Call of Duty 4: Modern Warfare review
Call of Duty 4: Modern Warfare logo

Call of Duty 4: Modern Warfare review

Call of Duty 4: Modern Warfare is dan eindelijk uit en Jezus, wat is deze game gruwelijk vet. Gruwelijk gruwelijk grúwelijk vet. Lees in deze review waarom dit spel makkelijk meekan met games als Halo 3. Maar voordat je dat doet, moet je eerst even de game kopen. En dat is een bevel!

Hype
Het is niet zo dat ik Call of Duty 4: Modern Warfare niet aan heb zien komen. Op de E3 van afgelopen juli is de game door een sloot aan magazines en websites bestempeld als de beste game van de E3. Maar toch, tegen een marketingoffensief dat we voor onze kiezen kregen met Halo 3, kan Call of Duty 4 niet op. Het is niet zo dat deze game als de underdog gezien kan worden in het rijtje van multiplayershooters dat deze herfst naar de Xbox 360 kwam, maar vier miljoen keer verkopen in de eerste week, dat zal Call of Duty 4 zijn concurrent niet nadoen.

Het is wel zo dat een verkoopssucces Activision zeker is gegund met deze game, en dat zal naar alle waarschijnlijkheid ook niet uitblijven. Call of Duty 4 is een mainstream knalproduct van de bovenste plank. Je wordt in de actie gezogen, er weer uit gegooid, door elkaar heen geschud en weer verder gevoerd in deze wilde achtbaanrit. Want jawel, Call of Duty 4 is scripted, maar nee, dat doet niet af aan de pret. In geen tijden heb ik zo'n intense shooter gespeeld als deze. Granaten slaan vlak achter je in, vliegtuigen zoeven over je hoofd om hun dodelijke lading los te laten, vijandelijke munitie schampt je helm, helikopters crashen vlak voor je neer waarbij je nog net niet onthoofd wordt door de wegvliegende wieken en de dreiging van de dood is altijd aanwezig.

Singleplayer
In de singleplayercampaign krijg je letterlijk geen seconde rust. Zoals je waarschijnlijk wel hebt opgevangen of afgeleid uit de subtitel, speelt Call of Duty 4 zich niet meer af in de Tweede Wereldoorlog, maar dit keer is het heden het strijdtoneel. Vier Russische generaals die zichzelf 'The Four Horsemen of the Apocalypse' noemen plegen een staatsgreep en hun leider, Zakhaev, wil Moedertje Rusland terugbrengen naar het communisme. Dit is echter niet het enige wat er speelt, maar dat moet je allemaal maar zelf uitvinden in de game. Ik kan je er echter van verzekeren dat de game bol staat van plotwindingen en intrigerende gebeurtenissen.

Hoewel de game zich zestig jaar later afspeelt dan zijn voorgangers, ademt het spel nog steeds die bekende Call of Duty-sfeer waarin je constant van special effect naar special effect wordt gesmeten. Ook is het nog steeds niet zo dat je maar één soldaat onder je hoede hebt. In de eerste missie speel jij namelijk een geheim agent van de Britse SAS op een zinkend schip in de Beringstraat, een halfuurtje later ben je een Amerikaan die een stadsoorlog uitvecht in de straten van Bagdad. Infinity Ward heeft expres gekozen voor een samenhangend verhaal dat bestaat uit losse missies, waardoor ze een zo gevarieerd mogelijk spelaanbod hebben kunnen realiseren, zonder gevangen te worden in hun eigen verhaal.

Met de achttien missies die de game bevat ben je al gauw zo'n acht à tien uur bezig, mocht je ervoor kiezen om hem op de Hardened-moeilijkheidsgraad te spelen, wat ik je zeker aan kan raden. Op de Veteran-stand krijg je nog meer tegenstand van de computergestuurde vijanden, die erg slim zijn. Ze zoeken dekking, helpen elkaar en proberen goed gebruik te maken van de omgeving. Het is moeilijk om echte slimheid en gescripte handelingen van elkaar te onderscheiden in Call of Duty 4. Zo liep ik in een level in het Midden-Oosten een straatje in dat op het eerste gezicht helemaal leeg leek. De vijanden bleken echter een hinderlaag opgezet te hebben waarbij ze me van alle kanten vanuit de gebouwen beschoten. Dit soort dingen zijn vooraf geprogrammeerd, maar gelukkig blijft er wat de vijanden betreft nog genoeg aan hun eigen hersens en dus aan het toeval over. Twee keer dezelfde missie spelen is dus nooit exact hetzelfde.

