Béta World of Warcraft van start… maar niet hier

Eindelijk is het zover, je kunt je inschrijven voor de béta van World of Warcraft en als je geluk hebt de game nú al spelen… Maar dan moet je wel een Amerikaan of Koreaan zijn. Binnen één uur waren er al bijna 1000 inschrijvingen en spelers online voor het testen van de gehypte eerste MMORPG van Blizzard, gebaseerd op het Warcraft-omniversum.

Wij Europeanen moeten nog even wachten, maar het officiële persbericht op de Blizzard/World of Warcraft site vermeld dat we de site van Blizzard in de gaten moeten houden, of de Béta Website van World of Warcraft op WorldofWarcraft.com.

World of Warcraft is Blizzard’s eerste MMORPG en de game speelt zich af in de Warcraft setting. De game speelt zich af vele jaren na de gebeurtennissen uit Warcraft III: Reign of Chaos of The Frozen Throne, en wereld van Azeroth begint zich weer te herstellen en te herbouwen. Er komt een nieuwe bedreiging op, en de wereld zal spoedig vergaan.
Maar jij kan met duizenden en duizenden andere spelers de wereld van Azeroth verkennen met alle vrijheid, vechten tegen monsters en andere spelers, nieuwe plekken ontdekken en praten met anderen. Speel als een Human, Night Elf, Dwarf, Gnome of kies het slechte pad als een Orc, Tauren, Undead of Troll en bevecht elkaar. Wie zal er winnen? De gamers bepalen, maar de replaywaarde blijft oneindig.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren