Titanfall 2 verschijnt eind 2016 volgens speelgoedmaker; EA ontkent

Titanfall 2 verschijnt in de winter van dit jaar. Althans, zo valt op te maken uit de planning van speelgoedmaker McFarlane. Volgens het bedrijf komt er eind 2016 een serie nieuwe Titanfall-actiefiguren, samen met de release van de game. De nieuwe figuurtjes worden ongeveer 18 centimeter groot, al zijn er nog geen concept-designs van vrijgegeven.

Uitgever Electronic Arts werd gevraagd om een reactie, want tot dusver hadden we alleen de nogal cryptische mededeling van Titanfall-ontwikkelaar Respawn Entertainment dat 2016 een heel groot jaar wordt voor Titanfall. Volgens EA is er echter nog geen releasedatum voor “de nieuwe Titanfall-ervaring” van Respawn. We moeten het dus doen met de eerdere formele melding dat een nieuwe Titanfall voor maart 2017 zal verschijnen.

Een release eind 2016 zou goed in het plaatje passen, al blijft het dus nog even speculeren. De E3 medio juni zou een mooi moment zijn om meer nieuws naar buiten te brengen. We weten in elk geval wel dat er nagedacht wordt over een singleplayer campaign en tv-serie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren