Downloadable content Grand Theft Auto IV vertraagd

De downloadable content voor Grand Theft Auto IV op de Xbox 360 zal wat later uitgebracht gaan worden dan tot dusver was gepland. Tijdens de onthulling van de financiΓ«le cijfers, heeft Take-Two bekend gemaakt dat de episodische content in het eerste kwartaal van hun fiscale jaar 2009 zal verschijnen. Hierdoor zal de content ergens tussen begin november en eind januari online gaan.

Spelers betreden in Grand Theft Auto IV opnieuw Liberty City, maar dit keer in de schoenen van de Oost-Europese immigrant Niko Bellic. Niko is gelokt door zijn neef met de belofte van grote huizen, glimmende auto’s en andere luxes die men zich in Oost-Europa niet kan veroorloven. Eenmaal aangekomen blijkt neef echter te wonen in de ghetto, rijdt enkel de rijke elite in luxe auto’s en blijkt Amerika even corrupt als thuis. Niko komt terecht in het maffiacircuit en moet de al de rommel van zijn neef opruimen.

Om dat te doen maakt Niko gebruik van zijn mobiele telefoon. Daarmee kan je nu mensen bellen om missie’s aan te nemen, radio te luisteren en date’s te regelen. Om overal in de stad te komen kan je auto’s beroven, maar nu ook gewoon de taxi nemen. Dit allemaal in de naam van realisme, want GTA IV is opeens een stuk minder cartoonesk dan zijn voorgangers. Liberty City is natuurlijk niet hetzelfde als in GTA III. De stad is veranderd en is nu meer het evenbeeld van de metropool New York dan voorheen. Belangrijk is dat het spel zich meer verticaal af zal spelen: spelers kunnen alle gebouwen op, brandtrappen nemen enzovoort, om weg te komen van de politie.

Wil je weten of wij ook zo lovend zijn over GTA IV? Check dan snel onze review!

GTA IV is inmiddels uitgekomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Capp's avatar

    We een beetje laat..

  2.   
    pandatomor's avatar

    mh..

  3.   
    pgrferrari's avatar

    jmmr ik had het najaar verw8 zoals ze aangaven… πŸ™

  4.   
    Optimizer's avatar

    Zou dit misschien iets te maken hebben met het klaarstomen van de (mogelijke) PC versie ?? Ik hoop het tenminste van wel πŸ™„

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Optimizer schreef, " Zou dit misschien iets te maken hebben met het klaarstomen van de (mogelijke) PC versie ?? Ik hoop het tenminste van wel πŸ™„ "

    zo idd mooi zijn πŸ˜€

  6.   
    mars264's avatar

    Het zou ook te maken kunnen hebben met een downloadbare content voor de ps3 πŸ™‚

  7.   
    Ruudjee's avatar

    ”mars264″ schreef, "Het zou ook te maken kunnen hebben met een downloadbare content voor de ps3 πŸ™‚ "

    Jammer voor jou; Microsoft heeft als enige de rechten op DC πŸ™‚

  8.   
    TotalPicnic's avatar

    Optimizer schreef, " Zou dit misschien iets te maken hebben met het klaarstomen van de (mogelijke) PC versie ?? Ik hoop het tenminste van wel πŸ™„ "

    zou idd leuk zijn,,, maar, op de pc voor teveel gepirateerd (leuk werkwoord <_<) dat zou ook wel de reden zijn dat hij niet voor de pc is verschenen.

  9.   
    ricklolps3's avatar

    een beetje laat..

    Denk ik ook πŸ™„

  10.   
    Fawaka-W's avatar

    ze wachten gewoon af. kijken welke versie meer gaat verkopen en dan beslissen ze of de DC ook naar de ps3 (en pc) komt πŸ™‚

  11.   
    Verwijderen's avatar

    wouw, 4444 post’s xD netzo mooi!

    onttopic: Wel jammer voor de Xboxer’s maar ja, wat moet je hier nou over zeggen ? :S

  12.   
    delta62's avatar

    Noooooooooooo!!!!

  13.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Je kent de uitspraak Zo Vader zo Zoon en dit is geen uitzondering hiervan Zo game Zo Content πŸ˜†

  14.   
    xizaaR's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Je kent de uitspraak Zo Vader zo Zoon en dit is geen uitzondering hiervan Zo game Zo Content πŸ˜† "

    Lol een nieuw gamers spreekwoord. πŸ˜†

  15.   
    Faex's avatar

    jammer voor ze