Het GamersNET Forum gaat op de schop!
 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    GamersNET.nl Forumindex -> Regels & belangrijke mededelingen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Tom
Eindredacteur
Eindredacteur


Geregistreerd op: 24 Jun 2005
Berichten: 12915
Woonplaats: Utrecht

 BerichtGeplaatst: 14 Jul 2015 16:20    Onderwerp: Het GamersNET Forum gaat op de schop! Reageren met citaat Back to top

Geachte oude rotten, internetpassanten en andere digitale wildvreemden: bij dezen kondigt GamersNET een grondige herindeling van ons aller geliefde forum aan!

Waarom?
Over de verloop van tijd is het internet en het gebruik daarvan veranderd. Meer tijd op Facebook, minder op fora, bijvoorbeeld. Dit forum dateert alweer uit het stenen tijdperk van het wereldwijde web en kan daarmee enigszins verouderd overkomen. Niet alleen door wat stoffige graphics die meegeleverd werden met V4, de huidige versie van GamersNET, maar ook doordat het wat te groot en chaotisch overkomt om nog nieuw volk aan te trekken.

Sommige subfora zijn bovendien al helemaal outdated door de verandering in de industrie der games. Denk aan het nagenoeg verdwijnen van demo's, waar we tot voor kort nog een compleet gedeelte van het forum aan wijdden. Het was hoog tijd voor wat verandering, ook vr het verschijnen van GamersNET V5.

Hoe?
De komende tijd gaan we langzaam maar zeker een aantal ingrepen doen op het GamersNET Forum. Een zekere herindeling staat vooraan. Sommige subfora moeten verdwijnen, andere opgeschoond of voorzien van een andere naam. Bovendien kijken we naar de mogelijkheid om een aantal subfora met elkaar samen te voegen. Zodoende moet het forum simpeler en strakker overkomen.

Zoals wellicht al opviel is inmiddels het subforum voor demo's volledig verdwenen. Vrees echter niet voor de verdwijning van kostbare topics, we doen ons best om ons dierbare forum wel in originele waarde te laten.

Mocht je verder nog tips, suggesties of feedback hebben voor onze opruiming en herindeling, dan verwijs ik graag door naar het daarvoor bestemde subforum.
_________________

Twitter - Instagram - Steam - Xbox Live
 
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen Website bekijken
GN Ads
Ad

 Geplaatst: 14 Jul 2015 16:20    Onderwerp: Advertentie Back to top

 
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    GamersNET.nl Forumindex -> Regels & belangrijke mededelingen Tijden zijn in GMT + 1 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group