APB gaat verder als APB: Reloaded; bèta-fase begonnen

Nadat de massive multiplayer online game All Points Bulletin stof hapte kwam eind vorig jaar toch het bericht dat een Free2Play MMO ontwikkelaar APB een reboot zou geven.

De ontwikkelaar GamersFirst pakte de geflopte online game op en is inmiddels druk bezig met het tweaken van het spel. APB zal nu verdergaan onder de naam APB: Reloaded en het spel zal compleet gratis aangeboden worden, zonder enige vorm van maandelijkse kosten.

Gamers die vóór de val van APB het spel speelde kunnen het spel op hun computer laten staan, GamersFirst probeert het spel zo te patchen dat de originele game de basis blijft voor de broncode. De zogenaamde ‘Realtime Worlds Points’ die ze verdiend hadden zullen wel verdwijnen, evenals al het voorheen vergaarde geld, auto’s en wapentuig . De looks van oude characters zullen hoogstwaarschijnlijk wel blijven, al zullen ook die wel weer vanaf onderaan moeten beginnen met levelen en het verdienen van geld en reputatie.

De bèta voor APB: Reloaded is inmiddels ook al in volle gang. Geïnteresseerde gamers kunnen zich hier voor de bèta aanmelden.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Bedankt voor de béta link GN! 😀
    Heb me meteen aangemeld, heb APB nooit gespeeld, dus ga het zeker even testen.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik zag gameplay (van APB vanilla) en vond het er best leuk uit zien, had sowieso niet voor een maandelijkse betaling gegaan maar ja Gratis is hij het wel waard (ook 35 euro 1x had ik ervoor neer willen leggen hoor).

  3.   
    TheUltimateZerg's avatar

    supervet!
    gelijk aangemeld 😀

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Heb hem al gespeeld, weet nog goed dat ik het kapot speelde terwijl ik moest leren voor examens. Een erg leuk spel 🙂 Door het maandelijkse betaal systeem had ik hem niet gekocht, maar aangezien hij nu gratis komt ga ik hem zeker weer spelen

  5.   
    Fox's avatar

    Als je een oud account hebt kan je daar ook gewoon mee spelen?

  6.   
    Tom's avatar

    Fox schreef, "Als je een oud account hebt kan je daar ook gewoon mee spelen?
    "

    Nee, je moet wel een nieuw account aanmaken. GamersFirst is wel op zoek naar een methode om de looks van je oude characters over te kunnen zetten naar je nieuwe account. Geld, de inmiddels verdwenen RTW Points, wapens en auto’s zullen ook verdwijnen. Iedereen begint dus met een schone lei.

  7.   
    Fox's avatar

    Ja leuk hoor.. je koopt een spel van 50 euro het gaat nog niet eens een maand later dicht en wat zie je terug? HELEMAAL niks. Want die actie van EA was ook fake… ze bleven maar tijd rekken tot ze opeens kwamen aan zetten van 20euro!!! korting… omg

  8.   
    fdennis's avatar

    APB leek me al hartstikke leuk om te doen. Maar de maandelijkse betalingen deden mij doen beslissen om deze titel te vergeten. Hetzelfde geld voor DC universe met hun maandelijkse betalingen. Maar nu het gratis wordt ga ik het zeker spelen. 1 malig 50 euro had ik er zelfs voor over toen ik het in het begin zag.

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Tom schreef, "

    ”Fox” schreef, "Als je een oud account hebt kan je daar ook gewoon mee spelen?
    "

    Nee, je moet wel een nieuw account aanmaken. GamersFirst is wel op zoek naar een methode om de looks van je oude characters over te kunnen zetten naar je nieuwe account. Geld, de inmiddels verdwenen RTW Points, wapens en auto’s zullen ook verdwijnen. Iedereen begint dus met een schone lei. "

    Ik heb een tijdtje geleden gelezen tot je nog steeds je account kunt gebruiken, en tot je alles gewoon behoud. Alleen alle *extra* dingen, zoals Microtransacties of andere betaalde extra dingen niet! Dit heeft met rechten te maken van het vorige bedrijf! Het is even afwachten, want zoveel mensen zeggen verschillende dingen.
    Maargoed, het wordt gratis. Is toch niet erg als iedereen op nieuw lijn hoef te beginnen. 😉

  10.   
    okoM's avatar

    heb ik even geluk dat ik dat spel niet gekocht heb 😀

  11.   
    Exiardia's avatar

    Ik heb me aangemeld, maar ik krijg maar nergens een link waar ik het kan gaan spelen, hoe kan dit???
    ik krijg zelfs geen email op het adres dat ik heb aangemeld!?

  12.   
    Ma5tt's avatar

    er zijn al op diverse manieren apb closed beta keys the winnen.ik zou zeggen kijk is op het forum van Gamersfirst