Lees nu de Star Trek: Bridge Crew impressie PlayStation VR preview Lees nu de Batman: Arkham VR PlayStation VR preview
Ricardo mocht onlangs genieten van Star Trek: Bridge Crew! Zijn impressie van deze game lees je hier! Live long and VR! Na de game gemist te hebben op de E3, mocht Peter eindelijk aan de slag met Batman: Arkham VR. De game geeft de slogan "Be the Batman" een nieuwe betekenis en Peter is lyrisch.
Star Trek: Bridge Crew impressie
PlayStation VR preview
Batman: Arkham VR
PlayStation VR preview

Game previews

Star Trek: Bridge Crew impressie 02/05/2017 Simulatie PlayStation VR
Batman: Arkham VR 22/08/2016 Actie PlayStation VR
Headmaster 11/07/2016 Sport PlayStation VR
Into The Deep 10/07/2016 Simulatie PlayStation VR
The Playroom VR 05/07/2016 Actie PlayStation VR
Battlezone 27/06/2016 Actie PlayStation VR
The London Heist 26/06/2016 Actie PlayStation VR
Lees nu de Headmaster PlayStation VR preview Lees nu de Into The Deep PlayStation VR preview
Headmaster is een PlayStation VR-game die je daadwerkelijk ballen laat koppen. Je leert ballen met het hoofd in het doel koppen, met obstakels, keepers en gekke uitdagingen. Met Into The Deep voor PlayStation VR kruip je in de huid van een diepzeeduiker, die elke laag van de oceaan te zien krijgt. Een rustige beleving, met een spannende twist. Laat het de potentie van VR zien?
Headmaster
PlayStation VR preview
Into The Deep
PlayStation VR preview
Lees nu de The Playroom VR PlayStation VR preview Lees nu de Battlezone PlayStation VR preview
The Playroom VR is de opstart voor VR op de PlayStation 4. Met zes minigames kun je met je vrienden de grootste lol hebben. Tenminste, is het wel echt zo leuk om te spelen? DaniŽl testte het in Amsterdam. Battlezone zal als launchtitel verschijnen voor PlayStation VR en later ook voor Oculus. De game is een remake van het origineel uit 1980 en laat je in first person een tank besturen. En dat is zeer duizelingwekkend...
The Playroom VR
PlayStation VR preview
Battlezone
PlayStation VR preview
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
DaniŽl en Tom houden stand in burcht GamersNET met tal van (non)nieuws | GamersNET RADIO #367, zaterdag 15 juli 2017
Win een gaaf Ghost Recon-shirt met poster! | Prijsvraagvrijdag
Win Final Fantasy XII: The Zodiac Age of een t-shirt! | Prijsvraag
Hoe stevig kan een toetsenbord zijn? | Special (+ Win dat toetsenbord!)
GN Kalender: Juli 2017
Steun je vrienden van GamersNET
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie
Poll : E3 2017

Wat vond jij de beste persconferentie van de E3 2017?

EA

5%
Xbox
26%
Bethesda
2%
PC Gaming Show
5%
Ubisoft
38%
PlayStation
13%
Nintendo
11%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 285 stemmen.