crysis 3 wil niet starten
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    GamersNET.nl Forumindex -> De garage
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
RzrBck90
n00b
n00b


Geregistreerd op: 23 Feb 2013
Berichten: 4
Woonplaats: poortvliet

 BerichtGeplaatst: 23 Feb 2013 13:25    Onderwerp: crysis 3 wil niet starten Reageren met citaat Back to top

ok dus ik heb gewoon een geldige crysis 3 versie via origin gekocht en gedownload en alles lijkt gewoon in orde te zijn todat ik het spel op wil starten , dan staat er spel starten en krijg ik een afbeelding van crysis 3 te zien en dan gebeurt er helemaal niks.

hoe kan ik dit oplossen ?

i7-3610QM
Geforce GTX660m 2GB DDR5
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen MSN Messenger
GN Ads
Ad





 Geplaatst: 23 Feb 2013 13:25    Onderwerp: Advertentie Back to top

 
NoFearz
Admin
Admin


Geregistreerd op: 16 Apr 2006
Berichten: 4815
Woonplaats: Groningen

 BerichtGeplaatst: 23 Feb 2013 13:59    Onderwerp: Reageren met citaat Back to top

Verplaatst naar de garage.

Heb je geprobeerd om het spel via administrator modus te starten? Ik zie ook dat je een laptop gebruikt. Wordt de NVIDIA-kaart wel toegewezen aan Crysis?
_________________

~Stefan Xbox LIVE: NoFearz NL, PSN: NoFearz_NL, Origin: Nfear_NL, Steam: Nfear
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen MSN Messenger
RzrBck90
n00b
n00b


Geregistreerd op: 23 Feb 2013
Berichten: 4
Woonplaats: poortvliet

 BerichtGeplaatst: 23 Feb 2013 14:20    Onderwerp: Reageren met citaat Back to top

NoFearz schreef:
Verplaatst naar de garage.

Heb je geprobeerd om het spel via administrator modus te starten? Ik zie ook dat je een laptop gebruikt. Wordt de NVIDIA-kaart wel toegewezen aan Crysis?


ja heb ik gebrobeerd , maar hij wordt automatisch geopend via origin dus ik denk dat dat weinig uithaald.
Hij zou um gewoon moeten kunnen draaien want bij compatibiliteit staat uitstekend en het is best wel een redelijke videokaart en hebk um vanochtend nog geupdate.
maar misschien ligt het ook wel aan origin , ik zou het ff niet weten , iedergeval echt frustrerend.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen MSN Messenger
Jarek
GN "DogLover"
GN


Geregistreerd op: 26 Aug 2007
Berichten: 4162
Woonplaats: Hoogezand

 BerichtGeplaatst: 23 Feb 2013 15:13    Onderwerp: Reageren met citaat Back to top

Ik had dit probleem bij de beta versie.

Bij mij hielp deze volgorde.
1.Opstarten via origin plaatje.
2.Doet niks (ctrl+alt+del,taakbeheer proces beŽindigen )
3.Weer opstarten via origin plaatje
4.Doet weer niks (ctrl+alt+del,taakbeheer proces beŽindigen )
5.Origin opnieuw opstarten.
6.Crysis 3 starten.
7.Crysis 3 doet het.

Soms hielp het ook om aldoor stap 1 en 2 te herhalen, na 6/7 keer proberen werkte het soms zomaar.

Ik weet niet of het bij iedereen werkt maar het is het proberen waard.
_________________
You are likely to be eaten by a grue.
 
Profiel bekijken Stuur privébericht
RzrBck90
n00b
n00b


Geregistreerd op: 23 Feb 2013
Berichten: 4
Woonplaats: poortvliet

 BerichtGeplaatst: 23 Feb 2013 15:28    Onderwerp: Reageren met citaat Back to top

Fanta$y schreef:
Ik had dit probleem bij de beta versie.

Bij mij hielp deze volgorde.
1.Opstarten via origin plaatje.
2.Doet niks (ctrl+alt+del,taakbeheer proces beŽindigen )
3.Weer opstarten via origin plaatje
4.Doet weer niks (ctrl+alt+del,taakbeheer proces beŽindigen )
5.Origin opnieuw opstarten.
6.Crysis 3 starten.
7.Crysis 3 doet het.

Soms hielp het ook om aldoor stap 1 en 2 te herhalen, na 6/7 keer proberen werkte het soms zomaar.

Ik weet niet of het bij iedereen werkt maar het is het proberen waard.


helaas lijkt het niet te werken , maar toch bedankt voor de tip
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen MSN Messenger
RzrBck90
n00b
n00b


Geregistreerd op: 23 Feb 2013
Berichten: 4
Woonplaats: poortvliet

 BerichtGeplaatst: 23 Feb 2013 21:33    Onderwerp: Reageren met citaat Back to top

het is al opgelost

verwijder map van electronic arts in C/programdata
verander de naam van je computer
opnieuw opstarten

en hij werkt !
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen MSN Messenger
lassieman
GN "Sickness"
GN


Geregistreerd op: 20 Aug 2008
Berichten: 2275

 BerichtGeplaatst: 24 Feb 2013 18:14    Onderwerp: Reageren met citaat Back to top

Mooi dat dat werkte. Je kan ook je installatie repareren op Origin. Weet niet of dat dit probleem oplost maar is in ieder geval altijd handig.
_________________
 
Profiel bekijken Stuur privébericht MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    GamersNET.nl Forumindex -> De garage Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group