Multiplayer
Het sterke punt van Call of Duty 4: Modern Warfare is duidelijk de multiplayer. Hoewel de éénspelermode fantastisch te noemen is door de verpletterende spelervaring die hij achterlaat, is deze niet al te lang houdbaar door het hoge gehalte aan scripted events. Je loopt hem na het uitspelen misschien nog een tweede keer door op de hoogste moeilijkheidsgraad, maar daar blijft het ook bij. Met de multiplayer ben je weken, zoniet maanden zoet.

Infinity Ward heeft een ontzettend goed rankingsysteem ingebouwd. Waar ik al compleet verslaafd aan Halo 3 was om die hoogste ranks te behalen, in die game blijft het echter bij een hoge notering en een flinke boost voor je e-penis, zoals ze dat zo mooi zeggen. In Call of Duty 4 speel je nieuwe klassen, wapens en perks vrij en heb je ook echt een reden om te blijven spelen. De game biedt jou namelijk de mogelijkheid om je eigen klasse te maken. Je kunt je primaire en secundaire wapen kiezen met daarop een trits uitbereidingsmogelijkheden (scope, laser, granaatwerper) en het pakket granaten dat je wilt gebruiken.

Het meest interessante zijn het toevoegen van zogeheten perks aan je soldaat. Dit zijn speciale vaardigheden die je vrijspeelt wanneer je rangs omhoog gaat. Zo zijn er perks die jou meer levenspunten geven, jouw wapens krachtiger maken, je vlak voordat je doodgaat nog een granaat laten vallen zodat je je tegenstander misschien ook nog velt, enzovoorts. Het is belangrijk om perks te keizen die elkaar goed aanvullen en aansluiten bij jouw speelstijl. Als je een sniper bent is bijvoorbeeld een vaste hand veel handiger dan het laten vallen van een granaat bij wijze van laatste hoop.

Je gaat ranks omhoog door het behalen van ervaringspunten, die je vergaart door het doden van tegenstanders en het winnen van potjes. Ook wanneer je verliest krijg je wat experience points, voor de moeite, zodat het niet zo is dat nieuwe spelers helemaal geen kans meer hebben, wanneer iedereen over een paar weken de hoogste rangs heeft gehaald met de sterkste wapens. Deze balans is ook aanwezig in de speelmaps, die erg goed in elkaar zitten. Het leveldesign is uitdagend en biedt veel mogelijkheid tot schuilen, zonder dat het op campen uitloopt. Je slachtoffer krijgt namelijk een herhaling van zijn dood te zien, waardoor jouw verstopplek nooit lang onopgemerkt blijft. Wel is het erg leuk om een camouflagepak aan te trekken en in het hoge gras te gaan liggen. Niemand die je ziet en wanneer je er een beetje handig mee bent, ben je verzekerd van een paar mooie kills.

Pareltje
Wat je meteen opvalt tijdens het spelen van Call of Duty 4: Modern Warfare, zijn de supergelikte graphics. De pracht straalt er letterlijk vanaf en dat is aan de ene kant te verklaren door het feit dat het spel boordevol actie en ontploffingen zit. Aan de andere kant kun je gewoon niet ontkennen dat de graphics haast onovertroffen zijn. De visuele stijl die men gebruikt ziet er fantastisch uit, alles is messcherp en loopt ontzettend vloeiend en in een hoog tempo.

De game bulkt namelijk van de echtbestaande wapens en dat is niet het enige waardoor het spel zo'n waarheidsgetrouwe militaire uitstraling krijgt. De tactieken die je soldaten ondernemen zijn niet van het echt te onderscheiden. Ze nemen positie voor een deur, trappen hem open en stormen naar binnen, nemen plaats in de hoeken en overzien zo de hele kamer. In de steden lopen ze langs de muren, waarbij ze continue de straat en de gebouwen erlangs in de gaten houden. Het spel doet qua sfeer echt niet onder aan een grote Hollywood-productie en dat is dan alwéér een heel groot pluspunt. Het lijstje wordt langer en langer...

