Nieuwe Legendary Skin voor Mercy in Overwatch mogelijk gelekt

Naast de terugkeer van het bejubelde Lúcioball, moet het aanstaande Summer Games 2017-evenement voor Overwatch ook nieuwe goedheid brengen. Game director Jeff Kaplan verklapte eerder al dat onder meer Mercy een unieke nieuwe Legendary Skin zou krijgen, en die lijkt nu even voor onthulling toch uitgelekt.


Deze Chinese promotieplaat van het nieuwe evenement toont onder meer Doomfist is zijn standaarduitrusting, maar ook de Zwitserse high-tech hospik in een compleet nieuwe gewaad. Iets wat vermoedelijk doet lijken op een referentie naar Griekse legendes, zoals die van Icarus. Toevallig ook een gevleugelde held, die mooi aansluiting vindt bij Mercy’s eigenschappen.

Gezien het feit dat de Summer Games dezer dagen terug moeten keren, is het niet gek om te denken dat deze lek goed gegrond is. In het verleden lieten verschillende landelijke divisies van Blizzard al eerder vroegtijdig informatie los over Loot Boxes en diens inhoud. Zij dat bedoeld of onbedoeld, zoals met deze lek ook het geval lijkt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren