Dying Light krijgt nieuwe content met Content Drop #1

Afgelopen zomer bereikte Dying Light de mijlpaal van een half miljoen actieve spelers en als beloning kondigde ontwikkelaar Techland toen tien nieuwe porties DLC aan. De eerste daarvan heette Content Drop #0 en is reeds verschenen. Vandaag is het tweede pakket uitgebracht: Content Drop #1.

Met de nieuwe DLC krijg je toegang tot drie nieuwe Bounties. Als je die voltooit krijg je evenveel nieuwe wapens: de Fenris-bijl, de Kuai-dolk en de Last Wish-revolver. Dit wapentuig biedt uiteraard de nodige brute executies om je tegenstanders bij bosjes mee neer te halen.

Later deze week komt er nóg een nieuw wapen uit: Ye Old Trusty Wrench. Dit wapen is echter alleen te verkrijgen via Gemly, het digitale distributieplatform van Techland.

Er komen nog acht gratis DLC-pakketten naar Dying Light in de komende maanden en Techland laat weten geïnteresseerd te zijn in ideeën en suggesties van spelers, zodat die wellicht in Content Drop #2 tot en met #9 kunnen worden verwerkt. Verdere releasedata zijn niet bekendgemaakt.

Check hieronder de releasetrailer voor Content Drop #1.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Neem aan dat dat ook geld alsj e Dying Light: The Following hebt?