Maak je pc klaar voor Star Wars: Battlefront met de nieuwe NVIDIA-driver

Vandaag begint de open beta van Star Wars: Battlefront. Iedereen met een pc die voldoet aan de systeemeisen kan meedoen met de beta. Om wat extra performance uit de game te persen heeft NVIDIA een nieuwe Game Ready-driver uitgebracht, die nu te downloaden is via de NVIDIA-website.

Volgens PCGamesN levert de driver een bescheiden verbetering in performance, maar alle beetjes helpen natuurlijk. De update bevat ook optimalisaties voor GeForce Experience. Met één klik op de knop kun je daarmee de instellingen van de game afstemmen op de hardware van je pc.

Om 16:00 gaat de beta van Star Wars: Battlefront online. Als je gelijk wilt beginnen, vergeet dan niet de game te pre-loaden via Origin!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Thanks! Meteen even binnenhalen zometeen!

  2.   
    3333/3333's avatar

    Zijn ze nog net op tijd mee. Battlefront is wel een AMD geoptimaliseerde game, de AMD beta drivers voor Battlefront zijn al sinds vorige week woensdag te downloaden. link

  3.   
    Tom's avatar

    Ik vertrouw gewoon in het hart van mijn 3,5 GB VRAM. Gaat vast goedkomen met deze game.

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Tom schreef, "Ik vertrouw gewoon in het hart van mijn 3,5 GB VRAM. Gaat vast goedkomen met deze game. "

    Je bedoeld effectieve 3,5 GB VRAM want je hebt gewoon wel 4,0 GB VRAM alleen niet effectief maar dat is niet zo erg voor deze game omdat aanbevolen 970 GTX is.