Game nieuws van zaterdag 7 juli 2018

Auteur: Leon Stougie op zaterdag 7 juli 2018 om 12:34:03

The Crew 2 - Groots, maar niet grandioos | ReviewDe GamersNET-redactie stond klaar om met een voltallige crew The Crew 2 onveilig te maken. PostNL besloot echter anders. Gelukkig kon Leon 2.0 met zijn digitale kopietje toch de honneurs waarnemen.

Lees de review.

» Reacties [10]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 7 juli 2018 om 16:02:06

Capcom doet details pc-port Monster Hunter World maandag uit de doeken

Begin dit jaar mocht het gloednieuwe Monster Hunter World de harten van gamers op PlayStation 4 en Xbox One al veroveren (waarvan akte in de lovende review van onze Amador), terwijl de beloofde pc-versie langdurig uitbleef. Na een aantal maanden aan radiostilte over de port, geeft Capcom nu aan dat daar zeer binnenkort verandering in komt. Aanstaande maandag zal de Japanse ontwikkelstudio veelgevraagde details uit de doeken doen.


Middels een officiŽle tweet werd de onthulling van meer details aangekondigd. Aldaar werden meteen drie pijlers gegeven voor wŠt er zoal bekendgemaakt zal worden.

Onder meer de definitieve release-datum, de benodigde (minimum) systeemeisen en het platform van distributie zullen aanstaande maandag gedeeld worden. Van alle drie bestaan tot dusver al langer wat losbandige speculaties, maar meer zekerheid zou inmiddels zeker niet misplaatst zijn.


Tot dusver heeft Capcom meermaals door laten schemeren deze zomer al met de pc-port op de proppen te komen. Gezien de radiostilte en het harde werk aan uitbreiding van de console-versies is dat wellicht nog altijd haalbaar, maar de kans bestaat dat Monster Hunter World natuurlijk pas eind dit jaar de pc-platformen aan zal doen. Hoog tijd om die knoop eens door te hakken, dus.

Zit jij klaar om Monster Hunter World op te pakken op pc, of ben je de monsterlijke hit van begin dit jaar alweer uit het oog verloren?

» Reacties [0]

Auteur: Peter Bouwman op zaterdag 7 juli 2018 om 20:57:52

Limbo en Inside nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Eind afgelopen jaar maakte ontwikkelaar Playdead al bekend Inside naar de Nintendo Switch te willen brengen. Het spel wist in het verleden een aantal Awards binnen te slepen en is het best te omschrijven als spannende puzzel-platformer. Het was wel even wachten op de release, maar nu mogen ook de spelers van de nieuwste Nintendo console ervan genieten.


Naast Inside brengt Playdead ook het duistere Limbo naar de Nintendo Switch. De game, die voor het eerst al in 2010 is verschenen, heeft uitstekende reviews gekregen op verschillende platformen. Limbo draait uitstekend op de Switch en als je de game nog nooit eerder hebt gespeeld, dan is dat nu je kans!

Beide spellen hebben een unieke artstyle en passen prima bij een console, zoals de Switch.

» Reacties [0]

Auteur: Leon Kempers op zaterdag 7 juli 2018 om 14:00:08

Prijsvraagvrijdag-winnaars juni 2018


Al jarenlang geven GamersNET en Ubisoft elke vrijdag een supertoffe prijs weg. Ook afgelopen maand was het weer raak en waar prijzen weggegeven worden, vallen winnaars. De volgende geluksvogels vielen vorige maand met hun neus in de boter:

The Division-Packet: sayoki
Far Cry 5 Hours of Darkness-pakket: jillbo
Cool The Crew 2-pakket: ChrisBoers
Gigantisch The Crew 2-pakket: Rittn
Chibi-poppetje: iDraxo

» Reacties [15]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie