Auteur : Tom Kauwenberg donderdag 9 november 2017 om 16:15:55

Stardew Valley-multiplayer nu volop in testfase

Nu het koddige Stardew Valley na initieel succes ook op Nintendo Switch draait, wordt het voor ontwikkelaar Eric 'ConcernedApe' Barone en zijn team toch de hoogste tijd om door te streven naar de beloofde multiplayer voor de boerengame. Deze kreeg afgelopen zomer al meer vorm, maar vanaf daar bleef het even stil.

Inmiddels lijkt de multiplayer van Stardew Valley wel degelijk stappen te maken. Barone tweette gisteravond een nieuw screenshot van de meerspelermodus, waarin ook het gastenverblijf voor boeren in beeld is:


Nog altijd blijft een releasedatum voor de multiplayer patch uit, maar hiermee blijkt wel dát er werk is verricht en de eerste tests zijn begonnen.

Hoewel de multiplayer voorheen tijdelijk exclusief had moeten zijn voor Nintendo Switch, heeft ConcernedApe de prioriteiten inmiddels verschoven. De Steam-versie zal allereerst voorzien worden van de coöperatieve modus, gevolgd door de Switch en de andere console-ports.

Meer weten over de beoogde roadmap voor Stardew Valley multiplayer? Wend je dan vooral tot de informatie die afgelopen zomer geoogst werd.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door JuulsJo op donderdag 9 november, 2017 om 16:29:41 quote

Pacman

91 posts
Dan ga ik hem toch maar is een keer oppakken
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie