Lees nu de Scribblenauts DS preview Lees nu de The Legend of Zelda: Spirit Tracks DS preview
Een aangename verrassing die ook al een tijdje bekend is, is Scribblenauts. Deze Scrabble-game van Warner Bros. lijkt waarlijk een unieke ervaring te worden. Lees meer in deze preview... Nintendo brengt ons met The Legend of Zelda: Spirit Tracks een tweede Zelda-avontuur voor de Nintendo DS. Weet dit nieuwe deel genoeg vernieuwingen door te voeren of blijven de harten van vele Zelda-fans wellicht ongeroerd? Dat lees je in deze preview...
Scribblenauts
DS preview
Lees nu de Scribblenauts DS preview Lees nu de Mario & Luigi: Bowser's Inside Story DS preview
Er zijn van die games die een uniek concept hebben, maar helaas toch geen hit worden omdat de rest van de game niet bepaald denderend is. Ook Scribblenauts is een game met een uniek concept en GamersNet mocht alvast een ochtendje spelen met deze game. Mario en Luigi gaan in Bowser's Inside Story weer op stap. Alleen neemt hun reis deze keer wel een hele rare wending, want beide broers worden opgeslokt door de beruchte schurk Bowser. In deze preview gaan we kijken of de gameplay vanuit Bowser een hartverwarmend of juist een kotsmisselijk gevoel geeft.
Scribblenauts
DS preview
Lees nu de Golden Sun DS DS preview Lees nu de Super Princess Peach DS preview
Na zes jaar wachten had ik de hoop eigenlijk al opgegeven dat er ooit nog een derde deel in de Golden Sun-serie zou komen. De verrassing was dan ook groot toen Nintendo op de E3 eindelijk een derde deel aankondigde en de verrassing was nog groter toen bleek dat dit derde deel ook speelbaar was op het Nederlandse post E3-event. De meest gekidnapte persoon uit Mushroom Kingdom gaat nu zelf eens op pad. Princess Peach moet namelijk Mario en Luigi, die ontvoerd zijn door Bowser, zien te bevrijden!
Golden Sun DS
DS preview
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie