Game nieuws van woensdag 4 juli 2018

Auteur: Akeo Kuipers op woensdag 4 juli 2018 om 00:18:00

Radar op bezoek bij GamersNET! | Ondertussen op GNHQ

» Reacties [7]

Auteur: Akeo Kuipers op woensdag 4 juli 2018 om 13:07:00

Pokémon Let's Go | Video Preview

» Reacties [1]

Auteur: Michiel Brunsveld op woensdag 4 juli 2018 om 09:40:06

Grote patch pc-versie Vampyr verbetert de combat

Ontwikkelaar Dontnod Entertainment heeft voor de pc-versie van Vampyr een grote update uitgebracht. Het lijkt erop dat de combat de meeste aandacht heeft gekregen in de patch. Zo kunnen spelers nu met het scroll-wiel van de muis tussen tegenstanders wisselen. Best handig als je in een gevecht bent beland met veel vijanden om je heen.Verder voert de patch diverse verbeteringen door. Onder andere problemen met het spawnen van personages en fatale crashes zijn als het goed is nu opgelost.

Vampyr is vorige maand verschenen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Lees er alles over in onze bloeddorstige review.

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 4 juli 2018 om 16:28:24

Delen van Fortnite-wereld verdwijnen in real-time na raketlancering

Afgelopen zaterdag lanceerde het zogenaamde 'Blast Off'-evenement van Fortnite letterlijk, toen een gigantische in-game raket de lucht in werd geschoten. De explosie liet een breuk in de hemel achter die klaarblijkelijk blijft hangen, maar zelfs later nog wat meer verandering verantwoordelijk is. Naar het schijnt, verdwijnen delen van het Battle Royale-eiland nu voortdurend.


De enorme breuk boven Moisty Mire lijkt in mondjesmaat meer gebouwen en stukken land te veranderen. Infrastructuur wordt aangepast en zo nu en dan lijken objecten uit de wereld plots op te houden met bestaan. Verschillende gemeenschappen proberen de veranderingen bij te houden, maar het komt soms zelfs voor dat spelers zo maar iets in hun zichtveld weggezogen zien worden.

Fortnite-speler seńior ox zag zo bijvoorbeeld het uithangbord van een motel voor zijn ogen verdwijnen, waarvan akte volgde op YouTube:


De lancering van de raket werd al eerder in-game aangekondigd met mysterieuze ruimtescheepjes die landden in Anarchy Acres. Op hun beurt zetten zij gamers aan het denken over wát er aan de hand is in Fortnite: Battle Royale, waardoor een gigantische alternate reality game (ARG) opgezet werd. Deze leek met de daaropvolgende lancering tot zijn eind gekomen, maar voor ontwikkelaar Epic Games lijkt het mysterie nog niet voorbij.

Wat is er dan precies gaande in Fortnite en waar leiden al deze kleine veranderingen toe? De redactie van GamersNET houdt het in ieder geval in de gaten, maar ook jouw speculatie over deze ARG is zeer welkom. Mocht je een briljante ingeving of interessante conspiracy theory hebben, dan horen we die uiteraard graag.

» Reacties [3]

Auteur: Peter Bouwman op woensdag 4 juli 2018 om 17:24:29

Pokémon Let's Go Pikachu - De terugkeer van Pokémon Yellow | PreviewPokemon Blue, Red en Yellow krijgen een remake op de Nintendo Switch! Met Let's Go Pikachu en Let's Go Eevee gaan we terug naar Kanto en worden ook de spelers van Pokemon GO verwend.

Lees de preview.

» Reacties [3]

Auteur: Soraya van der Weiden op woensdag 4 juli 2018 om 22:24:46

Epic Loon - Duik oude films in | ReviewEpic Loon neemt ons mee terug naar die goede oude tijd van de videobanden, maar is deze indie episch of gewoon gedateerd? Soraya zoekt het voor jou uit in deze review.

Lees de review.

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie