Zorg jij ervoor dat er een GamersNET eSports Team komt?


Dinsdag maakten wij bekend dat de officiële eSports League, de ESL een Benelux-editie zal krijgen, met de games League of Legends, CS:GO en Hearthstone. Als grap gooiden wij er een Tweet uit met de wens om een GamersNET Team op te richten in één of meerdere games. Jullie reacties waren geweldig en er werd zelfs al direct een jersey ontworpen door @MNLG1.

We gaan het dus proberen! Ben je iemand die graag zou willen spelen in een GamersNET Team? Laat het ons weten via het formulier hieronder. Wij weten natuurlijk niet of het echt gaat lukken, maar we gaan een poging wagen! Mochten er één of meerdere teams ontstaan die ook daadwerkelijk toernooien gaan spelen, dan beloven wij jullie dat er een GN Jersey zal komen. Het ligt in jullie handen.

Denk je dus goed genoeg te zijn in één van bovenstaande games? Geef je hieronder op. Wij zorgen voor een Teamspeak-kanaal en regelen dat jullie worden samen gebracht.

[PRIJSVRAAG]

  1.   
    vistaberg's avatar

    Haha nice! Heb vroeger CS 1.6 gespeeld, maar de rest nooit gespeeld. Had er een jaar of 8 geleden wel aan willen meedoen als er een COD mw2 toernooi was. Nu helaas niet meer zo fanatiek online, tijd te kort. Maar wel super initiatief en sportief van jullie!

  2.   
    Musicman88's avatar

    Kan Hans Otjes alvast beginnen met liedjes te schrijven die we de volgende keer in Ahoy kunnen zingen 😉

  3.   
    killingdj0's avatar

    Done 🙂 in soloQ ligt is mijn elo redelijk maar in team rankeds gaat het vooral om goede teamwork en dat lijkt me hardstikke leuk

  4.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Bruut! Shirt ontwerp ook erg gaaf!

  5.   
    DoeMaarWat's avatar

    Ik waag wel een kansje in LoL 🙂

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik zou wel mee willen doen, heb alle 3 de games. Waar ik nog het meeste van af weet en het beste kan is CS Go. Jammer dat het alleen deze 3 games zijn, ik had liever Dota 2 of Unreal Tournament gehad. Vooral de laatste game van UT begint nu razend populair te worden.

    Hopelijk dat ESL benelux editie meerdere games zullen gaan toevoegen in de toekomst. Maar in dit geval sta ik open voor CS Go en Lol.

  7.   
    NietNickMeneer's avatar

    Jammer dit geen cod team… Niet dat ik mag spelen ben denk te jong

  8.   
    TheNerdNL's avatar

    Ben benieuwt of er een team komt zo ja kom ik zeker eens kijken. Nog meer gamersnet love versprijden 😀

  9.   
    iDraxo's avatar

    ik zo wel willen joinen voor CSGO en ik heb ook nog wel een vriend die mee wilt doen!

  10.   
    janjan1717's avatar

    geen rocket league?????????

    edit: coaching voor csgo lijkt me ook wel een leuke voor het team.

  11.   
    23tygo's avatar

    Haha best wel vet dit allemaal. Hoe graag ik ook mee wil doen met scgo denk ik dat ik daar echt niet goed genoeg voor ben. Toch leuk idee dit.

  12.   
    DutchACfreak's avatar

    Ik word zeker gekozen geen twijfel mogelijk

    Lvl 2 en mijn specialiteit is doodgaan meer heb je niet nodig lijkt me zo 😆

    Shirt ziet er wel vet uit !

  13.   
    GBA43's avatar

    Bezit geen van de gekozen games, Jammer dat jullie geen Rocket League of CoD doen..

  14.   
    ronineter's avatar

    als er een World of Tanks Esports team is doe ik mee.

  15.   
    Downzilla's avatar

    Schrijf mij maar in voor age of empires 2

  16.   
    Thomsnov's avatar

    wie is in voor hearthstone team?
    Ik doe mee. Niet dat ik heel goed ben maar ik denk wel dat ik een aanwinst (kuch kuch) voor het team zou zijn

  17.   
    madda's avatar

    ben niet goed genoeg en speel deze games niet, wel een heel tof shirt.
    Mischien als er meer games bijkomen dat er iets tussenzit wat ik wel redelijk kan 🙄

  18.   
    Kamelot2's avatar

    Ik speel cs go. De rest van de games liggen mij niet. Wil opzich wel een teamvormen hoor.

  19.   
    23tygo's avatar

    Toch maar wel aangemeld. Kon het niet laten 😀

  20.   
    Connorkill's avatar

    voor een rocket league team zou ik me zeker aanmelden gn!

  21.   
    gamerfriend01's avatar

    Als er een rainbow six siege team komt, rocket league team of halo of COD team is doe ik wel mee

  22.   
    Thijs.'s avatar

    Ik heb het al eens geprobeerd met cs. Weet zeker dat het kan lukken maar er is gewoon heel veel tijd nodig om een team op te richten. In cs is het niet zo simpel en ik denk dat veel mensen dat over het hoofd zien. Je moet in een team verband op elkaar kunnen bouwen en dat doe je niet 1 2 3. Je moet tactieken uit werken
    je moet iemand hebben die on the fly tactieken kan callen die dan door het team worden uitgevoerd. Er komt nog veel meer bij kijken dan alleen dit. Ik raad het ook aan dat je minimaal 1500 uur heb in csgo. Ook is het belangrijk dat je elke dag minimaal 4 uur speelt om je aim goed te houden en daarnaast is het ook nog belangrijk dat je Global elite kan worden in MM. Ik denk persoonlijk dat het niet gaat lukken. Sorry GN. ik zou het graag willen maar het wordt door iedereen onderschat. Mocht er genoeg belangstelling zijn dat zou ik het nog kunnen overwegen om een team te starten

  23.   
    WingsofLifex's avatar

    Ik heb me vanmorgen al ingeschreven, voor LoL natuurlijk. Mocht ik er niet inkomen zou dat jammer zijn maar niet geschoten is altijd mis! B)

  24.   
    Petor's avatar

    Thijs. schreef, "Ik heb het al eens geprobeerd met cs. Weet zeker dat het kan lukken maar er is gewoon heel veel tijd nodig om een team op te richten. In cs is het niet zo simpel en ik denk dat veel mensen dat over het hoofd zien. Je moet in een team verband op elkaar kunnen bouwen en dat doe je niet 1 2 3. Je moet tactieken uit werken
    je moet iemand hebben die on the fly tactieken kan callen die dan door het team worden uitgevoerd. Er komt nog veel meer bij kijken dan alleen dit. Ik raad het ook aan dat je minimaal 1500 uur heb in csgo. Ook is het belangrijk dat je elke dag minimaal 4 uur speelt om je aim goed te houden en daarnaast is het ook nog belangrijk dat je Global elite kan worden in MM. Ik denk persoonlijk dat het niet gaat lukken. Sorry GN. ik zou het graag willen maar het wordt door iedereen onderschat. Mocht er genoeg belangstelling zijn dat zou ik het nog kunnen overwegen om een team te starten"

    Hi Thijs, ik begrijp je reserveringen en als het niet lukt dan is het jammer maar helaas. We doen dit ook vanwege de respons eergisteren op het ESL-nieuws. Met scepsis kun je altijd ervoor kiezen iets niet te doen. We gaan het gewoon proberen en als het niet lukt, jammer maar helaas, hebben we wel een leuke tijd gehad 🙂

  25.   
    Bram_M99's avatar

    Jammer dat alleen die games naar de Benelux komen, zou het wel heel vet vinden om een GamersNET team te zien spelen!

  26.   
    Moodey's avatar

    Hmmm Ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn voor een Call of Duty esports team 🙂 dus als dat ooit iets word sta ik er voor open. (Console natuurlijk, ik ben niet spastisch genoeg voor PC)

  27.   
    TheNerdNL's avatar

    ik ben aardig goed in fps Games maar CS heb ik nog niet zo vaak gespeeld weet niet of jullie dan iets aan mij hebben?

  28.   
    FireBallz's avatar

    Supervet heren! ben helaas geen 18 en geen PC-Gamer. Lijkt me vet als jullie vertegenwoordigd worden, maar ik bied me niet aan. Sowieso zijn deze spellen niks voor mij, maar vind CS GO wel leuk om te kijken als het gelivestreamed wordt.

  29.   
    Moodey's avatar

    TheNerdNL schreef, "ik ben aardig goed in fps Games maar CS heb ik nog niet zo vaak gespeeld weet niet of jullie dan iets aan mij hebben?"

    Geloof me, als je nog nooit CS go hebt gespeeld dan kost het tenminste 60 uur om het aimen onder de knie te krijgen.

  30.   
    Regge's avatar

    Ik zal graag willen joinen in LoL. Maar ik ben bang niet goed genoeg te zijn:P als er een soort tournooi was om binnen te komen had ik het graag geprobeert:P

  31.   
    Supermanneke's avatar

    Enkel als er aan Overwatch (Of Batttlefield, maar dat leent zich momenteel absoluut niet voor e-sports) word begonnen. LoL ben ik goed op uitgekeken, Hearthstone verveeld me en CSGO is absoluut niet mijn ding :P.

  32.   
    supergido's avatar

    Tis dat ik maar Bronze ben. Ga me toch maar aanmelden want ja, niet geschoten is altijd mis.

  33.   
    mattioza's avatar

    Heel leuk initiatief! Valt inderdaad wel niet te onderschatten zoals Thijs aanhaalt.

    Als er een Rocket League-team komt doe ik mee (wel in het B-team want zo pro ben ik niet 😀 )

  34.   
    Tom's avatar

    Regge schreef, "Ik zal graag willen joinen in LoL. Maar ik ben bang niet goed genoeg te zijn:P als er een soort tournooi was om binnen te komen had ik het graag geprobeert:P"

    Als de opkomst groot is, kunnen we vast wel een keer een online toernooitje organiseren om een beetje te peilen hoe goed iedereen is. Zou ik in ieder geval interesse in hebben, kan leuke beelden opleveren. 🙂

  35.   
    Leukste's avatar

    Hearthstone speel ik nog dagelijks. Maar ik stop meestal bij ranked in de middenmoot. Dus ik vraag mij ten zeerste af of ik mee kan met de top.

  36.   
    Musicman88's avatar

    @Falco: Wie weet. En voor de rest, doe je best! Misschien leuk om er de komende week/weken de streams naar aan te passen. Maar voor de twijfelaars, laat van je horen, want dit is echt een unieke kans!!!

  37.   
    RenevdGijp's avatar

    Tom schreef, "

    ”Regge” schreef, "Ik zal graag willen joinen in LoL. Maar ik ben bang niet goed genoeg te zijn:P als er een soort tournooi was om binnen te komen had ik het graag geprobeert:P"

    Als de opkomst groot is, kunnen we vast wel een keer een online toernooitje organiseren om een beetje te peilen hoe goed iedereen is. Zou ik in ieder geval interesse in hebben, kan leuke beelden opleveren. 🙂 "

    Tom, zakelijk als altijd 😉

  38.   
    Careful's avatar

    NoobAssPlayer schreef, "Bruut! Shirt ontwerp ook erg gaaf! "

    Bedankt 😀

  39.   
    Regge's avatar

    Tom schreef, "

    ”Regge” schreef, "Ik zal graag willen joinen in LoL. Maar ik ben bang niet goed genoeg te zijn:P als er een soort tournooi was om binnen te komen had ik het graag geprobeert:P"

    Als de opkomst groot is, kunnen we vast wel een keer een online toernooitje organiseren om een beetje te peilen hoe goed iedereen is. Zou ik in ieder geval interesse in hebben, kan leuke beelden opleveren. 🙂 "

    Ik kijk er al naar uit ^.^

  40.   
    LPMadMedic's avatar

    Heb me ook ingeschreven voor CS. Misschien dat we iets leuks kunnen beginnen hier!

  41.   
    Ygames1's avatar

    Als er rocket league was…..
    Ik heb bijna 500 uur in game

  42.   
    Sixty's avatar

    Ik had graag meegedaan maar aangezien ik in ploegendienst werk kan ik maar om de week s’avonds aanwezig zijn.

  43.   
    AlwaysSydney's avatar

    [b]Helaas games die ik niet echt speel. Het zou wel leuk zijn als er ook andere games bij komen.

  44.   
    Bram_M99's avatar

    Ik had enorm graag mee willen doen met Rainbow Six Siege met onze squad, misschien later..? 🙂

  45.   
    M4GN3T's avatar

    @Petor: test