Lees nu de Jon Hare over Sensible Soccer Xbox preview Lees nu de Fable Xbox preview
Sensible Soccer gooide als één van de eerste voetbalgames hoge ogen in de vroege negentiger jaren. Nu, bijna vijftien jaar later, wordt de game in een nieuw jasje gestoken. GamersNet werd uitgenodigd door Codemasters om met Jon Hare, game designer van Sensible Soccer, een potje virtueel te ballen. De Role-Playing-Game Fable die vroeger als Project Ego door het leven ging moet een titel worden die alle RPG's in het genre overbodig maken. Je creeert je eigen karakter, loopt vrij rond door een immens grote wereld en kiest je eigen verhaallijn. Fable, het babytje van Peter Molyneux moet een wonderkind worden.
Fable
Xbox preview

Game previews

Jon Hare over Sensible Soccer 01/04/2006 Sport Xbox
Fable 08/02/2004 RPG Xbox
Halo 2 29/10/2003 Actie Xbox
Xbox Live Facts 15/03/2003 Simulatie Xbox
Racing Evoluzione 28/01/2003 Racen Xbox
Project Ego 18/11/2002 RPG Xbox
The Elder Scrolls 3: Morrowind 18/09/2002 RPG Xbox
Munch's Oddysee E3 screenies en info 18/05/2001 Actie Xbox
Lees nu de Halo 2 Xbox preview Lees nu de Xbox Live Facts Xbox preview
Halo 2, het vervolg op de beste Xbox game tot nu toe, iedereen wacht met spanning af wat Bungie ons gaat brengen, zal de game weer een nieuwe standaard zetten voor Shooters, wij verzamelden alvast alle feiten en zetten ze voor jou op een rijtje in een wel heel uitgebreide preview Afgelopen vrijdag kwam Xbox Live in de winkels te liggen. We hebben hem dan ook meteen in huis gehaald om te kijken of de hype gegrond is. In dit artikel geven we nog een laatste prognose tot de eerste reviews uit de grond zullen komen.
Halo 2
Xbox preview
Xbox Live Facts
Xbox preview
Lees nu de Racing Evoluzione Xbox preview Lees nu de Project Ego Xbox preview
Van de makers van de Screamer en Superbike-reeksen komt er nu een nieuwe game voor de XBOX getiteld: Racing Evoluzione. Deze game, die 7 februari uit zal komen, zal je de controle geven over een eigen raceteam. Je moet zelf sponsors regelen, je eigen motoren inkopen en natuurlijk zorgen dat je races wint! Regisseer je eigen leven van jeugd tot de dood. Groei van een onervaren jongen uit tot het machtigste wezen in de wereld. Kies het pad van het goede of juist die van het kwade. Elke persoon die je geneest, elke bloem die je plet, elk beest dat je verslaat, het zal deze wereld voor altijd veranderen. Fable: Wie zal jij zijn?
Racing Evoluzione
Xbox preview
Project Ego
Xbox preview
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie