophies vrijgegeven en er zitten wat toffe challenges in. Hieronder zie je de volledige lijst en ze lijken niet heel moeilijk te behalen.

Onrush is vanaf 5 juni beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Platinum

 • ONRUSH – Obtain all trophies in ONRUSH

  Gold

 • Superstars – Superstar – Unlock ‘Superstars’
 • Founder – Superstar – Win the Founders’ Trophy
 • Eat DiRT – Earn 50 ‘CHECKMATE!’ Medals
 • Dizzy Heights – Reach player Level 30
 • It’s not an addiction, it’s a lifestyle – Earn 100 Gold ‘GAME TIME’ Medals
 • ENTER YOUR INITIALS – Superstar – Max out your Superstar Rating

  Silver

 • In the Spotlight – Feature in the player spotlight 10 times
 • Burnt Out – Earn 50 ‘HUNTER’ Medals
 • Starpower – Superstar – Unlock ‘Starpower’
 • Formula 15 – Reach player level 15
 • Tag Evolution – Earn 5 Ubertags
 • Driving Club – Perform 1000 ‘NEAR ALLY’ actions
 • Snow Bound – Superstar – Unlock ‘Snowbound’

  Bronze

 • What does this button do? – Use boost for the first time
 • No Hard Feelings – Introduce yourself to the fodder
 • Stay on Target – Takedown an opponent!
 • Ready for the Rush – Rush for the first time
 • Origins – Superstar – Start ‘Origins’
 • Off the GRID – Reach player level 5
 • Ground Pound – Perform a ‘CRUSHED!’ Takedown
 • Paying your disrespects – Smash 5 Tombstones in a single match
 • Uprising – Superstar – Unlock ‘Uprising’
 • Which way is up? – Perform a ‘VOMIT COMET’ action
 • #Crashtag – Earn 10 Crashtags
 • Fashion Victim – Personalise all 12 Characters
 • Classy – Personalise all 8 Classes
 • Stampede! – Play 10 OVERDRIVE Matches
 • Another Consonant Please – Play 10 COUNTDOWN Matches
 • Not now chief, I’m in the Zone – Play 10 LOCKDOWN Matches
 • We’re DRINKING, Karen! – Play 10 SWITCH Matches
 • Regeneration – Superstar – Unlock ‘Regeneration’
 • Geared Up – Collect 250 or more Gear Items
 • » Reacties [1]

  Auteur: Leon Kempers op vrijdag 11 mei 2018 om 10:52:55

  Win een stoer Siege-pakket! | Prijsvraagvrijdag


  Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

  De dagen worden weer warmer en dan zijn T-shirts geen overbodige luxe. Daarom geven we vandaag een supervet shirt weg van Rainbow Six Siege, inclusief pet om je hoofd te beschermen tegen de zon! Reageer hieronder om kans te maken.

  Vermeld je maat in je reactie!

  » Reacties [23]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 11:04:02

  Capcom: Monster Hunter World is onze bestverkochte game ooit

  Bron: Variety
  Dat Monster Hunter World voor de grote platformen is verschenen en toegankelijker is dan voorgaande delen, heeft Capcom geen windeieren gelegd, want de nieuwste Monster Hunter is de bestverkochte game voor het bedrijf. Waar Resident Evil 5 eerder de eerste plek had, is deze nu toebedeeld aan Monster Hunter World.

  Capcom laat weten dat het spel momenteel 7,9 miljoen keer is verkocht en dat aantal zal ongetwijfeld nog oplopen. Bovendien heeft het bedrijf een lijst onthuld met verkoopcijfers van haar andere grote games, waar Resident Evil 5, Resident Evil 6 en Street Fighter 2 naast Monster Hunter World de hoogste plekken innemen.

 • Monster Hunter: World – 7.9 million
 • Resident Evil 5 – 7.5 million
 • Resident Evil 6 – 7.1 million
 • Street Fighter II – 6.3 million
 • Resident Evil VII: Biohazard – 5.1 million
 • Resident Evil 2 – 4.96 million
 • Monster Hunter Freedom 3 – 4.9 million
 • Monster Hunter Generations – 4.3 million
 • Monster Hunter 4 Ultimate – 4.2 million
 • Monster Hunter 4 – 4.1 million
 • Monster Hunter World is op 26 januari verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One en de game kreeg een prachtig cijfer in onze review. De pc-versie van het spel verschijnt later dit jaar.

