Beta van Destiny start in juli

Tijdens de aandeelhoudersvergadering van Activision-Blizzard kwam natuurlijk niet alleen de nodige informatie over Blizzard aan het licht, ook de nodige games van Activision werden behandeld. Zo ook natuurlijk Destiny, de franchise van Bungie waarin Activision veel vertrouwen heeft getuige het budget van 500 miljoen dollar dat de uitgever ervoor heeft uitgetrokken.

Dit vertrouwen in Destiny lijkt niet geheel ten onrechte, want Activision laat al trots weten dat de game van Halo-ontwikkelaar Bungie op koers ligt om een recordaantal pre-orders te halen voor een nieuw intellectual property. Ook heeft de uitgever iets meer informatie vrijgegeven over de aanstaande beta die van Destiny zal verschijnen, het bedrijf laat namelijk weten dat deze gepland staat voor in de maand juli.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dat zijn nog dik 2 maanden, dat is niet meer lang. Wanneer Destiny goed wordt als wat ze beweren, overweeg ik toch om een PS4 te kopen.

  2.   
    ShadyXL's avatar

    De zomervakantie begint dus goed voor studenten. Ik kan niet wachten om met mijn Hunter en Warlock aan de slag te gaan :3

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Hopelijk verschijnt de beta ook op Xbox 360 want ik heb nog geen nieuwe next-gen console in huis staan (alleen Wii U 😀 ).

    Destiny verschijnt 9 september en de Xbox One komt in september naar Nederland. Om de Xbox One 9 september samen met Destiny te launchen lijkt me geweldig! 😀

  4.   
    crazyshine4722's avatar

    Ik vraag me alleen af of na de beta je gegevens worden gereset en je op nul moet beginnen? Of dat je door mag met waar je gebleven bent.

  5.   
    Overload14's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "Ik vraag me alleen af of na de beta je gegevens worden gereset en je op nul moet beginnen? Of dat je door mag met waar je gebleven bent."

    Ik veronderstel dat je gegevens gereset worden wat ik ergens nog kan begrijpen