Game nieuws van dinsdag 12 juni 2018

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 17:26:00

Nieuwe trailer: Ooblets - E3 2018 PC Gaming Show Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 17:47:00

Nieuwe trailer: Moss - E3 2018 Accolades Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 17:52:00

Nieuwe trailer: Catherine: Full Body - E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 18:44:00

Nieuwe trailer: Yakuza 0 - E3 2018 PC Announcement Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 18:10:26

Knokken met mechs in Daemon X Machina op de Switch

Van de makers van Bullet Witch, Marvelous Europe, verschijnt binnenkort Daemon X Machina voor de Nintendo Switch. Dit anime-achtige vechtspel laat je knokken met kleurrijke mechs.


Kleurrijke tinten of niet, Daemon X Machina komt vrij volwassen over. In deze aanvankelijke onthullingstrailer vanaf de Nintendo Direct E3-persconferentie draaide snoeiharde metal-muziek en zien we aardig wat brute vechtpartijen tussen allerhande moordmachines.

Wanneer Daemon X Machina precies moet verschijnen, is nog niet bekend. Vooralsnog lijkt de game zich exclusief op te stellen voor de Nintendo Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 18:44:00

Nieuwe trailer: Yakuza Kiwami - E3 2018 PC Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 18:48:00

Nieuwe trailer: Overwatch - Thank You: Overwatch Anniversary Video

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 19:05:00

Nieuwe trailer: Xenoblade Chronicles 2 - Torna: The Golden Country E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 18:32:57

Fire Emblem: Three Houses onthuld

Bron: Nintendo
Nintendo heeft zojuist een nieuwe Fire Emblem aangekondigd tijdens hun E3 "conferentie"-video. We wisten al dat deze in ontwikkeling was, maar nu hebben we de eerste beelden gezien. Interessant genoeg lijkt elk personage nu een klein leger aan te voeren in plaats van dat hele veldslagen afhangen van een handjevol kleurrijke figuren.


Fire Emblem: Three Houses zal het eerste "echte" Fire Emblem-deel zijn op de console sinds Fire Emblem: Radiant Dawn op de Nintendo Wii. Natuurlijk is het wel de tweede game met de Fire Emblem-naam op de Nintendo Switch, aangezien de spin-off Fire Emblem Warriors ook de Nintendo Switch heeft aangedaan.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 19:10:51

Nieuwe trailer: Daemon X Machina - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 12 juni 2018 om 18:22:35

Super Mario Party aangekondigd voor Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct voor de E3 is er een nieuwe game voor de Nintendo Switch aangekondigd. Super Mario Party verschijnt dit jaar al in de winkel.


In de trailer zagen wel een aantal minigames, waarin je meerdere consoles aan elkaar kan koppelen. Hierdoor worden de minigaes een heel stuk groter en het lijkt alsof je met maximaal 8 man kan spelen tegelijk. We verwachten meer info over Super Mario Party later deze week op de E3. De releasedatum staat in ieder geval op 5 oktober, exclusief voor de Nintendo Switch.

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 18:16:43

Fortnite komt inderdaad naar Nintendo Switch; vandaag al speelbaar

Een aantal lekken deden het al vermoeden, maar Fortnite: Battle Royale komt inderdaad richting de Nintendo Switch. Het immens populaire Battle Royale-spel is zelfs vanaf vandaag al gratis te downloaden voor Nintendo's hybride console.


De komst van Fortnite op de Switch werd op de Nintendo Direct E3-presentatie aangekondigd en onthuld door Nintendo of America-topman Reggie Fils-Aimé, meteen versterkt door een feestelijke nieuwe trailer.

Zie jij het wel zitten om uit de Battle Bus te droppen op Nintendo Switch, of houdt je het liever bij je trouwe pc of zelfs smartphone?

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 18:28:08

Overcooked! 2 aangekondigd; verschijnt 7 augustus

Tijdens de E3-persconferentie van Nintendo waren ook enkele indies aanwezig, waaronder de opvolger van het immens populaire Overcooked!. De game gaat door het leven onder de naam Overcooked! 2 en verschijnt op 7 augustus al.

Hoewel niet gezegd is op welke platformen Overcooked! 2 zal verschijnen, is ook niet gezegd dat het spel exclusief voor Nintendo Switch is, zelfs niet console-exclusief. Het lijkt dan ook waarschijnlijk dat het kookspel ook naar pc, Xbox One en PlayStation 4 komt. Er zijn enkele nieuwe features onthuld.


Zo kun je in het tweede deel bijvoorbeeld ingrediënten door de keuken gooien en kunnen keukens op nieuwe manieren veranderen tijdens het spelen. Ook kent Overcooked! 2 verschillende manieren om samen te spelen met anderen: draadloos, lokaal en online.

Overcooked! 2 verschijnt op 7 augustus voor Nintendo Switch. Releasedata voor andere platformen zijn nog niet bekend.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 18:28:24

Octopath Traveler krijgt 14 juni nieuwe demo; save-data mee te nemen

Weliswaar al eerder voorzien van een uitgebreide demo, maar Octopath Traveler zal vanaf 14 juni nóg een demo beschikbaar stellen in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch. Dat maakte Nintendo zelf bekend op diens Nintendo Direct E3-uitzending. De specifieke inhoud van deze nieuwe demo-versie is vernieuwd en verbeterd, maar daar blijft het niet bij...


De progressie die je als speler boekt in de laatste demo, is meteen mee te nemen naar het uiteindelijke spel. Alles wat je doet, leert of verzamelt in de gratis te downloaden demo, mag dus straks mee naar de volledige game. Een maandje later, op 13 juli, verschijnt Octopath Traveler namelijk alweer in de (digitale) schappen.

Octopath Traveler laat spelers terugreizen naar de hoogtijdagen van klassieke JRPG's, zij het dan in een vernieuwd sausje. De game wordt door Square Enix en ontwikkelstudio Acquire exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Naast de onthulling van een tweede demo, deed Square Enix op diens eigen onthullingsshow ook een verse gameplay trailer van Octopath Traveler uit de doeken. Kom helemaal in de JRPG-stijl met deze sfeervolle video:


» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 19:11:22

Nieuwe trailer: Super Mario Party - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 18:32:20

Super Smash Bros. Ultimate bevat alle personages uit de franchise

De nieuwste Super Smash Bros. is tijdens de E3 Nintendo Direct omgedoopt tot Super Smash Bros. Ultimate en bevat alle personages die ooit in de franchise hun opwachting hebben gemaakt. Bij release is er een startend roster, dat je uitbreidt door de game te spelen.


In Super Smash Bros. Ultimate keert de 8-player modus terug, er is meer aandacht voor customization en er worden nieuwe stage toegevoegd. De game verschijnt voor de Nintendo Switch.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor Nintendo Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 18:34:42

Meer Splatoon-invloeden in Super Smash Bros. Ultimate

Met de initiële aankondiging al onthuld, maar nu voorzien van meer informatie. De Inkling Girl (én Boy) in Super Smash Bros. Ultimate zullen aardig wat moves uit de Splatoon-games meenemen naar het vechtspel.

De Inklings in Super Smash Bros. Ultimate zullen ook flink kunnen kliederen met inkt. Door vijanden te besmeuren met een kleurtje, kunnen ze grotere klappen ontvangen. Daarvoor moet echter wel de verftank gevuld worden, wat uiteraard nu óók kan in Super Smash. Door de gebruikelijke block te gebruiken, kunnen Inklings terugduiken in hun eigen verf.


Wanneer er met meerdere Inklings gevochten zal worden, zullen ze ook elk hun eigen kleurtje kennen. Zodoende kan een gevecht met acht spelers al snel een drassigere kleuremulsie worden dan dat ooit kon in de eigen Splatoon-serie.

Ook keert Moray Towers (in het Nederlands bekend als 'Tonijntorens') uit Splatoon 2 terug in Super Smash Bros. Ultimate. Nu voorzien van een tweedimensionaal perspectief, maar desalniettemin een passende hommage aan de thuiswereld van Inkling Girl en Inkling Boy.

De aanwezigheid van de Splatoon-spellen in Super Smash Bros. Ultimate beperkt zich echter niet alleen tot de game zelf. Ook de reeks bestaande Super Smash Bros. amiibo wordt uitgebreid met de verfvissen. Nintendo deed gedurende diens Treehouse Live-uitzending namelijk ook een interactief standbeeldje van de Inkling Girl uit de doeken.


Super Smash Bros. Ultimate zal werken met alle bestaande amiibo uit de respectievelijke reeks figuurtjes, maar nu dus ook met de nieuwe Inkling Girl amiibo. Op de ingebouwde NFC-chip kunnen spelers karaktervoorkeuren opslaan, zodat op fysieke wijze gewisseld kan worden tussen vechters en hun uitrusting.

Aanstaande 7 december verschijnt Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 18:36:00

Nieuwe trailer: Fire Emblem: Three Houses - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 19:12:09

Switch-port voor Dragon Ball FighterZ verschijnt dit jaar nog

Nóg een hardnekkig gerucht wat nu glashard gemaakt wordt: Dragon Ball FighterZ komt inderdaad ook richting de Nintendo Switch. Uitgever Bandai Namco maakte dat zelf bekend aan de hand van een onthullingsvideo op YouTube, die opmerkelijk genoeg niet aanwezig was de officiële Nintendo Direct van de E3 2018.


Een precieze releasedatum voor de Switch-port blijft nog even uit, maar Bandai Namco en ontwikkelaar Arc System Works beloven in ieder geval nog dit jaar op de proppen te komen met de hybride versie van het Dragon Ball-vechtspel.

Op de redactie van GamerNET juichen we een port als deze toe. Niet alleen verdient de Nintendo Switch meer ijzersterke titels, deze in het specifiek werd door ons al enorm bejubeld. Daarvan verscheen uitgebreide akte, zoals terug te vinden is in onze lovende Dragon Ball FighterZ review.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 19:10:00

Krijg Mew in Pokémon Let's Go als je de Poké Ball Plus koopt

Op de E3-persconferentie van Nintendo was Pokémon Let's Go kortstondig aanwezig, voornamelijk met informatie die al bekend was. Wel wist men één nieuw detail te onthullen: als je de Poké Ball Plus-accessoire koopt, zit daar de mythische Pokémon Mew in.

De Poké Ball Plus fungeert als een soort PokéWalker, die we kennen van de Pokémon HeartGold en SoulSilver-games: je kunt er een Pokémon op zetten uit Pokémon Let's Go, waardoor je dit wezen met je mee kunt dragen, ook wanneer je je Switch niet bij je hebt. Daarmee kun je bonussen verdienen voor die Pokémon. Als je de Poké Ball Plus aanschaft, zit Mew er dus al in, zodat je de mythische Pokémon aan je team kunt toevoegen.


Pokémon Let's Go: Pikachu en Pokémon Let's Go: Eevee verschijnen op 16 november voor de Nintendo Switch.

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 19:04:00

Nieuwe trailer: Hollow Knight - Nintendo Switch E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 19:07:00

Nieuwe trailer: Killer Queen Black - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 19:25:23

Bekijk hier de complete Nintendo Direct E3-persconferentie terug!

Vooraf opgenomen, maar daardoor niet minder gevoelig voor een paar goede aankondigingen; ook Nintendo is van de partij op de E3 2018! De jaarlijkse Nintendo Direct ligt inmiddels achter ons en GamersNET wordt langzaamaan volgestampt met de allerlaatste trailers, maar de completionists onder ons kunnen nu ook echt álles terugkijken...

Bekijk in alle rust nog eens wat Nintendo allemaal voor ons in petto had met de grote Nintendo Direct-uitzending van deze E3 is nu terug te vinden in onderstaande video, maar kan ook bezichtigd worden op de het officiële YouTube- of Twitch-kanaal.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 12 juni 2018 om 18:52:00

Nieuwe trailer: Overcooked 2 - E3 2018 Reveal Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Marcel Schakenraad op dinsdag 12 juni 2018 om 19:43:59

FIFA 19 | PreviewEen nieuw jaar en dus een nieuwe FIFA! Met FIFA 19 worden een aantal dingen opgelost en wordt de Champions League toegevoegd. Maar hoe speelt dat eigenlijk? Onze Marcel zocht het uit...