Conclusie
Call of Duty 4: Modern Warfare is een terechte opvolger van het tweede deel geworden. Het spel is nog even meeslepend, intens en actievol als vroeger, maar het hedendaagse jasje spreekt mij veel meer aan dan die opgewarmde Tweede Wereldoorlogs-kliek die we inmiddels al van binnen naar buiten kennen. Superlatieven, zelfs krachttermen, schieten tekort om de ongelooflijke belevenis te verwoorden die Call of Duty 4 neerzet. Wegkruipen achter een muurtje en huilen om je bestaan, dat wil je. Het is een wrede, wrede wereld en je wil helemaal niet dood. Welke shooter heeft jou dat gevoel de afgelopen twaalf maanden bezorgd?

De singleplayermodus is heel erg sterk en vooral de latere missies behoren tot de leukste uurtjes die ik het afgelopen jaar in mijn eentje heb beleefd. De kracht van Call of Duty 4 ligt echter in de multiplayer. Hiermee ben je nog wel zoet tot en met het volgende deel in de reeks. Het spel motiveert je om hogere ranks te behalen door het vrijspelen van de vele wapens die er in de game zitten, maar ik ben vooral te spreken over de perks, die je soldaat echt iets persoonlijks meegeven. Tel daar de uitzonderlijk mooie graphics bij op en Call of Duty 4 is stiekem toch wel een ontiegelijk goede game. Ik geef het spel bewust ééntiende hoger dan Halo 3 omdat ik nu al weet dat ik hier langer mee zoet zal zijn dan die derde Halo. Met al deze najaarstoppers had ik die game na een kleine maand wel weer gezien, met Call of Duty 4 kom ik makkelijk de winter door. En jij ook, dus waar wacht je nou nog op?

Remco Molenaar

Reacties
Ga naar pagina: 1, 2 volgende »
Gepost door Tommy6769 op maandag 12 november, 2007 om 00:05:54 quote

Duke Nukem

425 posts
deze game is HELEMAAL okee
Beoordeling van Tommy6769: 9
Gepost door Daodan op maandag 12 november, 2007 om 00:18:20 quote

GN "Sickness"

4694 posts
Originaliteit een 9? Jongens toch..
Gepost door Koen op maandag 12 november, 2007 om 06:41:11 quote

GN "Ultima"

1909 posts
Daodan schreef:
Originaliteit een 9? Jongens toch..
Nou, ze zijn met succes van WOII naar een andere tijd overgestapt. Ze deden voor hun doen origineel, en als het dan ook nog goed is verdienen ze die 9!!!
Gepost door Neolite op maandag 12 november, 2007 om 08:15:48 quote

Moderator

6444 posts
Briljant gewoon, en al helemaal voor een on-rails shooter
Beoordeling van Neolite: 9
Gepost door Rhemme op maandag 12 november, 2007 om 08:27:55 quote

GN "Sickness"

4354 posts
Koen schreef:
Daodan schreef:
Originaliteit een 9? Jongens toch..
Nou, ze zijn met succes van WOII naar een andere tijd overgestapt. Ze deden voor hun doen origineel, en als het dan ook nog goed is verdienen ze die 9!!!

Je slaat de spijker op de kop! Hoewel deze nieuwe setting natuurlijk ook niet helemaal orgineel is, moeten ze toch beloond worden voor deze stap.

