Nieuwe Eichenwalde map voor Overwatch is verschenen op pc

Aangekondigd op Gamescom 2016 en al even te bezichtigen in de Public Test Realm, maar nu ook geïmplementeerd in ‘echte’ pc-versie van Overwatch. Het betreft het nieuwe spellevel ‘Eichenwalde’, thuisoord van de Hero die we kennen als Reinhardt.


Eichenwalde speelt zich af in de nabijheid van Stuttgart in Duitsland. Het betreft een oud, gehavend kasteel, wat tevens de thuisbasis van Reinhardts oude riddergroepering was. Het aanvallende team dient een eerste punt in het nabijgelegen middeleeuws dorpje over te nemen, waarna een Payload naar het tweede punt de troonzaal geduwd moet worden. Het verdedigende team kan de hevig variërende en verticale omgeving gebruiken om de aanvallers een halt toe te roepen.

Met de komst van de Eichenwalde update voor Overwatch komen er ook twee nieuwe Legendary Skins voor Reinhardt vrij. Het tweetal Griefhardt en Balderich vertoond een alternatieve versie op de gebruikelijke bepantsering van Reinhardt, waarbij Griefhardt rechtstreeks uit het verwoeste en bemoste level lijkt te zijn getrokken.

Op de pc-versie is Eichenwalde nu, na een update van een kleine gigabyte, al te spelen. De console-versies volgen naar verwachting later deze week nog.

Meer weten over wat komen zal voor Overwatch? Lees ons uitgebreide interview met Scott Mercer, principal game designer van Overwatch bij Blizzard.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    iDraxo's avatar

    update gehad 🙂 nu nog ff spelen

  2.   
    Mattiees's avatar

    ben benieuwd hoe de nieuwe map uit gaat pakken. had al paar keer op de ptr gespeeld maar daar was het nog vrij lastig om langs het eerste punt te komen.