Destiny vanavond voorzien van update 1.1.2

Het is nog een goede maand wachten op House of Wolves, maar ontwikkelaar Bungie bereidt Destiny alvast voor op de nieuwe content. Dit gebeurt onder andere door een nieuwe update, die vanavond zal worden uitgerold.

Update 1.1.2 maakt Destiny niet alleen klaar voor de House of Wolves DLC. Ook wordt de ruimte in je vault uitgebreid, zijn er wat wijzigingen waarop munitie beschikbaar komt in PvP, kan je je helm ophouden in de Tower en worden diverse bugs in de beide raids verholpen.

Ten slotte brengt Bungie nog meer balans aan in de Strikes. Een belangrijke wijziging is dat men de levensmeter van Valus Ta’aurc wat minder gevuld maakt, zodat deze Strike wat sneller kan verlopen. Naar verhouding waren spelers vaak vrij lang bezig met het omleggen van deze eindbaas, die ook wel bekend staat als Rockets McDickface. Na vanavond moet hij wat minder stugge weerstaand bieden tegen een team van vaardige Guardians.

  1.   
    Supermario's avatar

    Bullshit om strikes minder moeilijk te maken. Het moet toch een uitdaging blijven

  2.   
    Alias's avatar

    De update is momenteel aan het downloaden, is 6,056GB groot. 😳

  3.   
    ChielB's avatar

    Supermario schreef, "Bullshit om strikes minder moeilijk te maken. Het moet toch een uitdaging blijven "

    Het is niet zo dat ze veel makkelijker worden gemaakt. Bungie bekijkt gewoon heel veel data/statistieken en daaruit is gebleken dat het gevecht met Valus Ta’aurc vaak heel erg lang duurt. In verhouding tot andere eindbazen.

    Wat mij betreft prima dat dat wat meer in balans wordt gebracht. Het is sowieso al even afzien als je het weer tegen zo’n bullet sponge moet opnemen.