Lees de preview.

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 20:08:18

Overcooked! 2 komt ook naar pc, PlayStation 4 en Xbox One

Tijdens de persconferentie van Nintendo op de E3 werd Overcooked 2 officieel onthuld, waarbij uiteraard alleen de Switch-versie werd bevestigd. Nu is echter bekend dat Overcooked! 2 ook gewoon naar pc, Xbox One en PlayStation 4 komt, net als zijn voorganger.

Overcooked! 2 borduurt verder op het eerste deel met onder meer nieuwe recepten, nieuwe keukens en de mogelijkheid om ingrediënten door de keuken te gooien in plaats van te brengen.

Eerder werd ook al bekend dat er een pre-order-bonus aan de keukengame is verbonden aan het spel: als je Overcooked! 2 voor de release aanschaft, krijg je het "Too Many Cooks Pack", waarin vijf verschillende nieuwe koks zitten. Op de Nintendo Switch krijg je daarnaast tevens de exclusieve Platypus Chef.


Overcooked! 2 verschijnt op 7 augustus voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 20:35:29

Zo zet je Pokémon van Go over naar Let's Go

Zojuist van verdere informatie voorzien tijdens Nintendo Treehouse Live, direct vanaf E3 2018: het gloednieuwe Pokémon Let's Go. In het specifiek gingen Nintendo en Game Freak dieper in op de synergie die het Switch-spel met de smartphone-game Pokémon Go zal onderhouden. We zetten uiteen hoe het nu, volgens Nintendo, ongeveer zal gaan werken...

Zend en (ont)vang Pokémon
Zoals beloofd werd in de aanvankelijke Pokémon Let's Go onthulling kunnen spelers hun gevangen Pokémon uit Go als het ware 'meenemen' naar Let's Go. Nu blijkt dat dat ofwel als eenmalig en amicaal uitje kan, maar ook als permanente transactie, om deze Pokémon voortaan mee te kunnen nemen op je Let's Go-avonturen en -gevechten.


De Pokémon die definitief deze overstap van game maken, hoeven niet eens van de speler zelf te zijn. Middels het zogenaamde Go Park kunnen alle nabije spelers hun Pokémon deponeren in Let's Go, waarna de speler op de Switch de keuze zou kunnen maken om deze te vangen. Dit gaat aan de hand van de spelprincipes die we kennen van Go, zij het dan nu verplicht met motion controls van ofwel de Joy-Con, dan wel de Poké Ball Plus.

Eenmaal netjes gevangen in het Go Park, is de transactie van smartphone naar Switch voltooid. Vanaf dat moment is de Pokémon (ongeacht wie deze oorspronkelijk ving) definitief van de speler van Pokémon Let's Go op de Nintendo Switch. Vanaf dat moment kan deze meegenomen worden naar Gyms, koddig achter je aan hobbelen door de wereld of eenzaam en alleen verstoffen, ergens in een afgeleven PokéBox op de in-game pc. Lieg niet, die ene Pokémon hebben we allemaal gehad.

Niet voor álle Pokémon?
Tot dusver lijken de Pokémon die zich hiertoe lenen zich wel te beperken tot de eerste generatie van Pokémon. Gezien Pokémon Let's Go dient als een soort remake van (voornamelijk) Pokémon Yellow lijkt dat logisch, maar ondertussen kent Pokémon Go alweer vele latere generaties. Daarvan was tot dusver nog geen sprake van in Nintendo's officiële trailers of livestreams.


Beloning in snoep en statistiek
In ruil voor het 'afstaan' van zuurverdiende Pokémon, krijgt de gevende partij weer een zak Candy om te gebruiken in Pokémon Go. De hoeveelheid daarvan is afhankelijk van het CP van de Pokémon die weggegeven werd.

Dat zal echter niet de enige keer zijn dat de CP-waarde een rol speelt. Met de transactie van een Pokémon richting Let's Go, zal ook de hoeveelheid CP omgezet worden in een specifiek level voor deze Pokémon, net zoals de krachtmeting altijd werkte in eerdere core Pokémon-spellen. Wat de precieze rekensom van CP tot level zal zijn, is vooralsnog niet duidelijk.

De Pokémon Let's Go: Pikachu Edition en Pokémon Let's Go: Eevee Edition verschijnen 16 november aanstaande voor de Nintendo Switch. Tot die tijd zal je op GamersNET ongetwijfeld meer horen en lezen over de stand van zaken in deze unieke reboot van de klassieke Pokémon-spellen. Mocht ook dat nog te ver weg voor je zijn, vergeet dan niet dat Pokémon Go al jaar en dag gratis te spelen is op Android en iOS, en straks dus interactief samenwerkt met Let's Go op de Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Soraya van der Weiden op dinsdag 12 juni 2018 om 23:15:45

Yoshi toch pas in 2019 naar de Nintendo Switch?

Het was de oplettende kijker al opgevallen, de vorig jaar aangekondigde Yoshi-game voor de Nintendo Switch was niet te zien tijdens de E3 Nintendo Direct. Het lijkt er zelfs op dat de game is uitgesteld.

Nintendo presenteerde vorig jaar vol trots Yoshi, een platformer voor de Nintendo Switch met de groene held in de hoofdrol in een kartonnen wereld. Toentertijd vermeldde de aankondigingstrailer nog dat de game in 2018 zou verschijnen. Nu wist Reddit-gebruiker alexkim804 te melden dat de releasedatum is geüpdatet naar 2019. Gezien de afwezigheid van de game tijdens deze E3, zou dit heel goed waar kunnen zijn.

» Reacties [2]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:30:00

Nieuwe trailer: Skull and Bones - Pirate Stories from the Indian Ocean (E3 2018)

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:13:30

Nieuwe trailer: Just Dance 2019 E3 2018 Reveal (Song List part 1)

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:14:07

Nieuwe trailer: Beyond Good and Evil 2 - Create and Collaborate

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:02:00

Nieuwe trailer: Beyond Good and Evil 2 - Legendary Figurine: Knox

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:16:22

Nieuwe trailer: Beyond Good and Evil 2 - E3 2018 HitRECord Partnership Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:16:52

Nieuwe trailer: Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Another Mindset E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:17:22

Nieuwe trailer: Space Junkies - Closed Beta Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:18:28

Nieuwe trailer: Trials Rising - E3 2018 Announcement Gameplay Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:20:44

Nieuwe trailer: Skull and Bones - E3 2018 CGI Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 00:23:55

Nieuwe gameplay: Skull and Bones - E3 2018 Gameplay Video

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 03:22:34

Overzicht: Dit was de E3-persconferentie van Ubisoft


Ubisoft pakte groots uit op de E3 van 2018, met als hoogtepunt natuurlijk de officiële onthulling van Assassin's Creed Odyssey. Maar ook Just Dance 2019, Beyond Good and Evil 2, For Honor en Skull and Bones maakten hun opwachting, onder nog veel meer andere games. Daarom is een overzicht op zijn plaats, dat je hieronder kunt vinden.

Nieuws
Just Dance 2019 verschijnt in oktober
Jade keert terug in Beyond Good and Evil 2
Beyond Good & Evil 2 laat je content inzenden via Space Monkey Program
Rainbow Six Siege community telt 35 miljoen spelers
Trials Rising aangekondigd; verschijnt in februari
The Division 2 kent Raids met acht spelers
Alle DLC voor The Division 2 zal gratis zijn
Meer info over The Division 2 bekendgemaakt
Meer informatie bekendgemaakt over Skull and Bones
Starlink: Battle for Atlas verschijnt op 16 oktober; Starfox-samenwerking aangekondigd
VR-thriller Transference verschijnt deze herfst
For Honor Starter Edition gratis voor pc via Uplay
Marching Fire-uitbreiding For Honor voegt nieuwe factie en nieuwe modus toe
Geen Hidden Blades of Assassins in Assassin's Creed Odyssey

Video's
Skull and Bones - Pirate Stories from the Indian Ocean (E3 2018 )
Just Dance 2019 - E3 2018 Reveal (Song List part 1)
Beyond Good and Evil 2 - Create and Collaborate
Beyond Good and Evil 2 - E3 2018 HitRECord Partnership Trailer
Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Another Mindset E3 2018 Trailer
Space Junkies - Closed Beta Trailer
Trials Rising - E3 2018 Announcement Gameplay Trailer
Mario + Rabbids Kingdom Battle - Donkey Kong Adventure E3 2018 Trailer
Skull and Bones - E3 2018 CGI Trailer
Beyond Good and Evil 2 - E3 2018 Cinematic Trailer
Transference - E3 2018 Trailer
Skull and Bones - E3 2018 Gameplay Video
Starlink: Battle for Atlas - E3 2018 Star Fox Reveal Trailer
Starlink: Battle for Atlas - Gameplay Trailer
Tom Clancy's The Division 2 - E3 2018 Cinematic Trailer
Tom Clancy's The Division 2 - E3 2018 Cinematic Trailer
For Honor - Marching Fire E3 2018 Cinematic Trailer
For Honor - Breach Mode E3 2018 Gameplay Trailer
The Crew 2 - E3 2018 Start Your Story – Open Beta Trailer
Assassin's Creed Odyssey - E3 2018 World Reveal Gameplay Trailer
Assassin's Creed Odyssey - E3 2018 Gameplay Walkthrough Trailer

Mocht je de Ubisoft-persconferentie in zijn geheel willen terugkijken, is dat natuurlijk mogelijk op GamersNET. Mocht je nieuwsgierig zijn naar álle informatie van de E3 van 2018, check dan het volledige overzicht.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 12 juni 2018 om 00:21:38

Mario + Rabbids Kingdom Battle Donkey Kong DLC verschijnt 26 juni

Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft is er eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor de grote Donkey Kong-uitbreiding voor Mario + Rabbids Kingdom Battle. De tactische game die exclusief op de Nintendo Switch is verschenen wordt dus een stukje groter op 26 juni.


De uitbreiding was al een tijdje geleden aangekondigd door Ubisoft en het belooft een heel stukje verhaal toe te voegen, met de Donkey Kong in de hoofdrol. De aap is een nieuwe speelbaar personage met zijn eigen wapens en speciale krachten, met de charme die we kennen van Nintendo.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 01:33:19

Nieuwe trailer: Satisfactory - E3 2018 Reveal Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 00:52:22

The Summer Sideshow DLC verschijnt morgen voor Killing Floor 2

Het met gore gevulde Killing Floor 2 krijgt er zeer binnenkort een groot uitbreidingspakket bij! Vanaf morgen zal The Summer Sideshow (wederom) gratis te downloaden zijn via Steam, zoals zojuist beloofd werd bij de PC Gaming Show te Los Angeles.


The Summer Sideshow brengt spelers onder meer een aantal nieuwe wapens, zoals de vierlopige Boomstick en wat over-the-top męleewapens. Daarnaast keert ook Ms. Foster terug als speelbaar personage, uiteraard in een volledig nieuwe omgeving met bijbehorend achtergrondverhaal.

Naast de aankondiging en bijbehorende gameplay trailer, bracht Tripwire Interactive middels een eigen blogpost ook meer informatie en een handvol screenshots aan de man.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Salim Harinck op dinsdag 12 juni 2018 om 01:34:23

Nieuwe trailer: Killing Floor 2 - Treacherous Skies E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 01:35:17

Nieuwe trailer: Warframe - The Sacrifice E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 01:35:40

Nieuwe trailer: Maneater - E3 2018 Reveal Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 01:36:17

Nieuwe trailer: Mavericks: Proving Grounds - E3 2018 Official Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 01:07:13

Overzicht: Dit was de E3-persconferentie van Square Enix


Square Enix' E3-persconferentie duurde wat minder lang dan verwacht, maar dat wil niet zeggen dat er niets noemenswaardigs werd genoemd. Zo werd Devil May Cry 5 aangekondigd, alsook The Quiet Man en Babylon's Fall. Ook kregen we nieuw beeldmateriaal van onder meer Kingdom Hearts 3, Shadow of the Tomb Raider en Just Cause 4. Daarom is een overzicht op zijn plaats, wat je hieronder kunt vinden.

Nieuws
Final Fantasy XIV: Stormblood en Monster Hunter World komen samen in patch
The Awesome Adventure of Captain Spirit is '100 procent gratis'
The Quiet Man aangekondigd voor PlayStation 4 en pc
Babylon's Fall is nieuwe game van Platinum Games
Just Cause 4 legt nadruk op natuurrampen
Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age krijgt Day One en Collector's Editions
Kingdom Hearts 3 verzameledities onthuld

Video's
Just Cause 4 - E3 2018 Gameplay Showcase
Shadow of the Tomb Raider - One with the Jungle E3 2018 Gameplay
The Quiet Man - E3 2018 Reveal Trailer
Final Fantasy XIV: Stormblood - x Monster Hunter World - E3 2018 Trailer
Babylon's Fall - E3 2018 Announcement Trailer
Dragon Quest 11: Echoes of an Elusive Age - The Legend of Luminar E3 2018 Trailer
Octopath Traveler - E3 2018 Trailer
Kingdom Hearts 3 - E3 2018 Frozen Trailer

Mocht je de persconferentie in zijn geheel willen terugkijken, hebben we daar natuurlijk voorzieningen voor. Mocht je álle informatie over de E3 van 2018 willen lezen, check dan ons overzicht!

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 01:36:54

Nieuwe trailer: Stormland - E3 2018 Oculus Rift Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 01:37:14

Nieuwe trailer: Vigor - Announce Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 01:07:03

ArmA-makers onthullen Vigor; deze zomer nog op Xbox' Game Preview

Bron: Vigor
Van de makers van de bejubelde ArmA-reeks, Bohemia Interactive, verschijnt plots iets wat niet bepaald parallel loopt met het motief van de ontwikkelstudio. Zojuist werd vanaf de E3 2018 aangekondigd dat Vigor het nieuwe online survivalspel voor Xbox One en pc dient te worden.


Vigor zet spelers in een door een ramp getroffen Noorwegen, in het jaar 1991. Al ploegend door Scandinavisch terrein dienen enkele overlevenden het tegen elkaar op te nemen om gereedschap te verzamelen, een veilig plek op te bouwen en zich te weren tegen andere, minder vriendelijk Noren.

Gelijktijdig met de onthulling verscheen niet alleen een bijbehorende trailer, maar werd meteen aangekondigd dat Vigor deze zomer nog getest zal worden via het Game Preview-programma op de Xbox One. Voor die testfase kunnen Xbox-gamers zich nu al inschrijven via de officďele Vigor website.


Hoe Vigor gameplay-technisch precies zal werken, dat is vooralsnog ietwat mysterieus. Tegelijkertijd doet bovenstaande in-engine trailer wel vermoeden dat het hier om een Battle Royale-achtige titel zou kunnen gaan. Niet gek ook, aangezien toppers in dat genre (waaronder met name PlayerUnknown's Battlegrounds) vaak afkomstig zijn van mods voor ArmA-spellen.

Naar verluidt moet de game ook op Steam verschijnen, maar Xbox pakte de exclusiviteit voor wat Early Access-vertier, zij het nu dan ondergestoken onder Microsofts eigen Game Preview-vaandel.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [2]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 01:38:05

Nieuwe trailer: Star Citizen - Alpha 3.2 E3 2018 Teaser

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 01:30:30

Overkill's The Walking Dead verschijnt 8 november

Het heeft even geduurd, maar Overkill's The Walking Dead heeft na jaren van uitstel dan eindelijk een releasedatum. Aanstaande 8 november verschijnt de coöperatieve multiplayer-adaptatie van The Walking Dead in Europa, allereerst op pc. Middels een allereerste gameplay trailer direct vanaf de PC Gaming Show slingerde Overkill dat heugelijke gegeven de wereld in.


Overkill's The Walking Dead laat vier spelers simultaan overleven in een post-apocalyptische wereld vol trage zombies, met de coöperatieve focus die je van Overkills eerdere werken, zoals bijvoorbeeld PayDay 2, gewend bent.

Deze multiplayer-game put weliswaar veel inspiratie uit de stripboeken en televisieserie van The Walking Dead, maar laat spelers aan de slag gaan met vier volledig nieuwe personages. Zo hebben Maya, Grant, Aidan en Heather elk hun eigen persoonlijkheid, maar bestaat ook de mogelijkheid dat hun sterke eigenschappen van persoon tot persoon kunnen verschillen.

Een dezer uren zal de mogelijkheid tot pre-orders verschijnen op Overkill's The Walking Dead Steam-pagina. Althans, zo werd beloofd in de PC Gaming Show-aanwezigheid.

» Reacties [2]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 01:48:17

Nieuwe trailer: Overkill's The Walking Dead - E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 01:49:20

Bouw je eigen boot in Anno 1800

Zojuist aangekondigd op de PC Gaming Show te Los Angeles, meer gebruikersinteractie voor Anno 1800. Door je op te geven via ontwikkelaar BlueBytes nieuwe Anno Union, kun je als strategieliefhebber meer inspraak uitoefenen op de ontwikkeling van de nieuwste Anno-game.


Zo kunnen bondlieden van de Anno Union vanaf nu stemmen op boten die wel (of niet) in Anno 1800 zullen verschijnen. Deze stemronde dient als een zoethoudertje totdat het echte creatieve proces begint. De Union zal namelijk vervolgens gevraagd worden zelf een compleet nieuwe boot te ontwerpen, die vervolgens echt in Anno 1800 kan belanden.

Het Düsseldorfse BlueByte verzekerde daarbij dat de Anno Union zal mogen beslissen over veel meer nieuwigheden in de nieuwste Anno-telg. Mogelijk horen we daarover meer op aanstaande Gamescom, nota bene een thuiswedstrijd voor de Duitse strategiehit.

Meer weten over de nieuwste RTS-game van Ubisoft en BlueByte? Lees onze inzichtelijke Anno 1800 preview van afgelopen Gamescom, waar de game voor het eerst uit de doeken werd gedaan.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 01:42:00

Nieuwe trailer: Anno 1800 - E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 01:33:00

Nieuwe trailer: Hitman 2 - Miami Gameplay Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 02:13:32

The Elder Scrolls 6 is in pre-productie

Met grote bombarie werd afsluitend aan de Bethesda E3-persconferentie The Elder Scrolls 6 aangekondigd, maar meer dan een overview van de omgeving, orkestrale muziek en het logo kregen we niet te zien. In een interview met Todd Howard werd gevraagd in welke staat The Elder Scrolls 6 verkeert, waar hij op reageerde dat de game in pre-productie is.

I would say Elder Scrolls 6 is in pre-production. (..) playable (..) Elder Scrolls 6, not in that way yet.

Dit betekent dat The Elder Scrolls 6 nog ver in de toekomst ligt, want de game is zelfs nog niet speelbaar. Howard zegt bovendien dat de technologie die ze voor zowel The Elder Scrolls 6 als Starfield willen gebruiken steeds dichterbij komt. Het wordt dan inderdaad ook steeds aannemelijker dat de games pas op de PlayStation 5 en de nieuwe Xbox verschijnen.


Vooralsnog zetten de trailers de toon van de games. Wanneer The Elder Scrolls 6 precies verschijnt is nog niet bekend.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 02:30:53

Makers Cyanide & Happiness onthullen Rapture Rejects

Een Battle Royale-titel in het stripuniversum van Cyanide & Happiness? Niet bepaald wat we aan zagen komen op de PC Gaming Show dit jaar, maar wel iets wat we terstond toegeworpen kregen. Rapture Rejects is een bizarre top-down shooter die spelers elkaar van de kaart laat blazen in evenals krankzinnige situaties.


De opzet van Rapture Rejects is bijzonder simpel; God is van huis, en dus kunnen we elkaar het beste maar zo snel mogelijk afknallen. Door je eigen iconische stripfiguurtje aan te kleden met achtergelaten bepantsering en uit te rusten met (haastig verzonnen) wapens, maak je dan weer meer kans tegenover je moordlustige medemens. Daar zijn er overigens weer honderd van, want anders is er natuurlijk weinig Royale aan de Battle.

Rapture Rejects is, zoals de locatie van de onthulling al doet vermoeden, voorlopig een exclusieve titel voor pc-gamers. De game moet rond "2018-achtig" verschijnen op Steam, maar niet voordat er eerst uitgebreid getest wordt met alpha- en beta-fases. En ja, die zijn vanzelfsprekend alweer dichterbij dan je denkt.


Mocht je interesse hebben in mogelijk de banaalste Battle Royale ooit, dan kun je je nu alvast inschrijven voor de alpha van de Cyanide & Happiness-game. Op de zojuist gelanceerde Rapture Rejects website kun je alvast je mailadres achterlaten voor TinyBuild en Explosm Games.

Bekijk de screenshots.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 02:32:00

Nieuwe trailer: Rapture Rejects - Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 02:27:12

Starfield is in speelbare status

Bethesda toonde op haar E3-persconferentie een nieuw IP genaamd Starfield, maar meer dan een teaser wist het bedrijf niet te tonen. Het is een game die net als The Elder Scrolls 6 nog verre toekomstmuziek is, maar de titel is wel in verdere status dan het zesde deel van de RPG-reeks.

Oh, yes. Absolutely. That’s a good way to say it. Starfield is playable.

Todd Howard vertelde namelijk in een interview dat Starfield al in speelbare status is. Wel is het zo dat Bethesda nog bezig is met de technologie te ontwikkelen voor beide games, waardoor het inderdaad zeer aannemelijk is dat de spellen voor de volgende generatie consoles verschijnt.


Met de teaser van Starfield is in ieder geval de toon gezet, aldus Howard. Een specifieke releaseperiode is niet bekend.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 02:20:26

Bekijk hier de complete PC Gaming Show E3-persconferentie terug!

Tegenwoordig ook vaste koste voor je E3-week: de op pc-gerichte presentaties van de PC Gaming Show! Besprenkeld met wat inzichtelijke (en vaak ongemakkelijke) interviews, wat indies en een vrachtlading aan Battle Royale, bracht de show ons weer aardig wat goede nieuwigheidjes. Daarover lees je natuurlijk al van alles op GamersNET zelf, maar hier is alsnog de complete E3-persconferentie rustig terug te kijken.

De complete PC Gaming Show van 2018 is terug te vinden op onder meer het officiële Twitch-kanaal, maar uiteraard ook via een handige YouTube-video, die ook hieronder direct ingesloten te vinden is:

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 03:27:42

Nieuwe The Last of Us: Part 2 details bekendgemaakt

Sony PlayStation startte de E3-persconferentie met The Last of Us: Part 2 en in de cinematische en gameplay trailer zagen we veel nieuwe details voorbijkomen. In de trailer zagen we gameplay met Ellie, waarin direct te zien is dat de omgevingen meer open zijn, dat je meer mogelijkheden hebt om dekking te zoeken en dat de game een stuk sneller is.


Ellie is natuurlijk een stuk jonger en kleiner dan Joel, wat misschien de reden is dat zij zich sneller door het spel kan bewegen. Zo is de sprintsnelheid verhoogd en de combat is eveneens sneller en soepeler. Daarnaast heeft Ellie genoeg wapens om te gebruiken, waaronder een pijl en boog, diverse pistolen en uiteraard weer explosieve craft-wapens. Tot slot zagen we diverser męlee-combat.

The Last of Us: Part 2 verschijnt in 2019 exclusief voor PlayStation 4.

» Reacties [4]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 03:28:40

God of War krijgt binnenkort New Game Plus-modus

Op de laatste grote persconferentie van deze E3 begon organisator Sony met The Last of Us: Part Two, maar vervolgens werd Shawn Layton gevraagd naar God of War, met één feature in het bijzonder: New Game Plus. Layton antwoordde dat Sony Santa Monica veel feedback heeft gekregen via sociale media en dat een herstart met hogere moeilijkheidsgraad een van de meest gevraagd functies was.

Het antwoord is dan ook logisch: er wordt gewerkt aan New Game Plus voor God of War. Hoewel Layton nog niet bekend kon maken wanneer de feature wordt geďntroduceerd, zei hij wél dat eraan gewerkt wordt. In een later stadium krijgen we meer informatie over de New Game Plus-modus.God of War is exclusief speelbaar op PlayStation 4.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 12 juni 2018 om 03:26:31

Call of Duty: Black Ops 3 gratis voor PlayStation Plus-leden

Tijdens de E3-persconferentie heeft Sony bekendgemaakt dat gamers met een PlayStation Plus-abonnement, een extra gratis game krijgen van Sony. Call of Duty: Black Ops 3 is voor iedereen beschikbaar vanaf vandaag.


Om alvast de aankomende release te vieren van Black Ops 4 en de toevoeging van 5 klassieke maps, is de voorganger dus gratis te downloaden.

» Reacties [7]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 03:02:44

Oude Black Ops-maps keren terug in Black Ops 4 als 'Back in Black Maps'

Zoals voorheen al bekendgemaakt, maar nu ook hardgemaakt op de PlayStation E3 Showcase: een viertal klassieke maps uit de Call of Duty: Black Ops-reeks zal terugkeren in het gloednieuwe Call of Duty: Black Ops 4.


In het specifiek gaat het hier over Jungle, Summit, Firing Range en Slums, die nu samen het 'Back in Black Maps'-pakket zullen vormen. Call of Duty-fanaten die Black Ops 4 pre-orderen krijgen dat extra levelpakket automatisch toegereikt. Gamers die dat niet doen, moeten de levels los zien te verkrijgen.

Opvallend genoeg werd Nuketown niet genoemd, laat staan getoond in de nieuwe gameplay trailer van deze persconferentie. Verre weg een van de meest geliefde en omstreden levels uit de Black Ops-reeks, al zou deze altijd nog in een ander pakket of de basisgame kunnen zitten.


Wij van GamersNET zullen ook aanwezig zijn bij Activision op de E3 2018, om een exclusieve demonstratie van Black Ops 4 aan te grijpen. Meer over de nieuwe stand van zaken bij Call of Duty, vind je ongetwijfeld later deze drukke week...

» Reacties [0]

Auteur: Salim Harinck op dinsdag 12 juni 2018 om 03:32:00

Nieuwe trailer: The Last of Us: Part 2 - Gameplay Reveal

» Reacties [3]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 03:52:26

Control is onthuld en is de nieuwe game van Remedy

Tijdens de E3-persconferentie van Sony PlayStation is de nieuwe game van Remedy onthuld: Control. De stijl van gameplay is te vergelijken met de eerdere games van de studio, namelijk Alan Wake en Quantum Break.


In de trailer zagen we een dame met een wapen en omgevingen die doen denken aan de kunstwerken van M.C. Escher. Vreemde, vervormende omgevingen, vage destructieve shootouts en nog meer typische Remedy-elementen. Voorheen ging de game door het leven als Project 7.

Control verschijnt in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 04:03:32

Trover Saves The Universe is nieuwe VR-game van maker Rick & Morty

Na Accounting en Rick & Morty: Virtual Rick-ality brengt stemacteur en komediant Justin Roiland nóg meer virtuele goedheid voor ons gamers. Op de Sony E3 Showcase werd zojuist Trover Saves The Universe op opvallende wijze aangekondigd voor PlayStation 4 en in het specifiek PlayStation VR.


Wat we precies gaan uitspoken in Trover Saves The Universe is nog niet helemaal duidelijk. Wél lijkt de game klaarblijkelijk gedrapeerd te zijn in Roilands eigenzinnige charme. Wederom keert zijn iconische nasale stemmenwerk terug om de speler toe te spreken, al maakt zijn willekeurige gewauwel niet bepaald hard hoe de VR-game gespeeld dient te worden.

We nemen maar even voor lief dat we in Trover Saves The Universe op een markante wijze het universum gaan redden, maar daarover horen we ongetwijfeld binnenkort meer.


Vooralsnog is nog niet bekend of de voor VR bedoelde game ook zónder PlayStation VR speelbaar is. In de aankondiging stond naast dat logo immers ook het reguliere PlayStation 4-logo, maar ook het aanstormende Transference belooft een 'hybride' insteek voor platformen. Wie weet ziet Roilands eigen ontwikkelstudio Squanch Games daar ook heil in.

» Reacties [0]

Auteur: Amador Prado op dinsdag 12 juni 2018 om 04:02:48

Nioh 2 bekendgemaakt door PlayStation

Zojuist is op de E3-persconferentie een verrassende onthulling gedaan. Koei Tecmo en Team Ninja slaan wederom hun handen in een en deze keer voor Nioh 2.


De korte teaser gaf naast een paar toffe beelden, maar heel weinig informatie weg. We weten momenteel alleen het bestaan van de game. Hopelijk horen we snel meer over het vervolg van het geweldig ontvangen Nioh.

» Reacties [4]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 03:59:00

Nieuwe trailer: Ghost of Tsushima - E3 2018 Gameplay Debut

» Reacties [1]

Auteur: Peter Bouwman op dinsdag 12 juni 2018 om 04:31:09

Battlefield 5 | PreviewWe hadden het al verwacht, maar onlangs kwam dan ook de aankondiging van Battlefield 5. We gaan richting de Tweede Wereldoorlog en daar zijn veel gamers weer aan toe. Kan DICE de oorlog nog steeds tot leven toveren?

Lees de preview.

» Reacties [1]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 04:13:00

Nieuwe gameplay: Spider-Man - E3 2018 Showcase Demo

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 04:21:00

Nieuwe trailer: Death Stranding - E3 2018 Gameplay Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 04:34:00

Nieuwe trailer: Trover Saves The Universe - E3 2018 Announce Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 04:47:00

Nieuwe trailer: Call of Duty: Black Ops 4 - E3 2018 Back in Black Maps

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 04:48:00

Nieuwe trailer: Control - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Mike Gevers op dinsdag 12 juni 2018 om 19:41:32

Overzicht: Dit was de E3-persconferentie van SonySony was de op één na laatste wat betreft de persconferenties op de E3 van 2018. De boel kwam wat traag op gang, maar had daarna enkele pareltjes te tonen. Zo hebben we minutenlange gameplay van Spider-Man en Death Stranding gezien, alsook The Last of Us: Part 2. Daarnaast onthulde Sony Nioh 2 en een aankomende New Game Plus-modus voor God of War.

Nieuws
Oude Black Ops-maps keren terug in Black Ops 4 als 'Back in Black Maps'
Call of Duty: Black Ops 3 gratis voor PlayStation Plus-leden
Nieuwe The Last of Us: Part 2 details bekendgemaakt
God of War krijgt binnenkort New Game Plus-modus
Control is onthuld en is de nieuwe game van Remedy
Nioh 2 bekendgemaakt door PlayStation
Trover Saves The Universe is nieuwe VR-game van maker Rick & Morty

Video's
The Last of Us: Part 2 - Gameplay Reveal
Ghost of Tsushima - E3 2018 Gameplay Debut
Spider-Man - E3 2018 Showcase Demo
Death Stranding - E3 2018 Gameplay Trailer
Trover Saves The Universe - E3 2018 Announce Trailer
Call of Duty: Black Ops 4 - E3 2018 Back in Black Maps
Control - E3 2018 Announcement Trailer
Resident Evil 2 - E3 2018 Announcement Trailer
Resident Evil 2 - E3 2018 Trailer
Déraciné - E3 2018 Announcement Trailer
Destiny 2 - Forsaken E3 2018 Story Trailer
Kingdom Hearts 3 - E3 2018 Pirates of the Caribbean Trailer
PlayStation VR - E3 2018 VR Highlights
PlayStation 4 - E3 2018 The Best Place to Play Showreel
Nioh 2 - E3 2018 Reveal Trailer

Mocht je de hele persconferentie van Sony willen checken, kan dat natuurlijk op GamersNET.nl. Daarnaast houden we een compleet overzicht bij waar je ál het E3-nieuws kunt vinden.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 12 juni 2018 om 04:57:58

Bekijk hier de complete PlayStation E3 Showcase persconferentie terug!

Ietwat anders ingestoken dan normaal, maar natuurlijk kon een persconferentie van PlayStation niet ontbreken op E3 2018! Inmiddels is het aankondigingsfestijn voorbij en staat GamersNET bol van de losse nieuwsartikelen en trailers, maar voor de liefhebber is de complete presentatie nu ook in alle rust terug te kijken.

Neem de volledige E3 Showcase van het Sony-kamp nog eens in je op met onderstaande ingesloten video, of reis af naar de respectievelijke en officiële kanalen als YouTube en Twitch.

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 04:54:00

Nieuwe trailer: Resident Evil 2 - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 05:00:00

Nieuwe trailer: Resident Evil 2 - E3 2018 Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Salim Harinck op dinsdag 12 juni 2018 om 13:44:00

Metro Exodus | Video Preview

» Reacties [3]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 05:03:00

Nieuwe trailer: Déraciné - E3 2018 Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 05:09:00

Nieuwe trailer: Destiny 2: Forsaken - E3 2018 Story Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 05:21:00

Nieuwe trailer: Kingdom Hearts 3 - E3 2018 Pirates of the Caribbean Trailer

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 12:34:00

Nieuwe trailer: Valkyria Chronicles 4 - PC Announcement Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 12:23:00

Nieuwe trailer: PlayStation VR - E3 2018 Highlight Reel

» Reacties [1]

Auteur: Wester Wagenaar op dinsdag 12 juni 2018 om 12:53:00

Nieuwe trailer: PlayStation 4 - E3 2018 The Best Place to Play Showreel

» Reacties [3]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 14:45:21

Nieuwe trailer: Nioh 2 - E3 2018 Reveal Trailer

» Reacties [0]

Auteur: Daniël de Zwart op dinsdag 12 juni 2018 om 14:40:51

Up2Date: PlayStation Network - Fallout Shelter, Prey Mooncrash en Jurassic World Evolution


Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de Up2Date voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week geen PlayStation Plus-games, maar zijn games te koop als Prey: Digital Deluxe Edition, Fallout Shelter (gratis), Jurassic World Evolution, Super Bomberman R, LEGO The Incredibles en Dark Legion.

Ook is er DLC voor de titels Prey, Jurassic World Evolution en TERA.

Tot slot, kijk verder voor 'Days of Play-deals in de PlayStation Store. Wat ga je binnenhalen?


Speelbare Content

PlayStation 4

Volledige games
 • Prey - Digital Deluxe Edition (€39,99)
 • Fallout Shelter (Gratis)
 • Jurassic World Evolution (€59,99)
 • Jurassic World Evolution - Deluxe Edition (€64,99)
 • Super Bomberman R (€39,99)
 • LEGO The Incredibles (€59,99)
 • ‘n Verlore Verstand (€17,99)
 • Warface FF
 • ACA NeoGeo Sengoku 3
 • Omega Strike
 • Bit Dungeon Plus
 • Dark Mystery
 • HIVE: Altenum Wars Special Edition

  PlayStation VR

  Volledige games
 • Dark Legion
 • Ranch Planet
 • The Illusionist-Andres Iniesta' - All Episodes

 • Extra Content - PlayStation 4

  Prey
 • Mooncrash (€19,99)

  Jurassic World Evolution
 • Deluxe Dinosaur Pack

  TERA
 • Eclipse Double Pegasus Pack
 • Hellwing Triple Flight Pack
 • Starter Pack
 • Winterwing Pegasus
 • » Reacties [0]

  Inloggen
  Zoeken

  Zoek resultaten:

  Advertentie
  GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
  GN Kalender: Juni 2018
  Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
  Advertentie