Koch Media neemt ontwikkeling Homefront: The Revolution over

Zojuist heeft Koch Media een persbericht naar buiten gebracht, waarin ze naar buiten brengen dat zij de ontwikkeling van Homefront: The Revolution overnemen. Er gingen al langer geruchten dat Crytek UK in financiële crisis zou verkeren en dat is bij dezen dan ook waarheid geworden.

Koch Media is moederbedrijf van Deep Silver en deze ontwikkelaar heeft een nieuwe studio geopend om Homefront: The Revolution verder te ontwikkelen. Deep Silver Dambuster Studios uit Nottingham is blij dat ze de kans krijgen:

“We are thrilled to see another great IP joining the Deep Silver universe. We strongly believe in the potential of Homefront: The Revolution and trust in the new team to continue the path we have been walking in the last years.”
Homefront: The Revolution moest Crytek terug brengen naar de roots, met een open wereld in Phillidelphia, die onder controle is door de Koreanen.

Wanneer de game gaat verschijnen is nog niet bekend, maar wij mochten op de E3 al een eerste blik werpen. Daarvoor verwijzen we graag door naar de Homefront: The Revolution preview. Wat vinden jullie van dit nieuws?

  1.   
    Hitman047's avatar

    Maakt voor de ontwikkeling van de game waarschijnlijk niet heel veel uit. Crytek UK wordt gesloten, en Koch neemt ook een groot deel van het personeel over.

    Crytek Austin (voorheen Vigil, bekend van Darksiders) sluit ook zijn deuren, dat vind ik iets lulliger. Misschien dat Nordic Games ze wil hebben?

  2.   
    Supermanneke's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Maakt voor de ontwikkeling van de game waarschijnlijk niet heel veel uit."

    Ik hoop het, ik keek persoonlijk echt uit naar HTR, we hebben nog maar een klein deel gezien natuurlijk. Maar de coop campaign sprak me echt aan.

  3.   
    Musicman88's avatar

    Wat we tot nu toe gezien en gehoord hebben zag er goed uit. Blij dat de game er toch gaat komen. 🙂