Gepost door NL Very Lazy op maandag 12 november, 2007 om 09:39:05 geband quote

Sonic

216 posts
IK VIND ALLES GWN EEEN MEGA 10+++++++++++++++++++++ COD RULEZZ GEWOON:d:p
Gepost door Carmen07 op maandag 12 november, 2007 om 09:51:44 quote

GN "Die Hard"

576 posts
Lekkere review en prima cijfers. Gewoon een topgame die ook nog eens online heerlijk speelbaar is.
Gepost door NL Godfather op maandag 12 november, 2007 om 11:04:25 geband quote

Duke Nukem

494 posts
ah mooi
Gepost door R.andom H.ero op maandag 12 november, 2007 om 11:38:48 geband quote

Soviet Russia

2552 posts
Hele vette game. Het is lang geleden dat ik voor een game betaalde en t nog waard vond ook, online is t ook helemaal de shit
Gepost door Jarek op maandag 12 november, 2007 om 12:59:24 quote

GN "DogLover"

4161 posts
speelbaarheid geef ik een 7 omdat ik soms nogal last heb van fps lag en ik ben niet de enige ,, het beeld is wel super ..
Beoordeling van Jarek: 9
Gepost door nielz op maandag 12 november, 2007 om 13:25:12 quote

Sub Zero

395 posts
super game
Gepost door SjaakSnel op maandag 12 november, 2007 om 13:34:17 quote

GN "Die Hard"

675 posts
Wat een geweldig spel
Beoordeling van SjaakSnel: 10
Gepost door matthijs 2088 op maandag 12 november, 2007 om 14:03:38 quote

Sonic

256 posts
vet spel
Beoordeling van matthijs 2088: 10
Gepost door dodonkey op maandag 12 november, 2007 om 14:04:42 quote

GN "Die Hard"

898 posts
Heb de demo gespeelt. Geweldig. Ik ga ook zo maar eens het Echte spel kopen.
Beoordeling van dodonkey: 9
Gepost door Wesseltje1 op maandag 12 november, 2007 om 14:59:30 quote

Sonic

232 posts
Niet echt mijn soort game, maar voor de rest wel een goede game.
Beoordeling van Wesseltje1: 7
Gepost door Ruudjee op maandag 12 november, 2007 om 15:21:40 quote

GN "Sickness"

2007 posts
Mooie review van een nog veel mooiere game!
Beoordeling van Ruudjee: 9
Gepost door micor op maandag 12 november, 2007 om 15:24:34 quote

Pong

36 posts
egt een Super spell Beste shooter 2007 in mijn ogen!
Beoordeling van micor: 9
Gepost door Gerjann op maandag 12 november, 2007 om 15:31:37 quote

GN "Die Hard"

858 posts
Shooter van 2007!! heb hem gisteren gekocht en heb hem hele avond gespeeld wat een game in een woord geweldig!!
Beoordeling van Gerjann: 10
Gepost door Pinzö op maandag 12 november, 2007 om 15:38:14 quote

Pong

23 posts
Te vet gewoon! De multiplayer rocks! hele weeken zit te spelen
Gepost door rogier1976 op maandag 12 november, 2007 om 15:42:42 quote

Pacman

88 posts
Vette game, jammer dat online joinen nog wat problemen geeft maar de hoop is er dat het opgelost wordt. Single player ervaring echt vet, en scripted, so what.....blijft vet.
Beoordeling van rogier1976: 9
Gepost door PielePalle op maandag 12 november, 2007 om 16:17:59 quote

Sub Zero

398 posts
Nice review, de game is echt supervat!
Beoordeling van PielePalle: 10
Gepost door Cyart op maandag 12 november, 2007 om 16:26:55 quote

GN "Die Hard"

755 posts
single player vond ik super vet en multiplayer vind ik nog steeds vet het is gewoon een vette game soms wat lag maar daar heeft wel elke game last van en ze zeggen dat hij lijkt op BF2 ...echt niet
Beoordeling van Cyart: 10
Gepost door MR.Mickey op maandag 12 november, 2007 om 16:32:48 quote

n00b

1 posts
opzich is het best een leuke game. maar wel vrij eenvoudig. Ik heb de single player mode in ongeveer 15 uur uitgespeeld. had van mij wel wat uitgebreider gemogen
Beoordeling van MR.Mickey: 8
Gepost door martyntjee op maandag 12 november, 2007 om 17:06:45 quote

GN "Die Hard"

860 posts
P-R-A-C-H-T-I-G gewledige game mooie revieuw must have maar ik laat nog ff liggen ik ga eerst ff assasins creed vrijdag halen maar cod4 is zeker ene top game
Gepost door Wouter op maandag 12 november, 2007 om 17:17:16 quote

GN "Ultima"

1720 posts
Dit is serieus de beste game die ik ooit heb gespeeld. Beter als Gears of War, beter als Halo 3, beter als elke andere game dan ook. Loop ik te hard van stapel?
Beoordeling van Wouter: 10
Gepost door R.andom H.ero op maandag 12 november, 2007 om 17:40:44 geband quote

Soviet Russia

2552 posts
Pinzö schreef:
Te vet gewoon! De multiplayer rocks! hele weeken zit te spelen

Knap als de game pas 4 dagen in de winkel ligt.

Gepost door dr-salvador op maandag 12 november, 2007 om 18:14:50 quote

Sonic

216 posts
call of duty 2 vond ik vet maar 3 was ik na 5 minuten al zat maar de nieuwe setting spreekt me aan dus deze ga ik zeker halen
Gepost door Rhemme op maandag 12 november, 2007 om 18:27:53 quote

GN "Sickness"

4354 posts
R.andom H.ero schreef:
Pinzö schreef:
Te vet gewoon! De multiplayer rocks! hele weeken zit te spelen

Knap als de game pas 4 dagen in de winkel ligt.

Ik denk dat de 'd' is weggevallen en er eigenlijk 'weekend' had moeten staan, geen 'weken'

Gepost door cpt of war op maandag 12 november, 2007 om 20:51:39 quote

Prince of Persia

106 posts
kom op zeg cal of duty is weer zoon uitgemolken game niet orgineel vind ik moh was er veel eerder

ik vind caal of duty een beetje afgekeken

Gepost door blackhawk1 op maandag 12 november, 2007 om 21:23:08 quote

Sub Zero

377 posts
egt zo'n zo'n fet spel egt dit moet je kopen
Beoordeling van blackhawk1: 9
Gepost door Kevinb__ op maandag 12 november, 2007 om 21:24:08 quote

n00b

6 posts
Call of duty 4 is zeker een fette game! En ik kan dan ook niet wachten om zelf online te gaan gamen.

@ cpt of war.

Een aantal makers van MOH heeft een nieuw bedrijf opgericht (Infinity ward). Dus die hebben het MOH verder uitgewerkt en daaraan een mooi grafisch laagje gedaan. En voila je hebt cod 1.

Gepost door Rhemme op maandag 12 november, 2007 om 22:11:30 quote

GN "Sickness"

4354 posts
Een hoop programmeurs bij 2016 (de ontwikkelaars van MOH:AA) hebben zich inderdaad afgesplist. Deze hebben Infinity Ward opgericht, een contract gekregen bij Activision en zo is de Call of Duty serie ontstaan. CoD is dus niet echt afgekeken van MoH, want de makers van CoD hebben MoH zelf bedacht
Gepost door marnix op maandag 12 november, 2007 om 22:53:30 geband quote

n00b

11 posts
vette shit!! multiplayer is zooo f*cking die hard, echt kapot vet!!
Beoordeling van marnix: 10
Gepost door blackhawk1 op dinsdag 13 november, 2007 om 07:00:59 quote

Sub Zero

377 posts
multiplayer is egt fet
Beoordeling van blackhawk1: 9
Gepost door Daggerlord op dinsdag 13 november, 2007 om 14:38:01 quote

n00b

7 posts
Goeie game,, alleen het geluid is bar slecht . Steeds maar wordt dezelfde track herhaald en het stoort enorm. bovendien klinkt een grote explosie meer als een knappende ballon
Beoordeling van Daggerlord: 8
Gepost door Tollos op dinsdag 13 november, 2007 om 20:05:32 quote

GN "Die Hard"

503 posts
het is echt een super vet spel
Beoordeling van Tollos: 9
Gepost door Dancing Lobster op woensdag 14 november, 2007 om 15:40:55 quote

n00b

6 posts
Hij is echt supervet
Beoordeling van Dancing Lobster: 10
Gepost door Scuderia op woensdag 14 november, 2007 om 16:17:23 quote

GN "Sickness"

4580 posts
Ze zeggen dat deze game met gamak meekan met Halo3. Ik denk eerder Halo3 met deze game kan meelopen .
Gepost door harmenhuls op woensdag 14 november, 2007 om 22:57:50 quote

n00b

1 posts
hoe kan ik dit spel spele!
Gepost door Faex op donderdag 15 november, 2007 om 16:00:34 quote

GN "Commander"

1175 posts
Ik heb de demo gespeeld daar van echt realistisch en ook heeeeeeeeeeeeeeeeel moooii 3 en 1 zijn niks maar call of duty 2 en 4 well

mijn cijfer is met reken machine een :::::: 9.6 van wat daar boven staaatt

Beoordeling van Faex: 9
Gepost door Gerjann op zondag 18 november, 2007 om 18:02:20 quote

GN "Die Hard"

858 posts
heb hem binnen 4 dagen uitgespeeld.......maar hij is zo zo vreselijk gruwelijk wreed egt geweldig!!! game van jaar!! heb nog nooit zo intense shooter gespeeld...je hebt egt het gevoel van leven of dood.. egt geweldig kopen mensen!!
Beoordeling van Gerjann: 10
Gepost door Loopy op dinsdag 20 november, 2007 om 20:48:36 quote

Pacman

90 posts
Ziet er vet uit, orgineel niet echt want je hebt games die ook al modern zijn
Beoordeling van Loopy: 9
Gepost door OkkieBOOMER op woensdag 21 november, 2007 om 07:41:23 quote

Duke Nukem

464 posts
ik ben het niet eens met deze review... HET VERDIENT GEWOON MEER... zelfs die demo was extreem verslavend..!!
Beoordeling van OkkieBOOMER: 10
Gepost door w00tAnGeLXL op donderdag 22 november, 2007 om 23:38:40 quote

GN "Die Hard"

598 posts
meesterlijk spel gewoon! maar zoals een paar al zeiden over dat het een goede stap was om uit woII naar het heden te gaan, vind ik ook. Helaas vind ik dat idee een beetje te veel op battlefield 2 lijken
Beoordeling van w00tAnGeLXL: 9
Gepost door blackwolf-jr op vrijdag 23 november, 2007 om 18:35:07 quote

n00b

2 posts
deze game is gewoon in één klap geweldig voor al met de HD ready stand
Beoordeling van blackwolf-jr: 9
Gepost door jarnolos op zondag 2 december, 2007 om 01:54:29 quote

n00b

2 posts
Top game
Beoordeling van jarnolos: 9
Gepost door SuperNova op zondag 2 december, 2007 om 14:05:44 quote

GN "Die Hard"

972 posts
ownage man
Beoordeling van SuperNova: 10
Gepost door Mastermind op vrijdag 7 december, 2007 om 15:18:07 quote

Sonic

287 posts
Het is echt een goede game. Ik vind deze beter dan COD2 maar dat is mij mening.
Beoordeling van Mastermind: 10
Gepost door Timmeh op maandag 17 december, 2007 om 19:07:48 quote

Prince of Persia

135 posts
Het vetste spel tot nu toe! Geluid geeft je de rillingen op je rug en de scenes zijn W O N D E R S mooi!!!!!!!!!!!
Beoordeling van Timmeh: 10
Gepost door Czone op donderdag 3 januari, 2008 om 14:27:21 quote

Duke Nukem

488 posts
k ga janken zow goed is ie... Alleen heb ik problemen met het online spelen hij zegt steeds dat k in gelogt moet zijn op xbox live maar dat ben ik! Anyway k vind de single player veel en veels te kort, ik had hem(dan wel op eay) in zo'n 6 tot 9 uur uitgespeeld
Beoordeling van Czone: 10
Ga naar pagina: 1, 2 volgende »
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie

Game details

Xbox 360 review
Call of Duty 4: Modern Warfare packshot
GN score: 9.4
Bezoekers score (285): 8.7
Geef hier jouw score:
Toevoegen aan:
Advertentie

Screenshots

 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 1
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 2
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 3
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 4
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 5
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 6
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 7
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 8
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 9
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 10
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 11
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 12
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 13
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 14
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 15
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 16
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 17
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 18
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 19
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 20
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 21
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 22
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 23
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 24
 • Call of Duty 4: Modern Warfare screenshot nr. 25