Grand Theft Auto IV review
Grand Theft Auto IV logo

Grand Theft Auto IV review

Trailers werden weken van te voren aangekondigd. Informatie werd met uiterste voorzichtigheid naar buiten gebracht. Iedereen sprak er al maanden over. Een hype was al snel geboren en we kunnen er inmiddels niet meer omheen: Grand Theft Auto IV ligt in de winkels en is een gruwelijk goede game geworden.

The American Nightmare
Niko Bellic is de grote ster van dit nieuwe avontuur, waarbij je als verse Servische immigrant met de boot naar Liberty City komt. Op zoek naar het paradijs, de American Dream, het goede luxe leven, beloofd door je neef Roman. Zodra je voet aan wal hebt gezet, merk je dat er iets niet klopt. Roman heeft je voorgelogen en zijn leven is helemaal niet zo rooskleurig als je dacht. Daar staat echter tegenover dat je zelf ook niet helemaal duidelijk bent geweest waarom je naar Liberty City bent afgereisd. Kortom, voor je het weet gaat alles in sneltreinvaart en moet je zien te overleven dankzij vele duistere praktijken. En als het even kan wil je ook nog je persoonlijke kwesties oplossen.

Om te overleven heb je ontzettend veel tot je beschikking, want Liberty City is een stad van ongekende mogelijkheden. Het is dat ik geen pettendrager ben, maar anders zou ik die diep afnemen voor wat Rockstar gepresteerd heeft. De stad is zo gevuld, gevariëerd, gezellig, druk, gevaarlijk, humoristisch, uitdagend en, bovenal... levend! Mensen doen hun dagelijkse bezigheden en jij bent echt iemand die zich daarin moet zien te mengen. Niet langer staan personen op vaste plekken in een omgeving op je te wachten, ze gaan gewoon hun gangetje. Als je tegen andere personen oploopt, reageren ze daar ook erg realistisch op. Een man die net van zijn smakelijke hotdog geniet, laat de snack van schrik vallen als jij ongewenst hard contact maakt.

Niet alleen de vele anonieme inwoners van Liberty City zijn erg speciaal, want ook je vrienden zijn in Grand Theft Auto IV van grote waarde voor je. Laat iemand bommen of grof geschut voor je regelen, maak dames het hof, of ga met je neef naar vleselijk schoon van Moeder Natuur kijken in de plaatselijke stripclub. En, pikant als de game is, kan je jezelf ook extra laten verwennen met een privé dans. Niet voor al te jonge gamers natuurlijk, maar net als overige seksueel getinte gameplay is het verre van schokkend. Veel ophef in de media om niets, zoals verwacht, al zullen er vast en zeker gamers zijn die het erg prettig zullen vinden om een straathoertje op te pikken en op een rustig plekje uit drie intieme handelingen te kiezen. Ik kan je echter verzekeren dat een uitzending van Nederland in Beweging meer erotische lading kent.

The Big Experience
Vrienden zijn dus een belangrijk aspect van GTA IV, maar eigenlijk is er nog een sleutelwoord dat een belangrijke stempel op de game drukt: beleving. De actieve inwoners van Liberty City zorgen, samen met de grafische insteek, voor een ongekende sfeer. Het is een belevenis op zich om jezelf door te stad te begeven. Heel af en toe zal je misschien een paar kleine minpuntjes zien, zoals een beperkte anti-aliasing en iets wat een beetje lijkt op pop-up in de verte, maar juist door de algehele beleving van de game stoort dit op geen enkel moment. Je bent bezig met jouw verhaal, het leven van Niko, en daarbij doet Liberty City dienst als heerlijke zandbak.

Mocht je even geen zin hebben om de verhaallijn voort te zetten, dan kan je via je telefoon kiezen voor de ‘Sleep Mode’. Op deze manier zal je geen telefoontjes of SMS’en ontvangen met nieuwe opdrachten, waardoor je in alle rust door de stad kunt zwerven en genieten van alle mogelijkheden. Zoek een geschikte auto of motor en geniet van één van de radiostations, waarop diverse muziekstijlen te beluisteren zijn. Mijn persoonlijke favoriet: Jazz Nation Radio. Heerlijk cruisen door de straten, terwijl Charlie Parker je voorziet van geweldige muziek. De reclameblokken op de radio zitten ook nog eens volgepropt met humor en parodieën, wat het luisteren naar de radio nog leuker maakt. Zo kan gamen extra ontspannend zijn, als je even genoeg hebt van alle brute missies. Want je zult een hoop ellende tegenkomen... en uit de weg moeten ruimen.

De actie is uiteraard volop aanwezig, zoals we van GTA-games gewend zijn, alleen deze keer kan je ook nog eens gebruik maken van het inmiddels bekende systeem om dekking te zoeken. Je krijgt een missie, gaat naar de bewuste persoon toe en vanaf dat moment is het veelal een kwestie van opzoeken van je slachtoffer en het 'probleem' uit de weg ruimen. Heerlijk filmisch kan je jezelf onderweg zien rijden vanuit de diverse camerastandpunten, al zal dit niet echt bevorderlijk zijn voor de conditie van je auto. De physics en het schademodel van de voertuigen zijn prima verzorgd en een paar onschuldige aanrijdingen zullen echt aan je wagen af te zien zijn. Ga je nog een stap verder, dan zal je motorkap loskomen of andere onderdelen aan je auto beginnen te rammelen. En een gordel doet onze Niko niet aan, want bij een stevige aanrijding word je met Mach-3 uit je auto geslingerd.

The Multi-Tasks
Over de singleplayer valt nog zoveel te vertellen, dat je haast zou vergeten dat Grand Theft Auto IV over een bijzonder uitgebreide multiplayer beschikt. Naast de verplichte Deathmatch en Team Deathmatch, die overigens naar wens gecustomized kunnen worden, zijn er diverse uitdagende spelmodi online te vinden. Wat dacht je van de coöperatieve modi Cops 'n' Crooks en Hangman's NOOSE. In Cops 'n' Croocks worden de spelers over twee teams verdeeld en moet één team een belangrijk character naar een bepaalde locatie brengen. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad, des te meer geld er te verdienen valt. De bonus neemt eveneens toe door met zoveel mogelijk mensen de 'boss' te begeleiden.

Hangman's NOOSE is een co-op modus voor vier spelers, waarbij je de opdracht krijgt om jezelf te verdedigen tegen NOOSE (SWAT) teams, terwijl je een computergestuurd persoon beschermd en naar een veilige plek brengt. Vervolgens moet je in een auto zien te ontsnappen aan helikopters en de rest van de sterke arm der wet. Ga je liever vrij op avontuur, dan is er ook nog altijd de Free Mode om je online mee te vermaken. De huidige cijfers hebben al aangetoond dat de multiplayer van GTA IV ontzettend populair is, dus elke spelmodus zal goed gevuld zijn met andere gamers om tegen te spelen.

The Closing Comments
De hype was er, de hype is er, en de hype zal voorlopig nog wel aanhouden. Grand Theft Auto IV is met torenhoge verwachtingen aan het grote publiek gepresenteerd en de game weet het gewoon subliem waar te maken. De interessante verhaallijn, de ongekende mogelijkheden, het genieten van de beleving die deze game je biedt... the sky is the limit. Natuurlijk zijn er kleine kanttekeningen te plaatsen bij de game, zoals de technische problemen, maar veelal zal het een kwestie van smaak zijn of je je ergert aan deze minpuntjes. Toch valt alle kritiek in het niet bij de klasse van de rest van de game. Grote jongen die hier nog overheen gaat dit jaar...

Michiel Brunsveld

Reacties
Ga naar pagina: 1, 2, 3 volgende »
Gepost door The Beaver op donderdag 8 mei, 2008 om 08:51:42 quote

Sub Zero

374 posts
Oud Nieuws!!,,

Maar mijn cijfer is 9.8:p

Gepost door ms13694 op donderdag 8 mei, 2008 om 08:52:55 quote

GN "Commander"

1269 posts
wow daar issie dan de review!11!!!!!! dit is egt HET spel GN geeft niet zomaar een 9.8!
Gepost door Pimkingetje op donderdag 8 mei, 2008 om 08:54:26 quote

GN "Die Hard"

906 posts
Ik geef het een 9.5! Heb 1 missie gespeeld! De 2e. Ziet er erg vet uit!
Gepost door Aquila op donderdag 8 mei, 2008 om 09:01:32 quote

Prince of Persia

146 posts
Gewoonweg een geweldig spel
Beoordeling van Aquila: 10
Gepost door Carmen07 op donderdag 8 mei, 2008 om 09:10:38 quote

GN "Die Hard"

576 posts
Mooie review over een net zo mooie game. Game van het jaar!
Gepost door RinusReetRidder op donderdag 8 mei, 2008 om 09:12:02 quote

GN "Ultima"

1787 posts
Speelbaarheid heel iets lager dan een 10 eigenlijk, al is dat vooral even wennen. Verder erg vette game geworden. Ben ook benieuwd of hier nog iemand over heen kan gaan dit jaar.
Beoordeling van RinusReetRidder: 10
Gepost door Jarek op donderdag 8 mei, 2008 om 09:27:35 quote

GN "DogLover"

4163 posts
ik heb er maar 3 woorden voor

* EEN GEWELDIGE GAME *

Beoordeling van Jarek: 9
Gepost door Eggie124 op donderdag 8 mei, 2008 om 09:39:43 quote

GN "Die Hard"

878 posts
hele goede game! het is en blijft de vertrouwde GTA en dan ook nog in een mooier jasje! het is gwn een nieuw deel in de serie en dat speel ik weer net zo graag als ik altijd al deed wanneer er een nieuwe uit kwam echt een top game!
Beoordeling van Eggie124: 10
Gepost door LHH op donderdag 8 mei, 2008 om 09:47:07 quote

Sonic

263 posts
goeie review, ik ga em morgen met een xbox360 erbij halen kan niet meer wachten
Gepost door LXZ-76 op donderdag 8 mei, 2008 om 09:49:31 quote

GN "Commander"

1135 posts
Ja ik geef een tien, niet omdat het de perfecte game is, maar omdat een 9,9 GTA IV ook niet kan benaderen.
Beoordeling van LXZ-76: 10
Gepost door Niekolaas op donderdag 8 mei, 2008 om 10:04:07 quote

GN "Die Hard"

514 posts
Ten eerste een super mooie review!! en ten tweede echt een toppertje van een game!! 9,8
Beoordeling van Niekolaas: 10
Gepost door gejrgr34t op donderdag 8 mei, 2008 om 10:44:44 quote

Sonic

228 posts
Als je de gameplay 10 geeft is egt bagger, die is 8 man!
Beoordeling van gejrgr34t: 8
Gepost door Koen op donderdag 8 mei, 2008 om 11:21:35 quote

GN "Ultima"

1909 posts
Ik kan niet wachten tot de mijne binnen is
Gepost door triniton op donderdag 8 mei, 2008 om 11:44:47 quote

Sonic

235 posts
mooie review maar vindt alles zo donker in Liberty City is dat nooit iemand opgevallen ! vergelijk het eens met Saint's row daar is alles vell lichter en ik heb nog een vraag wat kan je zelfstandig in de Stad doen? bijv . kan je winkels overvallen , kan je bank overvall plegen dus niet via een missie maar gewoon vrij
Gepost door mars264 op donderdag 8 mei, 2008 om 12:04:43 quote

Pong

31 posts
geweldig spel
Beoordeling van mars264: 10
Gepost door Dman op donderdag 8 mei, 2008 om 12:07:44 quote

Pacman

56 posts
Ik moet wel zeggen de graphics vallen me ietsjes tegen, maar dat hindert niet zo erg.Moet je eens goed opletten naar de graphics dan zie je dan het nog beter kan kwa graphics.
Beoordeling van Dman: 9
Gepost door cpt of war op donderdag 8 mei, 2008 om 12:08:21 quote

Prince of Persia

106 posts
kheb geen 360 of ps3 dus moek effe w8ten met het spelen van gta4
Gepost door Ruudjee op donderdag 8 mei, 2008 om 12:10:48 quote

GN "Sickness"

2007 posts
Geen 10, want de perfecte game bestaat niet. Zelfs bij een supergame als GTAIV zijn minpuntjes te vinden, ook al wegen deze bij lange, lange na niet op tegen de overweldigende pluspunten. De beleving, de sfeer, de mogelijkheden, de geweldigde setting. Al de heerlijke ingrediënten die Rockstar heeft gebruikt voor deze game zijn uiteindelijk samengesmolten tot een stukje Haute-Cuisine. Een superieure game die in de nabije toekomst niet overtroffen zal worden.
Beoordeling van Ruudjee: 9
Gepost door Ika Q op donderdag 8 mei, 2008 om 12:11:14 quote

GN "Sickness"

3915 posts
GTA 4 is een goede en ook een mooie game. Het is wel jammer van de fps drops, poppetjes reageren niet goed of doen domme dingen. Hoe goed een spel ook mag zijn, een spel mag nooit een 10 verdienen want zelfs GTA 4 is nog niet perfect (zoals meeste sites dat beweren)

Edit: Na het uitspelen van het spel zul je het weinig spelen tenzij je de extra's eruit wilt hebben. Online gaat snel eentonig worden als je alleen speelt, het is veel leuker met een vriend of als je in een clan zit. De missies zijn te makkelijk, saai en snel uit te spelen. En er zijn veel dingen weg gelaten uit de vorige delen (shops, haircut enz). GTA4 is leuk, maar niet de allerbeste in de GTA-reeks.

Beoordeling van Ika Q: 9
Gepost door Faex op donderdag 8 mei, 2008 om 12:20:43 quote

GN "Commander"

1175 posts
Beoordeling van Faex: 10
Gepost door Ruudjee op donderdag 8 mei, 2008 om 12:31:40 quote

GN "Sickness"

2007 posts
Ika Q schreef:
GTA 4 is een goede en ook een mooie game. Het is wel jammer van de fps drops, poppetjes reageren niet goed of doen domme dingen. Hoe goed een spel ook mag zijn, en spel mag nooit een 10 verdienen want zelfs GTA 4 is nog niet perfect (zoals meeste sites dat beweren)

Helemaal mee eens

Beoordeling van Ruudjee: 9
Gepost door delta62 op donderdag 8 mei, 2008 om 12:31:43 quote

GN "Sickness"

2457 posts
Het beste is om deze game zelf te spelen, zoveel details en zoveel dingen die je kan doen!
Beoordeling van delta62: 9
Gepost door Tollos op donderdag 8 mei, 2008 om 12:41:11 quote

GN "Die Hard"

503 posts
heel goed spel, alleen wat jammer is het is geen egte shooter geen egte racer dus dan mis je toch wat bij het schieten en het racen, maar voor de rest geweldig
Gepost door michelvosje op donderdag 8 mei, 2008 om 12:51:46 quote

Prince of Persia

101 posts
triniton schreef:
ik heb nog een vraag wat kan je zelfstandig in de Stad doen? bijv . kan je winkels overvallen , kan je bank overvall plegen dus niet via een missie maar gewoon vrij
Ja, dat vraag ik me dus ook al een hele tijd al af. Kan iemand daar iets over vertellen?
Gepost door Super Gamer op donderdag 8 mei, 2008 om 12:58:16 quote

GN "Die Hard"

628 posts
Als deze game uitkomt voor de PC dan ga ik hem zeker weten KOPEN[b][i][u]
Beoordeling van Super Gamer: 8
Gepost door Xtremie op donderdag 8 mei, 2008 om 13:07:52 quote

GN "Commander"

1233 posts
Geweldig spel, eindelijk ragdoll physics in een GTA game, heerlijke gameplay, mooie stad en geweldige missies!!!
Beoordeling van Xtremie: 9
Gepost door ikbenrick op donderdag 8 mei, 2008 om 13:36:28 quote

Sonic

226 posts
Heb het spel op de PS3. Vind het een tof spel, speeld lekker weg, al had ik liever een map gehad allá Vice city/San andreas. Wie weet de volgende next gen GTA . Beeld vind ik geen 10 waard, meer een 8. GTA heeft het nooit van de graphics hoeven hebben maar van de miljarden details die erin zitten . Ojah, en ik vind de radio die in deze GTA zit tot nu toe de slechtste. ff de reeks, van slecht naar goed:

-GTA IV -GTA III -GTA San Andreas -GTA vice City

Beoordeling van ikbenrick: 8
Gepost door RinusReetRidder op donderdag 8 mei, 2008 om 13:41:53 quote

GN "Ultima"

1787 posts
michelvosje schreef:
triniton schreef:
ik heb nog een vraag wat kan je zelfstandig in de Stad doen? bijv . kan je winkels overvallen , kan je bank overvall plegen dus niet via een missie maar gewoon vrij
Ja, dat vraag ik me dus ook al een hele tijd al af. Kan iemand daar iets over vertellen?
Je kan natuurlijk naast storyline missies ook alternatieve/vrije opdrachten doen. Heb nog niet superveel gespeeld maar echt vrij een bank overvallen zit er volgens mij niet zomaar in.

Beoordeling van RinusReetRidder: 10
Gepost door rudolf op donderdag 8 mei, 2008 om 15:04:07 quote

n00b

7 posts
spel van het millenium
Beoordeling van rudolf: 10
Gepost door delta62 op donderdag 8 mei, 2008 om 15:07:51 quote

GN "Sickness"

2457 posts
IK WIL HEM IK WIL HEM!!
Beoordeling van delta62: 9
Gepost door Cirdan op donderdag 8 mei, 2008 om 15:27:09 quote

GN "Cryptic Destine"

4734 posts
Mooie review

Ik ben totaal met je eens.

Beoordeling van Cirdan: 9
Gepost door Kaassouffl3 op donderdag 8 mei, 2008 om 15:45:34 quote

GN "Commander"

1333 posts
Ben er volop mee bezig! Echt pracht spel! Qua speelbaarheid was het wel wennen aan de autobesturing vond ik ten opzichte van San Andreas. De beelkwaliteit is natuurlijk helemaal perfect en zeer gedetailleerd.Die motor geluiden zijn ook prachtig xD Maar toch mis ik iets ,waardoor het geen 10 krijgt.
Beoordeling van Kaassouffl3: 9
Gepost door Neolite op donderdag 8 mei, 2008 om 15:56:41 quote

Moderator

6454 posts
Een ubervet spel, het heeft wat minpuntjes, maar die zijn zo klein dat je daar vrijwel niks van merkt.
Beoordeling van Neolite: 9
Gepost door xizaaR op donderdag 8 mei, 2008 om 16:33:54 quote

GN "Sickness"

2047 posts
This is THA SHITEen geweldige game.
Gepost door Rikki op donderdag 8 mei, 2008 om 16:43:16 quote

Duke Nukem

459 posts
Gespeeld bij een vriend gruwelijk vet! zou ik maar ff een score maken.
Beoordeling van Rikki: 9
Gepost door milbot op donderdag 8 mei, 2008 om 17:22:27 quote

Pacman

70 posts
De beste GTA ooit
Beoordeling van milbot: 10
Gepost door NLkevvNL op donderdag 8 mei, 2008 om 17:36:35 quote

GN "Commander"

1217 posts
ik heb em nie en hoef em nie maar kan er wel wat van zegge want heb em gespeeld.. er zitte foute in maar nog nie gezien ik hoorde et dat er foute in zitte. dat heb je in alle spelle
Gepost door Ruudjee op donderdag 8 mei, 2008 om 17:54:07 quote

GN "Sickness"

2007 posts
NLkevvNL schreef:
ik heb em nie en hoef em nie maar kan er wel wat van zegge want heb em gespeeld.. er zitte foute in maar nog nie gezien ik hoorde et dat er foute in zitte. dat heb je in alle spelle

En nu even zonder onzin?

Beoordeling van Ruudjee: 9
Gepost door Cirdan op donderdag 8 mei, 2008 om 17:57:20 quote

GN "Cryptic Destine"

4734 posts
NLkevvNL schreef:
ik heb em nie en hoef em nie maar kan er wel wat van zegge want heb em gespeeld.. er zitte foute in maar nog nie gezien ik hoorde et dat er foute in zitte. dat heb je in alle spelle

gefeliciteerd. Wat probeer je nu te zeggen? Ik kan niet echt jou inhoud van jou zinnetje begrijpen.

Beoordeling van Cirdan: 9
Gepost door Alias op donderdag 8 mei, 2008 om 18:14:24 quote

GN "Unforgettable"

6214 posts
Mooie review. En voor de liefhebbers de Videoreview van GTA IV van de gametrailers (is idd al wa dagen oud).
Gepost door michelvosje op donderdag 8 mei, 2008 om 19:09:47 quote

Prince of Persia

101 posts
NLkevvNL schreef:
ik heb em nie en hoef em nie maar kan er wel wat van zegge want heb em gespeeld.. er zitte foute in maar nog nie gezien ik hoorde et dat er foute in zitte. dat heb je in alle spelle
Er zitten fouten in, ja. Als je bij youtube zoekt op: GTA IV bugs. Dan vind je wel wat fimpjes waarin ze al bugs en glitches laten zien (sommige wel grappigi). Sommige bugs die ze laten zien zijn geen echte bugs zoals het ineens opduiken van auto's of mensen. Maar echt erg zijn ze nou ook weer niet. Ik wel hem voor de pc hebben ....
Gepost door DutchGamer-W- op donderdag 8 mei, 2008 om 19:15:08 quote

GN "Sickness"

7074 posts
GTA IV is gewoon DE game van 2008 ik zie geen een kritiek puntje maar als ik er toch een moet noemen is het dan toch wel het rijden van een voertuig want dat is gewoon moelijk iedere gamer is verplicht om deze game in huis te hebben!!!!!!
Beoordeling van DutchGamer-W-: 10
Gepost door Uchiha linkz op donderdag 8 mei, 2008 om 19:20:22 quote

GN "Commander"

1261 posts
Deze game is Uber vet en mag gerust de game van het jaar worden voor mij.heb deze game een acht gegeven omdat ik het ni zo gewoon ben om op een console te spelen.maar het voelt echt na een tijdje aan goed daarom de speelbaarheid een 9.en over het beeld ben ik helemaal te vreden een groote wereld helemaal beschikbaar in HD xD. en over geluid ben ik ook tevreden hoewel ik de helft bijna niet ken whahah xD maja voor de rest is de game echt Practhig in alle vlakken dus koop deze game gwn als je tewijfelt
Beoordeling van Uchiha linkz: 8
Gepost door GameAC op donderdag 8 mei, 2008 om 19:31:10 quote

GN "Ultima"

1844 posts
Geniaal spel
Beoordeling van GameAC: 9
Gepost door Standley16 op donderdag 8 mei, 2008 om 19:43:30 quote

Sonic

283 posts
ik geef hem een 9 omdat het rijsysteem toch wel klote blijft en het gewoon het assasins creed gevoel terug haalt in het begin super vet maar daarna alleen maar herhaling ')
Beoordeling van Standley16: 9
Gepost door Mmore op donderdag 8 mei, 2008 om 19:52:23 quote

GN "Die Hard"

875 posts
Het spelen moet even wennen, maar als je dat systeem eenmaal onder die knie hebt is het gewoon weer ouderwets lekker Grand Theft Auto. Orginaliteit blijft enorm sterk, vooral door de in breng van de nieuwe character, en het beeld en geluid zijn in één woord geweldig. Je kan letterlijk honderden uren gespeeld hebben en dan nóg nieuwe dingen ontdekken.
Beoordeling van Mmore: 10
Gepost door NLkevvNL op donderdag 8 mei, 2008 om 20:44:42 quote

GN "Commander"

1217 posts
michelvosje schreef:
NLkevvNL schreef:
ik heb em nie en hoef em nie maar kan er wel wat van zegge want heb em gespeeld.. er zitte foute in maar nog nie gezien ik hoorde et dat er foute in zitte. dat heb je in alle spelle
Er zitten fouten in, ja. Als je bij youtube zoekt op: GTA IV bugs. Dan vind je wel wat fimpjes waarin ze al bugs en glitches laten zien (sommige wel grappigi). Sommige bugs die ze laten zien zijn geen echte bugs zoals het ineens opduiken van auto's of mensen. Maar echt erg zijn ze nou ook weer niet. Ik wel hem voor de pc hebben ....

jij neemt me serieus. en jij begrijpt me thx

Gepost door Xtremie op donderdag 8 mei, 2008 om 21:31:36 quote

GN "Commander"

1233 posts
delta62 schreef:
IK WIL HEM IK WIL HEM!!

KOOP HEM, KOOP HEM!!!

Beoordeling van Xtremie: 9
Gepost door triniton op donderdag 8 mei, 2008 om 22:28:23 quote

Sonic

235 posts
Quote:
RinusReetRidder op 8 mei, 2008 om 13:41:53 Sub Zero

381 posts michelvosje schreef: triniton schreef: ik heb nog een vraag wat kan je zelfstandig in de Stad doen? bijv . kan je winkels overvallen , kan je bank overvall plegen dus niet via een missie maar gewoon vrij Ja, dat vraag ik me dus ook al een hele tijd al af. Kan iemand daar iets over vertellen? Je kan natuurlijk naast storyline missies ook alternatieve/vrije opdrachten doen. Heb nog niet superveel gespeeld maar echt vrij een bank overvallen zit er volgens mij niet zomaar in.

ik bedoel zo van kan je winkels overvallen net zoals bij Sain't row dingen doen bijv chop shop wat heb je nog meer mayhem ofzo iets carjacking en je had pimping dat soort dingen

Gepost door SjaakSnel op donderdag 8 mei, 2008 om 23:05:48 quote

GN "Die Hard"

675 posts
Een leuke stad alleen zijn er nog best wel wat minpuntjes:

- Wat is de radio saai (naar een paar uur heb je alles zo'n beetje gehoord) - Waarom kan ik geen huis meer kopen zoals in San Andreas - Waarom kan ik niet met een missie een helikopter pakken - en ik vond de omgeving in san andreas veel beter (platteland met af en toe een stad of dorp) - etc

Een leuke gta maar er had nog veel mer ingezeten

Beoordeling van SjaakSnel: 8
Ga naar pagina: 1, 2, 3 volgende »
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie

Game details

Xbox 360 review
Grand Theft Auto IV packshot
GN score: 9.8
Bezoekers score (276): 8.8
Geef hier jouw score:
Toevoegen aan:
Advertentie

Screenshots

 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 1
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 2
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 3
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 4
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 5
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 6
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 7
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 8
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 9
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 10
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 11
 • Grand Theft Auto IV screenshot nr. 12