Uitgelekte foto wijst op Assassin’s Creed in Egypte en terugkeer van crafting

Er gaan al lange tijd hardnekkige geruchten dat de nieuwe Assassin’s Creed-game de subtitel “Empire” draagt en ons meeneemt naar Egypte. Een naar verluidt uitgelekt screenshot lijkt deze geruchten te bevestigen.

Op de off-screen foto is duidelijk een piramide te zien. Ook bevestigt de foto, die het pauzemenu toont, de terugkeer van skills, crafting en een database.

De grote vraag is echter of het plaatje authentiek is. Nibellion, die de foto oorspronkelijk deelde via Twitter, wil niet zeggen wat zijn bron is. Bovendien lijkt het menu qua lettertype en structuur wel erg op dat van Assassin’s Creed: Syndicate. Zou Ubisoft voor zo’n grote reboot als deze niet de moeite nemen om het pauzemenu wat meer te veranderen?

Hoewel de foto vooralsnog geïnterpreteerd moet worden met een flinke dosis scepsis, is het wel het zoveelste gerucht dat wijst op een Assassin’s Creed-game in Egypte. Het lijkt dus steeds zekerder te worden dat we in de toekomst als Assassin kunnen rondwandelen tussen de farao’s, al is het vooralsnog minder zeker hoe lang we daar nog op moeten wachten.

  1.   
    Moodey's avatar

    Dit is al bevestigd een fake te zijn lol

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Het is nog vroeg, tijd genoeg om het berichtje even aan te passen voordat de rest van de bezoekers uit hun hol komen kruipen.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Is gewoon sluikreclame voor MSI 😆

  4.   
    Thomsnov's avatar

    Komop zeg pyramidespel vind je over de hele wereld. Egypte is dus zeker nog geen zekerheid Kappa

  5.   
    xSparx's avatar

    Het zou wel vey zijn als het echt waar is

  6.   
    420blazeit's avatar

    Dan wel graag zonder animus onzin.

  7.   
    RikZonderC's avatar

    HYPE!

  8.   
    Eon's avatar

    420blazeit schreef, "Dan wel graag zonder animus onzin."

    Dit maakte de voorgaande games voor mij persoonlijk juist erg interessant! Geeft wat meer diepte in het verhaal en meer diversiteit door ook ‘missies’ in het heden/toekomst op te pakken.