  » Reacties [1]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 11:26:10

  Pro Evolution Soccer 2019 aangekondigd; release in augustus

  Pro Evolution Soccer 2019 is officieel aangekondigd door Konami. De game verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en pc krijgt meerdere edities. Het voetbalspel krijgt een reguliere versie waar Philippe Coutinho op de voorkant pronkt en een Beckham Edition waar, logischerwijs, David Beckham op de voorkant schittert. De Beckham Edition bevat voor de myClub-modus diverse bonussen. Bovendien is er een digitale editie te koop, de Legend Edition.

  Samen met de aankondiging gaf Konami flink wat informatie vrij, screenshots en een aankondigingstrailer. Alles kun je hieronder lezen en bekijken. Zo krijgt PES 2019 nieuwe, gelicenseerde leagues, worden er aanpassingen gedaan binnen myClub, Magic Moments en ML Real Season.

  AUTHENTIC LEAGUES

 • New, fully licensed leagues are coming to PES 2019. Full details to be revealed soon!

  NEW MYCLUB

 • High Performance Players will be introduced to the game. Depending on their performance in last week’s match, these players will have boosted stats and possibly new skills for a limited period. Strengthen your squad with these special versions of your favourite players or get introduced to new players that performed well.
 • Legend Players like Beckham, Maradona, Cruyff, Nedvěd, Gullit, Maldini and Kahn will appear in PES 2019. New Legends will also be introduced later.
 • PES LEAGUE weekly matches is a new feature coming to myClub!. Compete against other users within your group, featuring a good balance of people to match up with. Your Division and position will fluctuate based on your performance. Various rewards can be obtained if you make it to the top ranking. Get new players, strengthen your squad, play matches and aim for the top!

  MAGIC MOMENTS

 • Introduction of 11 new skill traits that will help enhance player uniqueness, including edge turn, no look pass, control loop, dropping shot and rising shot. These new skills increase the total in-game number to 39.
 • Player individuality has also been taken to the next level, where skills and strengths are more prominent in impact and motion during gameplay.
 • Dribbling animation and fluidity is now based on variety of factors, such as player and ball positioning along the defensive line, precise feint movements to surpass around the sides and awareness of the close proximity of the opposition while turning.
 • New shooting mechanics with unique varied animations have been introduced, including motion of the ball slipping past the goalkeeper’s outstretched hands, reactions of the attacker who just slighlty missed and more intense/joyful reactions around the goal area.
 • A significant introduction is Visible Fatigue, which is a reworked, rebalanced stamina system. Players will give clear visual indications when they are tired, with their stamina level impacting how they play. How you manage players during a match and when you make substitutions could be the difference between winning or losing.
 • Quick substitutions will be available when the ball goes out of play. A simple button press will give you recommended changes based on stamina and position. No need to interupt the gameplay during a tense match!
 • Improvements have been made to make the movement of the ball more natural and varied. The trajectory of the ball is now based on posture and how the ball was kicked. Also, situations like the ball bouncing off the goalkeeper’s body or hitting a defender during a block have more realistic outcomes.
 • Full body touch introduced last year has been further enhanced. How the ball is controlled depends more on the surrounding situation, allowing for smoother and contexual trapping of the ball.

  ML REAL SEASON

 • Pre-season featuring the International Champions Cup, improved negotiation for transfers and more licensed leagues. These 3 key changes will make you feel more like an actual manager.
 • Take part in the International Champions Cup before the season begins. Find your best 11, determine your strategy and finalise your tactics for the new campaign.
 • Improved negotiation system and budget management. Added a re-sell and clean sheet options so that strategy is needed not only on the pitch but also with club management.

 • Bekijk de screenshots.

  » Reacties [2]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 11:26:29

  Nieuwe trailer: Pro Evolution Soccer 2019 - Announcement Trailer

  » Reacties [1]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 13:55:57

  Photo Mode in God of War is nu beschikbaar

  De Photo Mode zat niet direct bij de launch van God of War inbegrepen, maar ontwikkelaar Sony Santa Monica meldt dat de modus door middel van een patch is geïmplementeerd. Patch 1.20 zorgt ervoor dat we vanaf heden fraaie kiekjes kunnen maken in de Noordse mythologie waar Kratos en Atreus zich bevinden.

  Via het Options menu of het touchpad kun je de Photo Mode inschakelen en de feature werkt zoals de modus in veel andere games. Als je de modus inschakelt, dan krijg je een speciaal ontworpen menu met vijf verschillende tabjes. Deze tabs bieden je de mogelijkheid om de cameraview aan te passen of bijvoorbeeld filters toe te voegen.

 • Camera: Adjust the Field of View, Focal Length, and Camera Roll.
 • Aperture: Adjust the Depth of Field, Focus Distance, and F-Stop.
 • Filters: Adjust the Film Grain, Exposure, Filter, and Filter Intensity options.
 • Borders: Add a Vignette and adjust the Vignette Intensity, and Vignette Falloff. This includes a variety of Border styles and the official God of War logo.
 • Characters: Toggle the visibility of Kratos, Atreus, and all other characters in the scene. And my personal favorite, we’ve added the ability to change Kratos and Atreus’s facial expressions!
 • Helemaal leuk is de manier om gezichtsexpressies van Kratos en Atreus aan te passen. Hier gaan grappige momenten van op het internet verschijnen. Andere veranderingen en toevoegingen van patch 1.20 zijn de tekstgrootte die wederom vergroot kan worden, en de optie om het activeren van de Rage Mode op andere knoppen in te stellen.

  God of War is op 20 april verschenen voor de PlayStation 4.

  » Reacties [2]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 14:23:13

  Capcom brengt voor 31 maart 2019 twee grote games uit; Deep Down en Devil May Cry 5?

  Bron: Gamerant
  Tijdens een investeerdersvergadering van Capcom gaf het bedrijf cijfers vrij over bijvoorbeeld verkopen van Monster Hunter World, maar ook dat Capcom voor 31 maart 2019, dus in dit fiscale jaar, twee grote games uit zal brengen.

  Over welke games het gaat is nog niet bekend, hoewel de E3 voor de deur staat en dat een perfect moment is om de games uit de doeken te doen. Geruchten gaan dat Devil May Cry zijn terugkeer krijgt met Devil May Cry 5. Een andere titel die al lange tijd in ontwikkeling is en waar we lang niets van gehoord hebben, is Deep Down. Deze RPG leeft nog steeds en zou prima nieuwe aandacht kunnen krijgen. Het zou ook kunnen gaan om de remake van Resident Evil 2.

  Wij wachten gespannen af en over een maand weten we vast meer als de E3 in volle gang is.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 14:10:51

  Call of Duty: Black Ops 4 krijgt Zombies teaser

  Bron: @Treyarch
  Ontwikkelaar Treyarch heeft op Twitter een teaser geplaatst van Call of Duty: Black Ops 4 en deze gaat over de Zombies modus. Hieronder zie je de tweet met de afbeelding van een persoon die een masker afdoet.

  Verder is de tekst "Mankind's reckoning will be its salvation" te lezen en zijn er diverse vreemde symbolen te zien. Het raadsel begint, kun jij er iets uithalen?

  Call of Duty: Black Ops 4 wordt op 17 mei om 19:00 uur officieel onthuld, dus dan krijgen we veel informatie en hopelijk flink wat beelden te zien van de nieuwe shooter. Dan weten we ook of de game wel of geen singleplayer en Battle Royale-modus krijgt. Treyarch heeft in ieder geval gehint naar perks in de multiplayer.


  Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  » Reacties [2]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 13:07:18

  Nieuwe trailer: Agony - Story Trailer

  » Reacties [0]

  Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 11 mei 2018 om 13:34:54

  Lente-uitverkoop doet ook NVIDIA SHIELD-catalogus aan

  Bron: NVIDIA
  Waar een seizoen is, is een uitverkoop. Net als andere grote retail-platformen houdt ook NVIDIA een zogenaamde Spring Game Sale voor diens eigen mini-console. De NVIDIA SHIELD TV telt inmiddels al een aardig uitgebreide reeks aan (native) games, waar de komende dagen flinke lente-kortingen op gelden.

  Lang niet alle bekende games voor de SHIELD komen in aanmerking voor een prijsverlaging, maar zij die op zoek zijn naar méér in hun Android-console, kunnen in ieder geval het een en ander inslaan. De volledige lijst van kortingen is namelijk als volgt:


  De Doom 3: BFG Edition voor tweeënhalve euro op Android, of voor een prikkie de ijzersterke reboot van Tomb Raider nog eens herbeleven. De lente had erger gekund.

  Wil je meer weten over wát de NVIDIA's gitzwarte doosje precies voor een apparaat is, en wat het voor jou kan betekenen? Vergeet dan niet dat GamersNET uitgebreid (een aardig positief) verslag deed van de kleine console in onze NVIDIA SHIELD TV review en per video voor GamersNET Gear.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 15:34:09

  Dragon Ball FighterZ meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

  Begin dit jaar verscheen Dragon Ball FighterZ en naast de pers is ook de consument positief gebleken over de vechtgame, want het spel van Bandai Namco is sinds de release al meer dan 2,5 miljoen keer verkocht. Hiermee is het een van de snelst verkopende fighters van deze generatie.

  Ter vergelijking, in iets meer dan drie maanden is Dragon Ball FighterZ dus 2,5 miljoen keer verkocht, terwijl Tekken 7 het met 2,8 miljoen verkochte exemplaren in elf maanden moet doen. Toch verkopen beide games volgens Bandai Namco boven verwachting.

  Dragon Ball FighterZ is op 26 januari verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Amador was lyrisch in zijn review.

  » Reacties [0]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 16:01:34

  CoD Points in Call of Duty: WWII zijn nu tijdelijk gratis te verdienen

  Bron: Dexerto
  In Call of Duty: WWII kun je CoD Points met echt geld aanschaffen om vervolgens Supply Drops te kopen. Deze Supply Drops zijn anderzijds ook gewoon te verdienen als je de multiplayer speelt, door te levelen en bepaalde contracts te voltooien.

  Ontwikkelaar Sledgehammer Games en uitgever Activision schenken je nu tijdelijk een klein deel CoD Points. Deze punten zijn gratis te krijgen als je voor 15 mei inlogt in de game, waarna je 200 CoD Points ontvangt. Ook kun je nog eens 100 CoD Points krijgen als je je aanmeldt voor de Call of Duty nieuwsbrief en nog eens 200 CoD Points als je tien multiplayer matches speelt.

  Ofwel, je kunt tot en met 15 mei vrij gemakkelijk 500 CoD Points verdienen in Call of Duty: WWII en mocht je deze punten ook nog eens aanschaffen, dan krijg je tijdelijk een Supply Drop gratis.

  » Reacties [3]

  Auteur: Daniël de Zwart op vrijdag 11 mei 2018 om 16:35:45

  Sony's E3 persconferentie aangekondigd met tijd en details

  Sony heeft haar E3 persconferentie aangekondigd via de PlayStation Blog en er zijn verschillende details bekendgemaakt. Anders dan voorgaande jaren is het niet, want Sony houdt de persconferentie op dinsdag 12 juni om 03:00 uur Nederlandse tijd, dus de nacht van 11 op 12 juni.

  De games die Sony meebrengt zijn onder andere The Last of Us: Part 2, Death Stranding, Spider-Man en Ghost of Tsushima.

  Wij blijven in ieder geval op om de persconferentie van Sony te volgen en te verslaan met al het nieuws en alle trailers. Je kunt de livestream via GamersNET bekijken!

  » Reacties [7]

  Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 11 mei 2018 om 19:23:22

  Bakken met E3-spoilers en ergernissen over ouders | GamersNET Podcast #16

  De alom geliefde vrijdag is weer aangebroken en je weekend mag weer feestelijk in worden gewijd met een verse GamersNET Podcast! In deze zestiende aflevering schuiven Peter, Salim en Tom aan om te reageren op en te speculeren over het nieuws van de week, en dat kan haast niet anders dan getekend zijn door E3 2018-geruchten...

  Zo trapt Peter onze talkshow af met het heetste nieuws; de mogelijke E3-lek van Walmart Canada, die volgens onze hoofdredacteur roet in het eten heeft gegooid voor ieders E3-ervaring dit jaar. Welke voorspelde games zien we geheid terug, en waar valt nog oeverloos over te twijfelen?

  Salim ontfermt zich in de tussentijd over de ouders van jonge gamers. Naar zijn idee zijn leeftijdsclassificaties vandaag de dag hoogst overbodig, maar wat is dan het alternatief? Peter en Tom haken in om te discussiëren over ongeïnteresseerd ouderschap als het aankomt op de game-wereld.

  Daarnaast gooit Tom een balletje op over Nintendo Switch Online. De betaalde netwerkdienst staat aanstaande september alweer te verschijnen voor de Nintendo Switch, en dat kan aardig wat (minder fraai) gevolg hebben voor sommige gamers. Het idee is daar, maar biedt Nintendo Switch Online straks genoeg om de gamer te (blijven) binden?

  Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies:


  Volg de GamersNET Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

  Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting podcast@gamersnet.nl of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of interessante vraag!

  » Reacties [3]

  Auteur: Salim Harinck op vrijdag 11 mei 2018 om 22:30:00

  Waarom Don't Starve de favoriete indie van Soraya is... | Indie Spotlight

  » Reacties [1]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juli 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie