CD Project RED registreert handelsmerk voor Gwent-game?

Het spelletje Gwent uit The Witcher 3 is behoorlijk populair. Zelfs zó populair dat veel fans ontwikkelaar CD Projekt RED smeken om een standalone-versie van het kaartspel. En hoewel dat bedrijf zelf daar vrij terughoudend over was, heeft het recentelijk twee handelsmerken aangevraagd met betrekking tot Gwent.

Het eerste lijkt een verlenging van het handelsmerk Gwent zelf te zijn. Maar CD Projekt RED vroeg ook een nieuw handelsmerk aan, met de naam ‘Gwent: The Witcher Card Game’. Daarbij werd het onderstaande logo gevoegd. Het nieuwe handelsmerk dekt nogal wat categorieën: van videogames en online gamediensten tot kleding, juwelen en beeldjes.

En we weten al dat CD Projekt RED op de aankomende E3 een nieuwe game gaat tonen. Daarnaast werd eerder al bekend dat het bedrijf werkt aan een spel met een ‘nieuw formaat’, dat dit jaar nog uit moet komen. Het zou dus kunnen dat dat nieuwe ‘formaat’ een kaartspel is.

Maar dat verklaart nog niet waarom het nieuwe handelsmerk zo’n breed scala aan categorieën dekt. Het zou dus ook kunnen dat CD Projekt RED met een geheel nieuwe merchandise-lijn komt. Ongetwijfeld zullen daar in dat geval ook fysieke Gwent-kaarten bij horen.

Maar vooralsnog blijft het speculeren. CD Projekt RED heeft zelf nog geen officiële uitspraken gedaan met betrekking tot het handelsmerk, dus we weten niets zeker. Waarschijnlijk moeten we dus wachten tot de E3 voor meer informatie.

Check hieronder het logo voor Gwent: The Witcher Card Game.

  1.   
    ChielB's avatar

    Gwent op je mobiel? Yes please! 🙂

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ooh god, ik had al zo een hekel aan dat spel, in-game. Waarom mensen er een apart spel (of RL-card game) van willen is mij een raadsel.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ChielB schreef, "Gwent op je mobiel? Yes please! :)"

    Met online Multiplayer graag!

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Ook ik heb er weinig mee… Al zou een mobiele versie wel leuk zijn.

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Ik vraag me af hoe leuk een stand alone game zou zijn. Vond het in de Witcher echt geniaal, fantastische toevoeging aan het spel. Heerlijk van dorp naar dorp om daar merchants uit te dagen voor een potje kaarten en zo je deck verbeteren. Zo moet Yugi zich hebben gevoeld in Yugioh. maar stand alone lijkt me toch al gauw te vervelen als er niks anders is.

  6.   
    BearsRidingTanks's avatar

    ik ben voor

  7.   
    Qwourtz's avatar

    Het schijnt heel leuk te zijn, maar ik weet dat als ik eraan begin ik alle Witcher-games waarschijnlijk ga kopen, dus ik wacht nog even.