Auteur : Tom Kauwenberg donderdag 13 juli 2017 om 09:53:30

Koppel nu al je Blizzard-account aan Destiny 2 voor pc

Ietwat aan de vroege kant (zelf voor de Destiny 2 pc beta), maar vanaf vandaag is het mogelijk om je Blizzard-account te koppelen op Bungie.net. Naast een PlayStation Network-profiel of Xbox Live-account is het nu ook mogelijk om de link te leggen met een Battle.net-account, al schijnen we het niet meer zo te mogen noemen.

Even geleden werd al bekend dat Destiny 2 niet via Steam gedistribueerd zou worden, maar via Activision-Blizzards eigen game-platform verschijnt. Het kenmerkt de eerste keer dat een non-Blizzard titel verschijnt op de dienst die nu officieel omgedoopt is tot de 'Blizzard App'. Opmerkelijk, maar schijnbaar een uitzondering.


Om Destiny 2 op pc te kunnen spelen is het dus zaak om tijdig je Blizzard-account te koppelen met de services van Bungie, wat uiteraard allemaal samenkomt op de officiŽle Bungie website.

Terwijl de beta van Destiny 2 over een kleine week al van start gaat voor PlayStation 4 en Xbox One, duurt het wel nog even voordat pc-gamers ťcht in mogen loggen in Destiny 2. Voor zowel pre-orderaars als de gewone sterveling staat de pc-beta nog altijd vast op 'ergens later in augustus'.

Hopelijk wordt in de aanloop naar Gamescom 2017 duidelijk wanneer de beta van Destiny 2 op pc precies van start gaat.

Destiny 2 verschijnt op 2 september voor PlayStation 4 en Xbox One. De shared world shooter maakt pas op 24 oktober zijn eerste verschijning op pc, exclusief via de Blizzard app. Of Battle.net, mocht je de nieuwe naam nog altijd niet willen erkennen.
Reacties
Ga naar pagina:
Nog geen reacties
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie